Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_zwykla

aerobiczna 6 weidera...czy ktos ma chec sie dolaczyc?

Polecane posty

jesteśmy jesteśmy :), za mną już kolejny dzień, ja też mam takie problemy jak ty z tą głową szauata ;). ale to pewnie przez moją wagę, skąd jesteś i ile masz lat ?

hej, nie zapomnialam o was :P mialam chwilowe problemy z netem ;) cholerka, wczoraj zapomnialam zrobic cwiczenia :P taka zapracowana bylam.. ;) ale dzis za to spalilam troche kalorii, podczas gry w tenisa.. musze sie zaraz zabrac za brzuszki..bo pozniej juz nie bedzie mi sie chcialo.. na rozciaganie..hm.. wpisz w google na pewno cos znajdziesz...ja w sumie nigdy sie nie rozciagalam..a prawie szpagat zrobie hehe ;) wiec nie znam zadnych rozciagajacych cwiczen.. jak wam idzie z cwiczeniem brzuszka?

Gość szauata ;)
jestem z woj. lubelskiego i mam 20 lat. _myszka_ nie sądzę, że to przez wagę, bo ja raczej szczupła jestem, a przecież też tak mam :P taka_zywkla, a jak zapomnisz to nie robisz ich w ogóle i idziesz dalej czy tj. się cofasz? Bo ja swoje robie wieczorem, tj. przed snem, ale jak już nie mam siły to robię je rano, a potem znów wieczorem... Pewnie tak nie można, aalee co tam ;)

Gość szauata ;)
hm... to posłucham się Ciebie i już dziś nie będę robiła, ale za to jutro z rana :) A Ty myszka skad jestes?

ja jestem z Krakowa, :) mam niestety już 22 lata :P. ale mam nadzieje ze uda mi się zejść troszkę z wagi :)

Gość szauata ;)
no dobra, ja rocznikowo mam 21, ale z grudnia jestem ;) ja swego czasu zrzuciłam ok. 10 kg, ale tak sukcesywnie. A jakąś dietę stosujesz, jak się do tego zabierasz?

hmmm... a6w, jeden dzień opuściłam bo z narzeczonym spędzałam 3 dni i tak wyszło ze nie miałam kiedy. a tak to nie jem nic od 18. nie jem słodyczy post w końcu :). I jeszcze czasem pas wibrujący, no i mniej jem niż wcześniej

Gość szauata ;)
mhm, rozumiem :) a jak tam efekty a6w widać już coś?

czy ja wiem czy tak widać jak bym ważyła mniej to pewnie by było widać, zobaczymy ile waga jutro wskaże :P

zazwyczaj ich nie zapominalam (przez te 3 tygodnie, ktore juz wykonywalam cwiczenia, nie zapomnialam o zadnym)..u mnie to raczej brak czasu...a gdy juz jest pozno wieczorem, to juz padnieta jestem, ze nawet nie mam sily podniesc palca.. ;) nie nadrabiam dni, robie po prostu nastepnego dnia ..ten "poprzedni" dzien..no coz..moze nie bedzie to takie efektywne..ale zawsze jednak cos sie robi dla cialka ;) cholera, chyba bede miala zakwasy ..niedaleko ramienia..od tej gry w tenisa..hehe szuata, ja tez kiedys schudlam 10 kg..ale bardzo wolno..poniewaz nie robilam zadnej diety...tylko po prostu wiecej sie ruszalam...

Gość szauata ;)
ja niestety więcej ograniczałam jedzenie niż się ruszałam ;/ zamiast biegać rano (jak mówiłam w domu) to biegałam, ale na randki ;) ale w tenisa również zdarzyło mi się pograć, najczęściej z trenażerem he, he :) tylko teraz niestety mam problem, bo mam w niektórych partiach mało jędrne ciało, ale jakoś nie mogę się wziąć się za siebie, by to zmienić... brak mi motywacji ;/ a u mnie efektów a6w po 11 treningu chyba nie widać :/ żałuję, że nie zrobiłam fotki przed, jakieś tam mam, ale to raczej do mojego Ukochanego wysyłane i... he, he :P a Wy jakies fotki robiłyście, by porównać efekty przed i po?

