Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najszczesliwsza na swiecie

Wyznam Wam grzechy a Wy mnie osądźcie i powiedzcie czy mam prawo do miłości?

Polecane posty

do tej pory bawiłam się wszystkimi facetami, manipulowałam dosłownie każdy,. byłam na ponad 20randkach z róznymi typami, ale teraz poznałam chłopaka (pare miesiecy temu) i odkad go poznalam to mysle tylko o Nim, nigdy bym go nie skrzywdziła, nie myślę o manipulowaniu nim, naprawde go lubie, wyzwala moje najlepsze uczucia...nie mysle,że musze go zdobyc czy cos...po prostu sam fakt,że on istnieje,że czasem go widzę daje mi tyle szczescia...

Gość to i ja się wypowiem
gratuluję. w końcu się zakochałaś:) wszystkiego najlepszego:)

tak, dziekuje :) zakochalam sie po uszy :) on jest moją obsesją, troche to chore i męczące... ale też druga strona medalu - on ma dziewczyne i pewnie nie wie co ja do niego czuje, to chyba lepiej, bo by mnie wysmial (jestem przecietna z urody a on przystojny) niemniej jednak jest dla mnie miły...ja sobie w głowie ukladam,że może jednak mnie lubi..że może coś więcej, a potem mowie sobie "ogłupiałas? Ty i taki facet?! nigdy...nie ta liga"" :(

nigdy nie mów nigdy. a nawet jeśli to platoniczna miłość też jest piękna:)

tak platoniczna miłość jest piekna i wspaniała, do tego chłopaka nie czuję w ogóle pożądania, czuję,że to jest takie czyste...dobre... do tej pory co tydzień widziałam facetów i fantazjowałam o nich o seksie, to było brudne, zwyczajne, nawet ich nie pamietam teraz... a On...marzę tylko o tym by mnie przytulił, dotknął ewentualnie pocałował... Gdyby był mój to robiłabym wszystko żeby był szczęśliwy...dbałabym o siebie do końca moich dni i nigdy bym go nie zdradziła,bo to Ten Jedyny ... :( czy można mówić tak o kimś z kim sie nie ma relacji? :(

Gość fotel
ja wiem że są ferie, i moje pytanie trochę nie na temat ,ale czy młoda damo skończyłaś już gimnazjum?bo jeśli nie to idź spać ,jeśli tak idź do specjalisty.

tak, można...a jak już spotkasz swoją drugą połówkę, z którą będziesz dzielić życie, traktuj ją tak jakbyś traktowała tego właśnie z platonicznej miłości:)