Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca o radę

wody płodowe

Polecane posty

Gość pytająca o radę

Jak to jest gdy sącza sie wody płodowe? Po czym rozpoznam że to właśnie sączenie sie wód a nie np jakiś śluz czy coś?

Gość pytająca o radę
Wypowie sie ktoś?

tez o to sie martwilam ze przegapie, ale uwierz nie da sie tego przegapic :)

Gość alemama
to tak jakbyś bezwiednie się posikała-tylko w dużej ilości;)

Jak się sączą wody płodowe to można przegapić. Jest ich czasem tak mało, ze można pomylić ze śluzem. A jak rozpoznać to niestety nie wiem- nie miałam tego problemu

Podobno są takie wkładki które wykrywają wody płodowe ale jedna sztuka ok 60 zł chyba... można też papierkiem lakmusowym sprawdzić podobno... Ja ostatnio tez trochę panikowałam ale gin mi powiedział że mam po prostu teraz więcej wydzieliny takiej wodnistej ;)

MNIE odeszły o 1 w nocy, nagle chlust. myslalam ze sie posikalam. ale wiedzialam ze to ,,to"

Gość mijajajajaaa
mysle ze mozna rozpoznac. sluz jest bardziej leppki ma inna konsystencje. a wody plodowe sa rzadkie jak woda. i napewno jak by nawet zaczely sie saczyc to nei przegapisz.

Gość .a.adgdgkntja
Wody plodowe maja dosc wyczuwalny rybi zapach,nie smierdzacy,ale taki jakbys powachala np.surowego karpia

Gość pytająca o radę
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Boję sie że tego nie rozpoznam.. Wiadomo, jak chlapną wszystkie na raz to nie ma ppmajdmtg trochę ciężej jak sie sączą.

Gość pytająca o radę
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Boję sie że tego nie rozpoznam.. Wiadomo, jak chlapną wszystkie na raz to nie ma problemu trochę ciężej jak sie sączą.

Gość papierki lakmusowe
Możesz sprawdzić papierkami lakmusowymi ( mi tak sprawdzał ginekolog), są dostępne na allegro i w niektórych aptekach. Jak wyjdzie kolor granatowy to są to wody. A co do zapachu to mi przypominały zapach męskiego nasienia.