Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOBACZYLYSCIE U MIRKI

Zobaczylyscie to ze MIRECZKOWATA jest tak tu uwielbiana, ze nawet jej wlasne

Polecane posty

Zobaczylyscie to ze MIRECZKOWATA jest tak tu uwielbiana, ze nawet jej wlasne kolezanki z dzialu Macierzysntwo odebralo mi wolnosc przestaly w tamtym topiku pisac i umarl smiercią naturalną,bo tak ich kolezaneczka Mireczkwata panoszyla sie o wyjazdach zagranicznych, o nurkowaniu, o wlasnej firmie, jaka to ona nie wyksztalcona, z jakiej bogatej rodziny inteligenckiej pochodzi, jak jej super sie powodzi w wlnasej firmie z mezem, jak motorami sobie wyruszaja w turne, wowczas gdy inne zwierzaly sie z problemow z mezem, dzieckiem, pieniedzmi, pracą, kryzysem a ona tak sie wywyzszala,az wkoncu dziewczyny zrezygnowaly z kontynuowania tematu bo mialy jej dosc przechwalek i robienia z siebie bogwie jak majetnej bezproblemowej,stawiając kazdego pod soba, a ona jedyna w tym temacie zycie sielanka, zero problemow i do akzdego wyskakiwala z tesketm ze sie uzalaja na sobą, bo ona by to czy tamto :D Hhahaha, co za kobieta nie do zycia 💤

no widzisz, ale dlaczego tak żyjecie jej zyciem? To wy ją nakręcacie. Trzeba było olać - nie odpisywać, nie czytać i ona by umarła śmeircią naturalną, a nie wy

Gość no masz racje
nie dziwie się ze nie chcą z nią rozmawiać ...strasznie zarozumiałe babsko :(

Gość no i???
No i ja olały bo ile można czytać o jej" idealnym"życiu .

wow, nie wiedziałam, że mam własną firmę ani, ze meza w końcu doczekałam :) Nie dość dokładnie czytacie :P

a nie mozna nie marudzić, ale mówić tylko te pozytywne rzeczy ze swojego życia? Nie marudzisz = jesteś wyklęty? Inna sprawa, że mnie wkurzają kobiety, które, które na marudzenie innej potrafią odpowiedzieć: "a ja nie, ja mam lepiej!". Np: - Przytyłam, co robić :( - A ja nie, całą ciążę tylko 4kg i jestem szczuplutka34 rozmiar, hihihi ;P itd - to mnei zawsze dobijało

Niech poda dane to my z moim sprawdzimy gdzie na złoty i turneu jeździ tymi motocyklami :) bo akurat nas bardzo dużo i dobrze osób zna a mój od 20 lat jeździ i na wszystkich zlotach są listy gości można się wpisać a nawet trzeba jak chce się być w kręgu

A może byś pomarańczko zajęła się sobą? Nie masz swojego zycia? Każdy ma jakiś powód, ze nie pisze, albo raz pisze więcej, a raz mniej - o tym nie pomyślałas?

Gość ja rpzed ciaza pilam
a co wy tutaj tak obgadujecie wszystkich? masakra jakas...zazdrosc was zrzera czy co?

dorotko- słowo klucz "jeśli chce się byc w KRĘGU" :):) A jeśli sie nie chce? heheh oj laski, laski. A gwoli ścisłosci- nigdy nie piszę, jak ktoś ma problem, że ja mam super. Zawsze staram sie pomóc i doradzic. Kropka!

mąż to w przenosni napisane, sama ile razy pisalas o swoim KONKUBENCIE moj maż , przypomnij sobie o nie wywijaj kota ogonem, bo rowniez nie jednokrotonie tak pisalas ,wtedy jakos zapominalas ze nie byl twoim mezem , tylko ktos z pomaranczek musil tobie o tym przypominac ze sie zapedzasz mireczkowataaa hahahhaha Widzisz jak to jest wywyzszac sie robiąc z siebie calkowicie bezproblemową idiotke?? nie ladnie wynosic sie na wyzyny gdy pozostali są w dole i o tym piszą :o

