Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOBACZYLYSCIE U MIRKI

Zobaczylyscie to ze MIRECZKOWATA jest tak tu uwielbiana, ze nawet jej wlasne

Polecane posty

Gość Po mnie jechala ostro
Kiedys na nia uwagi nie zwracalam, od jakiegos zcasu bardzi mnie wnerwia swoim wywyzsaniem sie i robienie najmadrzejszej Ktos sie przyznal do bledu, porazki i juz miala kolejny cel do jechania po nim wypisują swoje wywodu jaka to ona zaradna, jak ona by do tego nie dopuscila, a komus wytykając wady mimo ze temat byl na celu pomocy a nie zgnebienia To byl moj temat pamietam.Nie pamietam aby w jakims temacie kiedykolwiek kontrktywna wypowiedz dala oprocz jak zwykle pokazania ze ona jest tym lepszym,a widze ze powyzsze wpisy to potwierdzają

Gość Jesteś tym, co jesz!
Nie lubię jej bo jest zarozumiała i strasznie się wywyższa .

Gość Straszna kobieta do zycia
zgadzam sie z tym powyzej, tez to zauwazylam ze bardzo sie wywyzsza, i z czyis problemow obi powod aby sie pokazac jaka ona jest lepsza w kazdej dziedzinie zycia

Gość ja kompletnie jej nie znam
Ale co z tego, że się chwali tym co ma? Wy się zalicie że nic nie macie i wam wolno a ona się nie może chwalic że jej niczego nie brakuje? Bez sensu! Do tej co to chce być "w kregu" :-) glupias widze jak but :-) na jaka liste się wpisalas żeby być w kregu? :-) może Ci coś na plecach "wyroslo" bo się na liste wpisalas? :-) Mireczkowata na czym jezdzisz? Nie wiedzialam, że tu jakaś kobitka na sprzecie :-) ja też zmotoryzowana ;)

Gość Straszna kobieta do zycia
a mi chodzi o to, ze jak ktos pisze temat z problemem aby uzysklac porade pomoc bo jest w dolku psychicznym czy finansowym czy nie wiadomo jakim to po co taka mireczkowata wlazi io swoje przechwalki urzadza jak jej sie super zyje,tak bezproblemowa , , ze ona by sobie nie pozowlila na takie problemy i ma luksusowe zycie , wiec pytam sie po co w takim tematach sie udziela dobijając jeszce autorow wypisując jacy sa nieudolni i wysmiewając sie z tego??ktos prosi o porade a nie czytanie jak jej sie powodzi, gdzie wyjezdza,ze takie problemy jakie maja inni to ją powalają bo ona by sobie na to nie pozwolila ,wcale nie pomocne

uwielbiam kafe za takie jazdy jak by nie mozna było po prostu normalnie ze soba gadać hehe

Gość mega zarozumiałeeeeeeee
babsko!!!!

No i kolejnej coś się udaje w życiu i jest już be....:):):)baby to jednak zawistne i wredne stworzenia...czemu Ci faceci nas chcą to nie wiem....

szanowna autorko czy ty przypadkiem nie zazdroscisz tej mireczkowatej? jak ma w życiu dobrze to chwała jej za to a nie od razu yebać kogoś że się czymś chwali a nawet jak się myli w zeznaniach to trudno nie znam bohaterki dyskusji ale na kafe zazdrość i małpia złosliwość czasami zaciemnia laskom szare komórki i zdolność empatii...

Gość nie chce mi cie czytać
Tu nie chodzi o to ze jej się powodzi tylko o to jak sie wywyższa . Ktoś ma problem a ona zamiast napisać coś sensownego to chwali się jakie to ma idealne życie. Nawet dziewczyny z tematu w którym pisała codziennie ja olały.

jeny to jej nie odpisujcie a nie drążycie temat na osobnym poście ;)

Gość Wywyzsza sie bardzo
Prawda, strasznie sie wywyzsza, mam w dopopie jak jej sie powodzi i le ma na koncie, gdzie jezdzi ,naprawde mam to w dupie, ale w kazdym temacie kiedy moze to sie wywyzsza i wysmiewa sie z czyis problemow

Gość Wywyzsza sie bardzo
z tego co zauwazylam to mireczkowata yeebie kazdego kto z problemem tu pisze i dowala ile sie da,a po co to robi gdy ktos przychodzi z powaznym problemem?

