Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kclkcfll;cl;cdld

ślub pod koniec 4 miesiąca,jaka sukienka?

Polecane posty

Gość BonApetita
dokladnie, a glupie docinki mnie nie interesują..

Gość NIE CHCE MI SIE WYMYSLAĆ
biała suknia ślubna może być tylko welonu się nie zakłada jesli ma się już dziecko lub jest się w ciąży. Zywy kwiatek we włosach i juz.

Gość morelowa_dama
Ja brałam ślub w 16tygodniu ciązy. miałam normalną sukienke, tylko wiązaną z tyłu,więc się nie ściskałam po prostu :D nic nie było widać,mimo,że miałam mały brzuszek :) i oczywiście miałam normalny welon i wszystko :) śmiało możesz kupić każdy model sukni,tylko ,żeby była wiązana. hah...ale sie uśmiałam z tych komentarzy, nie słuchaj tych głupot :)

Gość kclkcfll;cl;cdld
morelowa_dama - dobre komentarze od wczoraj prawda:)moze mnie spala na stosie 16 tydzien ciazy to nie to samo co 18:) ale miejmy nadzieje ze przez dwa tygodnie sie duzo nie zmieni:) jestem coraz to bardziej weselsza z tego powodu,ale czuje ze bede miala maly brzuszek

Gość morelowa_dama
Wszystko na pewno się uda :D mogę Ci sprzedać moją sukienkę hihi ;-) dałam za nią 2200zł ,a obecnie wystawiam za 700zł :) a tak w ogóle to kiedy bierzesz ślub?

Gość BonApetita
dziewczyny, a może wy macie jakąś sprawdzona makijażystke i fryzjerkę ktora zrobi cudo na buzi i włosach na ślub? Jestem z warszawy, najlepiej z dojazdem do domu...

Gość jaaaaaa cie
jesli nie wstydzisz sie swojej PRZEDSLUBNEJ ciązy to czemu chcesz ja ukryc? skoro to jest dla Ciebie normalne to wyeksponuj ja niech wszyscy widza i ciesza sie razem z Toba...

Ja piernicze, zejdzcie naprawde z dziewczyny. Jest w ciazy. Koniec, kropka. A to, ze nie chce jej eksponowac, nie musi wcale oznaczac, ze sie wstydzi. To tak jak z normalnymi ubraniami - jedna lubi sie nosic obcisle, inna luzniej. Jedna ciezarna lubi eksponowac brzuch, inna lepiej czuje sie w kieckach-namiotach. Niestety nie jestem w stanie polecic fryzjerki/makijazystki z Warszawy. Ale jakby byla potrzeba z Poznania, to bardzo chetnie :)

Gość do madziukka 23
Poznalas swego fagasa na oazie? Klasztorniaki! ! Brawo Ty idiotko

Gość kclkcfll;cl;cdld
slub pod koniec kwietnia, nie jestem z Wawy,

Gość kclkcfll;cl;cdld
ładna;)-nie moge wejsc na strone z sukienka

Gość jesli chcesz się poczuc jak
tu znalazłam filmik z PM w takiej sukience jak Ci zaproponowałam, nie wiem czy akurat ta panna młoda nie była w ciąży, a jeśli była to tego nie widać :) http://vimeo.com/44437813

Gość ja bralam ślub w 18 tgodniu
ciązy,nie bylo nic widac,brzuszek mi wyskoczył tydzien po weselu, mialam sukienke normalna,mam szerokie biodra i najlepsza dla mnie byla sukienka odcinajaca pod biodrami,mialam piekną górę,wciecie w tali a reszta była w literke A Nie martw sie,ja tez mialam wielkie obawy i miałam zły humor przed weselem,ale pozniej wyszlo pieknie i byłam strasznie zadowolona:)

Ja też jestem w ciąży w 14 tyg brzuszek mam nie duży ślub biorę w połowie kwietnia . Wszyscy wiedzą że jestem w ciąży i nikt mnie nie krytykuje . Zacofani ludzie tu się wypowiadają , nie bież wypowiedzi tych ludzi do siebie . Kup sukienkę jaka ci się podoba i którą w razie czego będziesz mogła poluzować. Ja biorę cywilny i mam biało - czarną sukienkę kościelny przy okazji chrzcin. Baw się dobrze kochana niech to będzie cudowny dzień dla Was.

Gość nawalony
najlepiej czarna z brązowymi dodatkami

Gość ja bralam slub w 18 tygodniu
ciazy,bylo widac juz brzuszek,ale jak bylam nago,albo mialam obcisla bluzke,ale w sukience nic a nic,jak ktos nie wiedzial ze jestem w ciazy to sie nawet nie domyslal:) glowa do gory autorko,wiem ze jest duzo strachu i niepewnosci ale na bank wszystko bedzie pieknie i goscie sie deda super bawic

Gość natka443
Jeśli chodzi o porady związane z wyborem sukni to ja akurat zdałam się na blog ślubny ze strony - https://slubi.pl/blog . Ciężko było się zdecydować na coś, bo faktycznie jest z czego wybierać. Nawet mi chodziła po głowie czerwona suknia przez moment, na szczęście mi przeszło ;-) Postawiłam na suknię dość odważną z odkrytymi plecami i do tego dość krótką. Mnie się podobała, mężowi też...może dziadkom trochę mniej ;P

Gość dawww
Ja ostatnio przeglądałam oferty na stronach portalu o adresie slubi.pl. Dotyczyły wszystkiego co wiąże się z tematyką ślubną począwszy od sukienek i fotografa a skończywszy na domu weselnym. Ogłoszenia pogrupowane są tematycznie więc nie traci się dużo czasu w poszukiwaniu tej właściwej oferty.