Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polk589

Większość wypowiadających się tu to idioci :(

Polecane posty

Gość polk589

Jak w temacie - wiem, że ludzie są różni, ale tu się nie da co niektórych wypowiedzi czytać. Czy nasze społeczeństwo jest tak tępo myślące, o tak zakrojonych poglądach? I my się dziwimy, że człowiek człowiekowi wilkiem? Wystarczy tu poczytać jak na cudzy problem reagują ludzie. Szok. Żadnej logiki myślenia tylko jakieś chore hasła. Albo tu siedzą same małolaty albo pełno niedojrzałych dorosłych :(

Gość Uzależniona od chipsów
Jeżeli ci się tutaj nie podoba to wywalaj stąd, a nie obrażaj innych! Nikt ci nie każe tutaj siedzieć!

Gość polk589
Ty to akurat z mądrych wypowiedzi tu nigdy nie słynęłaś.

Gość polk589
Uzależniona... a może byś udowodniła, że coś mądrego potrafisz napisać....Czy masz z tym problem?

a może byś udowodniła, że coś mądrego potrafisz napisać....Czy masz z tym problem? x a moze ty autorko pokazesz swoj madry post, czy masz z tym problem?

Gość idiota111111111111111111111111
...wg starogreckiego- człowiek który nie zajmuje się polityką TAK JESTEM NIM

Gość Uzależniona od chipsów
A ty, co tutaj jeszcze robisz robisz? Po co dyskutujesz z takimi "idiotami" jak ich nazwałaś skoro jesteś mądrzejsza? Komu ja mam udowadniać? Tobie?:D Szkoda na to czasu, pani mądralo:D

nie wiedziałam, żelek i nadzia to już większość...

Gość Większość tutaj stanowią
kobiety...

Gość la rosa..
Wchodząc tutaj, trzeba liczyć się z tym, że to nie jest gabinet psychologiczny i ludzie, którzy udzielają porad, odwołują się zazwyczaj do swoich doświadczeń, potocznosci, mitow itp ;) albo chcą wylać swoje frustracje komuś na łeb. Zakładamy ze jestes na tyle myśląca, że potrafisz wyłapać wypowiedzi tych myślących, bo tacy tez tutaj bywają. :)

Gość polk589
Nie padła :) Jest :)

kultura wymaga, żeby wypowiedź dostosować do tematu co niniejszym czynie z prawdziwą przyjemnością skoro idiotyzm jest synonimem kafeteryjnego bytu, witaj więc między swoimi, droga polk589 :P

Gość polk589
Słuchajcie - co się tak spinacie? Napisałam "większość". Czujesz, że jesteś w tej większości? Ja nie sprecyzowałam - ten, ta itd. Dużo tu ludzi piszących logicznie, ale większość - podkreślam - większość - co nie znaczy WSZYSCY - to idioci. Skoro się taki nie czujesz to dlaczego bierzesz to do siebie? Zobacz ile jest chorych wypowiedzi na każdym topiku - bez sensu, bezmyślnych, chamskich. I o tych ludziach pisałam.

co się tak spinacie? vs. polk589 Uzależniona... a może byś udowodniła, że coś mądrego potrafisz napisać....Czy masz z tym problem? x slucham wyjasnienia :-)

Gość polk589
Stare przysłowie mówi: "Uderz w stół, a nożyce się odezwą". Nie rozumiem dlaczego Wy poczuliście się urażeni i sami wsadziliście się w "większość".

kto poczul sie urazony? czuje sie wybitnie rozbawiony faktem, ze ktos o tak zakrojonych pogladach zaklada taki temat :-)

Gość polk589
A co wiesz na temat moich poglądów? Obawiam się, że nic :(

Gość in nuce
"Większość tutaj stanowią kobiety..." Ohydna potwarz ,większość tutaj stanowią debile ,trzeba strasznie nienawidzić kobiet żeby taki tekst wymyślić ...:classic_cool:

Gość in nuce
"a masz jakies?, oprocz oczywiscie pogladu na kafeterie " - To bez wątpienia anarchosyndykalista 💤 z inklinacją do percepcji parapsychicznej...

Gość in nuce
"Większość wypowiadających się tu to idioci :(" to stwierdzenie prawdziwe ,po co bawić się w dalsze dywagacje i mętnie rozwodzić...?

Tak jak wczoraj widziałam temat, gdzie kobieta pytała co kupić koleżance która niedawno urodziła dziecko, po czym została zjechana za to, że chce się spotkać z koleżanka, a do tej koleżanki były pretensje, że w ogóle zamiast non stop patrzeć na swoje dziecko i izolować je od innych ludzi, to chce się spotkać ze znajomymi, u siebie w domu, z którymi nie widziała się 3 miesiące. Zresztą, sporo t jest takich tematów, gdzie ktoś prosi o poradę, po czym zostaje ochrzaniany za wszystkie sprawy poboczne. Niektórzy zwyczajnie albo nie dorośli do rozmów w miejscach publicznych (takim miejscem jest forum), albo aż tak bardzo potrzebują się wyżyć, odreagować swoje frustracje na innych...