Gość ooooooooooooooooooooooo
mireczka i jej idealne życie i "Super "rady :)

Gość mama fajna hihi
mireczkowata to ta która spowiła bękarta ?

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
Wielka przeciwniczka ślubów a przed obcymi udaje ze jej facet to maż hehe

Gość oczom nie wierze jak to czytam
Kobiety, Wy jestescie albo stukniete, albo pochodzicie z jakis koszmarnych nizin spolecznych albo macie takie wredne charaktery, ze az sie z Was ta zolc i zazdrosc wylewa. Bo ktos ma lepiej :O Przeciez widac z wypowiedzi tej calej ZOBACZYLYSCIE U MIRKI, ze az ja trzepie z zawisci :O Moze byscie sie lepiej zajely wlasnymi dziecmi zeby nie skonczyli tak jak wy w zyciu :O Zeby wymieniac jakis tam wyjazd na morze, prace, studia i prawo jazdy jako wywyzszanei sie???? No chyba padne z wrazenia :O To tylko swiadczy o tym w jakim bagnie tkwi autorka tematu :O I nie mysli o tym jak sie z niego wydobyc tylko sama chce kazdego do niego sciagnac :O Wredna, zasciankowa, jadowita mentalnosc :(

Gość na pomranczowo pisze
dokladnie tak, same wredne zawistne suki, zal za dupe sciska bo ktos ma lepiej i trzeba go zdolować, ale......... czlowiek ktory zna swoja wartosc nie da sie zdolowac tym bardziej przez debilki z netu:D

Gość nie chce mi cie czytać
W dupie mam co ona ma i gdzie jeździ ale nie lubię jak ktoś się wywyższa. Zamiast pomóc to swoim chwaleniem się dobija osoby które potrzebują dobrej rady.

ja kompletnie jej nie znam- honda dominator :) też nie wiedziałam, że ktoraś z mam jeżdząca- ale moze nie piszą, ze jeżdzą bo jest to przechwalanie :) Napisz jak dajesz radę jeździc przy malcu- ja w tym roku kompletna porażka :(

Gość no masz racje
Tak wiemy mireczko dziecko odebrało ci wolność

Gość Mierczkwata juz zaczyna przech
ooooo ooo Juz zaczyna swoje przechwalki na jakim motorowerku sobie jezdzi hahhaa, a nie mowilam ze nawet i tutaj znajdzie powod by sie "pokazac" i zacząc znowu pierdolic na jakich maszynach jezdzi ? Mireczkwoata nie znudzilo ci sie w kazdym temacie o tym psac ze taka zmotoryzowana milosniczka podrozujaca? wez daj sobie spkoj kobieto bo idiotke wychodzisz.W kazdym temacie swoje przechwalki musiz wciskac A co do czasu, tez mam syna 5 letniego i mam czas kiedy sobie zechce, ty jakas nieudolna jestes.Na przesiadywaniue calodobowe na kafe to masz czas i wychwalanie sie a do tego ludziom przykrosc sprawiając jak potrafis zbyc chamowata na ich problemy Tutaj temat nie jest o tym aby kontynuowala swoje przechwalki tyko abys wkoncu wbila sie w kontruuktywną tematyke innych postwo i sie nauczyla co nie co

Gość No biedna jestes doprawdy
No popatrz jaka to przykrosc!!przez dziecko na motorku mireczkjowata sobie nie moze pojezedzic?o jeeej, tragedia, tylko mierczkowata znow nie bij corki za to jak w innym temacie pisalas ze gdy puszca ci nerwy i stracisz cierpiiwosc gdy masz zly dzien to twoja dostaje od ciebie bo nerwy ci puszcają ,bo przeciez ty masz prawo miec gorszy dzien Noi kiedy nastepną tutaj przechwalke wrzuciuc ? bo juz motorkiem sie pochwalilas , a teraz na co kolej?

Gość ty wyżejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Zaraz mireczka napisze ze jej zazdrościsz i ze pewnie nie pracujesz i dlatego masz czas na hobby:) mireczko ogranicz kafeterie to tez będziesz miała czas na przyjemności.