Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma1990

różnica..

Polecane posty

Gość nieznajoma1990

Witam wszystkich. Mam partnera który ma 35 lat jest po rozwodzie i ma 15 letniego syna(Moja mama tylko wie że ma 35 lat i nic więcej). Ja mam 22 lata, różnica wieku mi nie przeszkadza, bardzo się kochamy i jesteśmy szczęśliwi. Co prawda nie trwa to długo bo dopiero 3 miesiące, ale nie wyobrażam sobie dalszego życia bez niego a on beze mnie. Niestety od wczoraj atmosfera jaka panuje w domu nie jest zbyt przyjemna moja mama nie akceptuje tego związku i nie chce go widzieć. Od wczoraj z mamą w ogóle się nie odzywamy, nie wiem co robić Wszyscy mówią żebyśmy to przeczekali i z czasem Ona to zaakceptuje.

Gość wewererqwqwwe
no ja sie mamie nie dziwie, przeciez to stary ruchacz, on leci tylko na twoje mlode cialo, on cie nie kocha. pomysl troche: jedną juz zostawil, dziecko swoje zsotawil, to zwykle zero. a teraz ogląda sie za 20 latką bo rowniesniczka bylaby dla niego za stara bo on leci tylko i wylacznie na twoja mlodą dupcie, mysl troche dziewczyno i olej tego ruchacza.

Gość nieznajoma1990
Akurat to nie jest jego wina bo to ON złożył pozew o rozwód a wina jest tamtej kobiety.

Gość wewererqwqwwe
jaka ty jestes glupia. stary ruchacz zlozyl pozew bo żona mu sie znudzila, z toba bedzie tak samo. bedzie ci kity wciskac, zeby tylko poruchac a ty glupia i naiwna rozlozysz przed nimi nogi 🖐️ żal mi takich idiotek ale jestes mloda, wiec glupia. powiedz mu niech poszuka w swoim wieku kobiety ciekawie co ci odpowie, pewnie cos w stylu ze za stara dla niego, on woli mlode cialo posuwac.

widać odezwała się osoba baaardzo "skrzywdzona" co jej w życiu nie wyszło i już będzie cisnąc ile wlezie. nawet nie znasz szczegółów dlaczego rozwód itd

Gość nieznajoma1990
meliniada dokładnie masz rację odezwał się człowiek który nie zna szczegółów. Rozwód był z jej winy dlatego, że go zdradzała, brak zaufania i odmienność charakterów poza tym było to dawno temu, nie każdemu może wyjść w życiu idealnie.