Gość andzia...
Hej :-) Nadal ćwiczę...czekam z niecierpliwością na wiosnę, bo uwielbiam jeździć na rowerze, więc wspomogę się troszkę :-) Od początku czyli po 20 dniach ubyło mi w talii 5 cm. więc efekty jakieś są, tylko,że do tego staram się kolację jeść o godz,18ej. Pozdrawiam :-)

Gość dzulizjanka
osobiście polecam ćwizenia z mel b, jezeli chodzi o brzuch, 10 minutowy trening brzucha i ja na swoim juz po paru dniach ćwiczeń zobaczyłam efekty, do a6w podchodzilam wiele razy nie dotrwalam do końca wiadomo 2 dni przerwy i trzeba zaczynac od poczatku.. :) pozdrawam

Gość szauata ;)
cholerka, a ja nie mogę własnie z talii zgubić ;/ wspomagam się hula-hopem, ale jakoś nie ma efektów :(

hejka szauata, ja zrobilam zdjecia przed..i musze powiedziec, ze conieco na zdjeciu widac...w cm troche zlecialo.. ale po moich cudownych weekendach, nawet nie mysle o zmierzeniu sie ;) w czwartek sie zmierze i zwaze..i zobaczymy czy jakies efekty bedie widac po dwoch tygodniach...ale musze ograniczyc troche zarcie i przede wszystkim weekendowe drinki :O andzia, to calkiem niezle, motywujesz nas :P dzis musze troche poskakac na skakance.. ja to chyba sie w zlym czasie wzielam za te cwiczenia..w ogole nie mam na nie teraz czasu...dopiero od polowy kwietnia bede miala wiecej mozliwosci by cwiczyc...no ale w kwietniu moze sie okazac, ze jest calkiem cieplo i trzeba bedzie juz wtedy jakos wygladac.. ;)

Gość szauata ;)
taka_zwykla, dasz rade ;) i czekamy na zdjecia :) a ja mam, aż nadto czasu i mi się nie chce... właściwie to mogłabym nic nie robić cały dzień tylko ćwiczyć itd., ale taki ze mnie leń, że nawet pupy nie mogę podniesc, eeh ;/

choleraa.a....znow mi brakuje czasu..a mam dzis jeszcze mnostwo do zrobienia...nie wiem czy wszystko zdaze zrobic na czas..yhhhh :(

hej :). no dziś jestem z siebie zadowolona :), 9 dzień za mną, ;) można zauważyć jakies 2-3 cm mniej w pasie, do tego wykonałam troszkę ćwiczeń, twister, brzuski i rowerek 20 min, a do tego zmobilizowałam się do godzinki z pasem wibrującym :)

Gość szauata ;)
to co zamieniamy się? :P

ladnie ladnie dziewczyny :) ja pod wieczor zabiore sie za cwiczenia..w tej chwili musze odpoczac :P

Gość Robson.Pi
Dołączę się, jeżeli pozwolicie :) 6 dzień zaliczony Pozdrowienia dla wytrwałych :)

Gość szauata ;)
do takiej_zwyklej he, he :) bo ja mam permanentne nudy, a ona mówi, że brak jej czasu :P hej Robson.Pi :) witam serdecznie :)

Gość prokrastynatorka
ja dziś zaczynam, 3majcie kciuki!!! nalazłam na yt na profilu fitappy2 filmikina których ćwiczy i pokazuje instrukcje odnośnie a6w. więc można ćwiczyć z nią :)

czesc robson witaj... :) u mnie dzis dzien 13..zaliczony :) szauata..mozesz mi tak z godzinke wolnego czasu oddac ;) witamy rowniez prokrastynatorke :)

7 dzień za mną :) 5 ćwiczenie mnie rozwala, ale fajne to uczucie, gdy jednak dotrwam ;) wiwat sześciopak! (przyszły)