Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinder89

stosunek pełny w 7dc - ciąża?

Polecane posty

Gość kinder89

Czy któraś z was zaszła w ciąże dzień po okresie? przy cyklach 30-31 dniowych ? dodam , że wczoraj był mój 7dc. oczywiście był to stosunek pełny :)

Gość kinder89
puk puk

Gość aneczka0002
ja zaszłam w 6 dc. teraz mam 2 letniego synka! pozdrawiam :)

Gość kinder89
nikt więcej nie zaszedł w ciąże na początku cyklu? :)

Gość wiekszosc tak wpadla...
wystarczy nieco poczytac o cyklu, jajeczkowaniu i zywotnosci plemnikow w narzadach rodnych kobiety... ech...

Gość kinder89
wiem, jestem po prostu ciekawa jak to jest w praktyce:) bo w teorii to dużo jest napisane, a zdarza się, żę kobiety zachodzą w ciąże w dni niepłodne, jak np aneczka. dlaczego pytam czy któraś z was zaszła w ciąże zaraz po @ :)

no to Ci tlumacze - poczytaj o cyklu i zywotnosci plemnikow... Zakladajac, ze plemnik moze przezyc w sprzyjajacych warunkach nawet 7 dni i pozostac zdolny do zaplodnienia..? No...? Rozumiesz? Co z tego, ze wspolzylas 7 dc, skoro jakis plemnik super-man doczekal gdzies w Tobie na jajeczko, ktore pojawilo sie 14 dc..?

a jesli potrzeba Ci danych statystycznych, to predzej na medycznych stronach je znajdziesz. Te, ktore bawia teraz swoje maluchy raczej czasu na kafeterie nie maja...

Gość kinder89
przepraszam, ale Tobie z to widać dopieszczenia brakuje :) bardziej niemiłym się być nie da? skoro pytanie nietyczny się Ciebie to nie odpowiadaj:)

dopieszczenia brakuje mi bardzo :) a odpowiedziec na Twoje pytanie moge tak: wypelnie Ci statystyke swoja osoba, albowiem moja mama wpadla wspoolzyjac z tatusiem na poczatku cyklu. W dodatku stosowali pseudometode stosunku przerywanego ;) wyszlam i ja ;) a zzymam sie, bo takie pytania zadaja tu najczesciej malolaty, ktore dopiero po stosunku, gdy miesiaczka sie spoznia, zaczynaja sie zastanawiac, czy moglo dojsc do zaplodnienia? Fakt, przyznaje, mam na takie typy uczulenie...

Gość kinder89
dziękuje, za odpowiedz:) rozumiem Cię, mnie po prostu po wczorajszych walentynkach nurtuje pytanie czy w listopadzie zostanę mamusią :) a z czystej ciekawości pytam czy są kobiety , które zaszły w ciąże właśnie tuż po miesiączce:) pozdrawiam, życzę wszystkiego dobrego :)

dziekuje i wzajemnie :) po owulacji juz nie ma mozliwosci zajscia w ciaze, wiec watpliwe dni to te przed owulacja - trudno "obliczyc" kiedy dokladnie nastapi. Zawsze bierze sie pod uwage jakies "widelki". Jesli ktos wpada, to wlasnie wtedy... Ja tam wole piguly...mam spokoj. Poki co ;)

Gość kinder89
ja niestety nie mogę brać pigułek ... ale ostatecznie ciąża nie byłaby jakimś dramatem :)