Gość a to ja tez pamietam z mezem
A to prawda akurat z tym sie zgadzam, mimo ze nie poczytuje tamtego tematu bo juz nie jest kontynuowany, to jednak pamietam ze Mireczkowata nieraz pisala o męzu i dopiero ktoras z pomaranczek jej docinala, ze nie ma meza Nie wiem jak w tamtym ich temacie sie zachowywala, ze reszta przestala pisac, ale pamietam w dyskusji ogolnej ze raczej nie byla pomocna i przewaznie zadzierala nosa ,gdy ktos mial z czyms problem Akurat majętnosc jej mnie tez nie obchodzi i projekty jakie wykonuje,nie wiem po co z tym w kazdym temacie sie odnosi, tego nie rozumiem w jakim celu swoja pozycje zawodową czy finansową podkresla

Gość małami888888888
Mnie rozwala to co pisała w innym dziale:D to mnie nie interesi najlepsze jest to jak na erotycznym sie chwali jak ona to uwielbia SEKS ANALNY:D:D:D:D

Gość kjhgfdsdfgh
ona naprawde to pracuje ,ale na kasie w markecie,a ten jej dzieciak jest innego fagasa, bida z nędza a robi z siebie bogata dame

nie no, przecież zawsze podkreślacie KOKUBENT to skad nagle maż? Zapomniałyscie, ze to nie to samo? :) malami88- no prosze cie :) daj ni linka gdzie pisalam, ze UWIELBIAM SEKS ANALNY :):):) Proszeeee:)

Gość nie masz meza naprawde??
Naprawde Mierczkowata nie masz meza?? a to dlaczego sama twojego kochanka tak nazywalas ,ja tez bylam pewna ze masz meza, bo sam tak go okreslalas Z tym sexem ANALNYM to nie wiem , ale pamietam temat jak kobieta pisala ze nie stac jej na wyjazdy na wczasy,nawetd nad polskie morze nie, mają dziecko, nie moze sobie pozwlic na wyjscie do restauracji bo tylko maz pracuje, a ona wyrwala sie jak dzik za krzaka i zaczela wywody pieprzyc jakie ona zagraniczne wycieczki z mezem( tak ,z mezem) przerobila, nurkowanie, motory,wybrzeza, to pamietam, a kobiecie sie strasznie glupio zrobilo, i poczula sie jeszce gorzej przez te jej przechwalki ,i po co to? Widze ze nie tylko ja takie wnioski wyciągnelam czytając autorki glowny temat

Gość moje zestwienie
a nawet jak uwielbiasz to co komu do tego, tez lubie i sie nie wstydzę tego:D

Gość nie masz meza naprawde??
to dlaczego sama piszesz na niego mąż a autorce zwaracsz uwage ze jestes w konkubinacie a nie zamęzna?? cyt: "" nie wiedziałam ze meza w końcu doczekałam "" Ty sie zdecyduij na jedne okreslenie a nie teraz wielki zdziw :D Powiedz, kogo to obchodzi ze sobie podrozowalas po swiecie ,i niemal co temat musisz o tym wspominac gdy osoby otwarcie przyznają sie ,ze ich na to nie stac? kretynsko sie dowartosciowujesz :o Autorko a co pisala o swojej bogatej inteligenckiej rodzinie??w jakim kontekscie??

Ze pochodzi z majetnej wyksztalconej rodziny, mama po studiach dla inteligenckich, ojciec tez , brat tez, ONA tez ukonczyla swietne studia jak KAZDY w jej rodzinie, uwaza sie za wielką uczona jak KAZDY w jej rodzinie,ma super prace jak KAZDY w jej rodzinie, i dziekli wykztalceniu jak KAZDY w jej rodzinie zyje im sie dostatnie, nie ma problemow i nie uzala sie nad soba tak jak reszta tutaj dziewczyn Z tym podorzowaniem tez o tym wspomnialam, osoby ktore pisza o braku finansow na wyjazdy ,to mireczkowata sie pojawia i zaczyna swoj monolog dzie byla, co znurkowala i gdzie sie tym razem wybiera :D :D Najlepsze bylo to, ze wpadki ciązowe mlodziutkim osobom wypominala , ze nie maja swiadomosci i wiedzy jak sie nalezy skutecznie zabezpieczac,a na koncu sie przznala ze jej brat koncząc studuia tez wpadke zaliczyl i uciekla kiedy wysmiali ja ludzie, ze brat dorosly chlopo taki gamon a ona 18 letnie dziewczyny wyzywala od ciemnot :D

