Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Balbin89

szał na zarę i nexta na allego

Polecane posty

Gość madzialenkaaaaa33333
matko przesada kto to kupil?

Gość gfdhgfdhg
jakieś powalone matki któe córki traktują jak matki, ubierają jak stare malutkie

tylko co z tych dzieci wyrośnie jak mamusia ma pusto w głowie ...i myśli tylko o ciuszkach

Gość olk
Nie wiem ale nowanie po kimś sukienkę czy tunikę można w Zarze kupić taniej i ,mi sie wydaje że to są sztucznie podbijane aukcje ,bo jeżeli ktoś kupuje używaną sukienkę za prawie 200zł to równie dobrze może iść kupić nową w sklepie czy nową z neta .

Gość olk
Nie wiem ale nową ,tam miało być coś mi się skleiło .

cholera..gdybym wiedziala ze to takie cenne rzeczy juz dawno na cos takiego bym polowala na ciuchach -ja w poniedzialek kupilam sobie skorzana czarna torebke...dalam za nia 30 zl...u mnie na ciuchach pelno tej marki.,musze sie przyjrzec tym ciuchom

Jakiś czas temu widziałam na allegro czapkę z nexta którą ktoś kupił za 160zł...to już lekka przesada

Ja ostatnio szukałam torebki i upolowałam nową skórzaną , nieznanej mi marki w niezłej cenie, a na innych aukcjach ludzie bili się za Zary, używane, "lekko przetarte", "lekko pęknięte", takie jak ja wyrzucam. Chociaż w sumie mam jedną torebkę z Zary, jak mi się zużyje , wstawię na Allegro :P

O ile kojarze w jakim przedziale cenowym sa dorosle ubrania z zary, o tyle kosmiczna cena wydaje mi sie ta tunika z pierwszego linku -olk ma racje, ze mozna sobie w zarze w tej cenie nowe ubrania kupic. A juz tego o nexcie to w ogole nie pojmuje, bo to najzwyklejsza popularna sieciowka, ktora moim skromnym zdaniem ubrania przynajmniej dla doroslych b. kiepskiej jakossci produkuje... Jak dla mnie niewiarygodne :-)

na allegro jest parę osób którym udaje się sprzedawać ciuszki w kosmicznych cenach nie wiem od czego to zależy?

Gość bo Polska to bieda
i zwykle sieciowki jak zara czy next sa dla ludzi powiewem luksusu.

Gość hdjsnxn
Glupia jestes,zara to dla mnie norma,luksus to moschino albo kors,ale czasem sobie pozwalam

Gość ja prdl
Za tyle jest nowa w sklepie albo i taniej bo czasem w outlecie można coś znaleźć

Gość fffffffffffqwer
hhe cos w tym jest ludzie są dziwni ja sama kilka dni temu powystawiałam kilka ciuszkow po corce w tym czapke ot zwykly berecik z sieciowki i szok bo az 20 obserwujacych w ciagu 2 dni, i juz 4 licutuja a beret jak beret heheh

Gość ajaaaaja
mieszkam za granica i wierzcie mi lub nie ale wlansie dwa dni temu bylam na zakupach (przeceny przed sezonem letnim) i te spodniczki i tuniki sa tak poprzeceniane ze kupuje sie je po 5 czy 6 euro! powaga! ja dla siebie (dorosla osoba) nakupilam cale mnostwo spodniczek bluzek koszulek i za zadna nie zaplacilam wiecej niz 10euro (to juzj najdrozsza i to tylko jedna) pozostale 5,99! :) ot ile te rzeczy wszystkie sa warte! masakra jakas ludzie na glowe poupadali dajac takie ceny za cieniutkie koronkowe spodniczki!!!!!!!

wlasnie sobie uswiadomiłam ze taki dzieciak nosi drozsza tunike niz moj caly codzienny strój ;/

ajaaaaja u nas tez sa takie wyprzzedaze, kuzyn kupował koszulki w sieciowkach za 20 zł

ja wystawiam ciuszki róznych marek i nawet naprawde śliczne rzeczy które potrafie wystawic za dosłownie 5 zł nie zejda, ale jak wystawilam tunike taka o zwykla szmatke nexta to oprócz licytujacych, mam jeszcze pytania na maila zebym poza allegro ja sprzedała. a to naprawde nic pieknego ta tunika

Gość kokarda we wlosach..
ta sprzedajaca niezle sie wzbogaci mysle ze duzo tu robi ladna oprawa aukcji, to dziecko LADNE I NA INNE MATKI TO DZIALA

To są aukcje tej sławnej Moni, już jest temat o niej. Duże prawdopodobieństwo jest że ona sama te aukcje podbija z innego konta.

Gość sdsdeeesd
Ta cała Moni ślicznie tą dziewczynkę ubiera. Aż mnie zatkało. Nie widziałam jeszcze tak gustownie ubranego dziecka.

NataliaJ. To są aukcje tej sławnej Moni, już jest temat o niej. Duże prawdopodobieństwo jest że ona sama te aukcje podbija z innego konta. tez tak myslę:)