Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_zwykla

aerobiczna 6 weidera...czy ktos ma chec sie dolaczyc?

Polecane posty

Gość szauata ;)
a ja przerwałam... z lenistwa :( ku**a mać! :/

Gość szauata ;)
12, ale ani wczoraj ani dzis jakos się nie złożyło, bym zrobiła :/

oj tam... ja bym sie nie przejmowal i robil kolejne treningi moze efekt bedzie nieco mniejszy, mysle ze niezauwazalnie

Gość szauata ;)
dzięki za podpowiedź, prześpię się z tą decyzją ;) zwłaszcza, że i tak bede musiała się czymś jeszcze wspomóc, bo stanęłam dziś na wagę (po obiedzie i w ubraniach, ale tylko tam mialam mozliwość) i podskoczyło mi kilka kg, eh ;/

obawiam się, że samo A6W na pozbywanie się niechcianej tkanki tłuszczowej to trochę za mało :/ dla efektywnego spalania ćwiczenia powinny trwać min. 30min przy 60-70% HRmax (osobistego tętna maksymalnego), ewentualnie ostatnio można poczytać, że sprawdzają się treningi interwałowe. ćwiczenia w A6W mniej więcej od 13 dnia trwają ok 30min ale z przerwami. nie wiem jak u Was, ale u mnie tętno na pewno nie jest na poziomie 60% (no, może przy ćwiczeniu 5 mi skacze, haha). jak dla mnie A6W jest zbyt statyczne, żeby fajnie, ogólnie się zmęczyć. A6W poprawia mi odczuwalnie napięcie mięśni brzucha, na czym mi zależało, pewnie też coś rzeźbi (niestety pod "kołderką" nie widać), natomiast dla ogólnego zmęczenia najbardziej lubię rower :)

Gość szauata ;)
aa, dzięki za podpowiedzi, ale akurat z aktywnością fizyczną to nie mam problemu :) i dużo do rzucania też nie ma, ale jak to po zimie coś jest :) no i trzeba się do lata przygotować ;) tylko cholerka nie chce mi się nic, więc od czasu do czasu tylko hula-hoop, steper i joga (ale to raczej niezbyt frasująca aktywność), a ogólnie w sezonie to bieganie, tenis, rolki, rower, nordic walking, koszykówka do wyboru do koloru :)

hej :) robson, jakos mi sie nie chce wierzyc, ze niesmialy jestes ;) nie ma co..i tak chcemy zobaczyc fotki po ;) hehe a ja wczoraj nie zrobilam cwiczen..jak wyszlam z domu o 6 rano..to przyszlam o 23... :D polozylam sie na chwile...i juz nie wstalam ;) szauata ..nie przerywaj ..rob dalej..wiece co ..wydaje mi sie, ze lepiej jest nawet robic co drugi dzien..wtedy miesnie troche odpoczna.ale .wiadomo..efkt nie bedzie tak szybko widoczny... wazne, by cos robic :)

10 dzień za mną :-D jutro przerwa - wybieram się na kosza :-) akurat przyda się mała regeneracja przez wejściem w cykl 10 powtórzeń miłej niedzieli wszystkim :-)

hej.. faktycznie..ja tez zaczynam "czuc" powoli kregoslup...zobaczymy jak dlugo dam rade.. poki co dzien 16 zaliczony... w sumie efektow poki co nie widze.. bo ostatnio zbyt czesto ..jem i drinkuje ;) dobra od dzis czas z tym skonczy..ide zrobic sobie zielona herbate.. :D

czesc robaczki :P slonko dzis wyszlo..i nawet nie wiecie, jak mnie to zmotywowalo ..do zjedzenia zdrowych rzeczy.. dzis na sniadanie pelnoziarnista bulka z pomidorami, ogorkiem , plastrem zoltego sera i lisciem salaty... teraz zrobilam wielka miche salatki...liscie salaty, pomidory, mozarella, kawaleczki piersi z indyka... :) normalnie az sama zdziwiona jeste, , ze tak potrafie jesc ;) a w tej chwil pije zielona herbate..obiecalam sobie, ze jedna szklanke dziennie musze wypic. Naprawde musze zmienic moje nawyki zywieniowe...bo to co do tej pory jadlam/ pilam..niezbyt dobrze sluzy mojemu cialu i..psychice ;) andzia...ale chyba nas nie opuscisz? sauata kiedy gramy w tenisa? ;)

Gość andzia...
No jeżeli mogę to zostanę...te planki na brzuch wcale nie są łatwiejsze od A6W, tylko trochę krócej się ćwiczy ale ja dodaję jakieś inne ćwiczenia,żeby nie było nudno hehe :-) Mam nadzieję,że pogoda będzie już coraz lepsza bo bardzo lubię jeździć na rowerku, albo wychodzę na biegi, zaliczam schody itp. jak w programie TVN style ekstremalne odchudzanie :-P :-D tylko ja mam inne menu, bo ryba sałata i woda to niestety mi nie wystarczy ;-)

Gość bjjghcnkgvhgcnjhg
ja zaczęłam mniej więcej w tym czasie co autorka (może dzień później). I już mi wszyscy mówią, że widać efekty. Ja oprócz ćwiczeń zaczęłam używać serum termoaktywnego. Początkowo nie wierzyłam, że może pomóc, ale stwierdziłam,że za 13 zł warto spróbować. I wydaje mi się, że pomogło. Gdzieś czytałam, że takie serum działa własnie wtedy gdy się choć trochę ćwiczy.

Gość szauata ;)
kto tu jest?

dobry, dołączę się , dziś koniec 19 dnia, efekty ok, tylko tłuszczu mam tyle że tragedia ale przez 7 tygodni diety,19 dni weidera plus dodatkowych ćwiczeń spadło 16 cm w talii!!!

ja od nowa podjęłam się wyzwania za mną dziś 12 dzień zmagań ( ale niestety w 5 i 6 dniu perrwa ) może choć do połowy dotrwam :)

za mną już 14 dzień. już tu nikogo nie ma? czy myślicie ze przy mojej wadze 88 kg a6w pomoże na spalenie choć troszkę brzucha?

Gość teżlaska40
fajna laska;)

Gość zabieganaaaaaaa
Mi się nie podoba... :/

Gość Monaliza!
👄 hej