dajcie jej spokój, bo ona kocha cała rodzinę, to jest kobieta ideał w moich oczach. nie odbiło jej, śpi z meżem i się z nim kocha, kocha córeczkę i są we trójkę szczęśliwi i każdy za każdego w ogień by szedł,a do tego jest przebojowa i lubi pracować. wyobrażam ja sobie jako dynamiczną babkę w fajowym żakiecie i szpilkach, rozwianym włosem i szczerym uśmiechem. jest na sto procent dobra w łózku, a mąż uwielbia ją i ch mała miniaturkę. i lubi chodzić ze swoimi dziewczynami na zakupy, bo kocha jak obie dobrze wyglądają.

o widze, ze po kolejnej lasce jazda:D niedawno była mama 6 latki, dziś Mierczkowataa a kto jutro? jesteście nienormalne... tu trzeba byc biedym i pracowac za grosze, bron boze wyjazd zagraniczny i drogi wozek:D jaja jak berety:D :D :D

Gość oj tammmm oj tam
strasznie zarozumiała jest :(

mireczkowata jest od was o tyle lepsza, że uprawia seks. kocha i dziecko i męża i NIGDY, a wiele rayz z nią rozmawiałam, NIGDY nie powiedziała niczego infantylnego w stylu kocham mamę bardziej od taty, a dziecko bardziej od męża. Bo ona jest inteligentna i pojmuje, ze miłości sie nie stopniuje. nie wśród najbliższych. rodzina to jednosc i sie włosa na czworo na dzieli, gówna na atomy tez nie.

Gość ona przyzanla sie ze nie kocha
tylko najlepsze to ,ze ona przyznala sie kiedys ze ani nie kocha corkio, ani meza tzn konkubenta ale sama nazywa go mezem :D

Gość Dala czadu nie raz
Ona dala czadu w niejednym temacie, tez to zauwazylam ze uwielbia sie przechwalac jak jej sie zyje i az rosnie opisując swoje przezycia, a do tegomysli ze kazdy jej zazdrosci co najlepsze :D

mąż a konkubent przeciez toz to jeden chooj :D ja tez na mojego konkunia zanim sie hajtnelam wolalam męzol :p A ja w zadnym grupowym temacie nie jestem zameldowana i tak tez dobrze.Kto powiedzial ze do samej smierci trzeba topik kontynuowac?np nieciumkające wyniosly sie na swoje prywatne forum gdzie indziej ,tamten na kafe tez zdechl przez nalot pomaranczek

Gość potwierdzam 007
Mnie rozwala jak wchodzi na tematy o młodych matkach i na silę próbuje wmówić ze są gorszymi matkami tylko dlatego , że nie urodziły tak jak ona po 30 tce. I to jej wieczne stękanie ze dziecko odebrało jej wolność i nie może jeździć na motorze itd itd

a co was to obchodzi???? nigdy nie móiła, że nie kocha rodziny, nigdy. a czemu sie dziwicie? dziecko ZAWSZE odbiera wolność, a propaganda prolifów próbuje wmówić, że nie, że dobrze i to z uśmiechem na twarzy. guzik prawda. wolę szczerość niż babę, która biega i woła cysio, cysio, dziecacek, gówniątko moje fiołkoe....... taka matka jest bardziej zrównoważona i na bank ma zdrowaszą rodzinę. i tak mireczkowata wygrywa. toksyczna też

Różnica jest taka, ze z nią możliwa jest DYSKUSJA, niezależnie od tego czy ktoś się z nią zgadza czy nie- nie wyzywa i zachowuje jakiś poziom. Akurat rozmawiałyśmy na innych topikach niż macierzyńskie, więc mogę jedynie powiedzieć, że rozmowa była jak najbardziej ok.