Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PZU

duchu....

Polecane posty

Od wszystkich znajomych tych dawniejszych otrzymałem ich fotki.Ty się coś odstajesz od tego ")

brahmin,a czy ja powiedzialam ze nie stosuje:Pale zgadles:Dto skomplikowana historia

Bo gdybyś się stosowała, nie rozprawiałabyś teraz o tym, tylko przybrałabyś odpowiednią pozycją;) Nie musisz opowiadać historii, ale zacznij ją tworzyć teraz;)

duchu nie moge tego uczynic,gdyz nazbyt wazne jest dla mnie Twoje zdrowie,obawiam sie ze serduszko Twe nie wytrzymaloby takiego szoku,gdyz oczy Twoje nie ujzaly t jakze dlugim zyciu tak pieknej jak sam to zawsze podkreslasz niewiasty. Pierdolne ten internet.

brahmin,teraz Ty czytasz w moich myslach.Moze to znak:classic_cool:

PZU, to znak pionowy;) A co jest takiego przyjemnego w byciu posuwaną, bo ja zupełnie nie mam doświadczenia w tej kwestii?

wiesz brahmin,mysle ze przyjemnosc jest zblizona do tej ktora odczuwa posuwajacy,a w tej kwesti to raczej doswiamczenie posiadasz.

IDE OGLADAC RADWANSKA,DOBRANOC,BEDE O WAS SNILA,A JUTRO WAM OPOWIEM MOJ SEN:classic_cool:

Teraz zobaczyłem kobietę na skajpie jak miała 20-30 lat na fotach.Do dziś jej wiele nie brakuje z urodą.Istne cudo.Więc spoko z z moim ❤️

Jak to, przecież wiesz, że jestem prawikiem;P) Opowiedz mi o posuwaniu... A Radwańska już grała i zdążyła wygrać z Woźniacką;)

ale mialam sen:classic_cool:brahmin,o posuwani to Ci nie opowiem,bo wiem tyle co nic,natomiast o kochaniu moge podzielic sie skromnym doswiadczeniem,ale mysle ze od Ciebie moglabym sie sporo nauczyc.Wczoraj wytrzaskalam tu zayebisty post nt.temat,ktory z racji Tojej podejrzewam obecnosci nie wszedl,gdyz nie zostal posuniety odpowiednio:classic_cool:.

"Posuwanie" to był Twój język - ja go tylko zapożyczyłem;) A cóż to był za temat?

dzisiaj jestes bystrzejszy,myslalam ze sie nie zorientujesz:Pa co do tematu,to z racji poznej pory byl seksualny,ale nic sie nie dzieje bez przyczynyBede wieczorem

Rozumiem, będziesz wieczorem pewnie dlatego, że wieczór stwarza preteksty do seksualnych tematów;) Do przeczytania wieczorem;)

Krolowa a to miala byc nowosc czy tylko Twoja bystrosc zawadzi? ;) jak kogos nie lubia to sie zawsze ostatni dowiaduje ;) hehe

Duch kocha po prostu wszystkich wiec nazywaj go jak chcesz byle z szacunkiem dla wszystkich! Krolowa, buziak za kreatywmosc I pracuj pracuj, nie poddawaj sie bo masz coraz lepsze te wpisy! Kiedys bedzie OK