Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleejnaa

kretyn

Polecane posty

Gość kleejnaa

Dzisiaj wyrzuciłam wszystko z czym mi źle i co nie pasuje mi w naszym związku swojemu facetowi, on pozdrowił mnie ironicznym miłego dnia Kasiu i że porozmawiamy innym razem. Ja pojechałam do rodziców a on siedzi ze znajomymi w jakiejś knajpie. Jedną z rzeczy jaka mu dzis zarzuciłam było właśnie to że nie zabiera mnie ze soba na imprezy, albo wykorzystuje każdą wolna chwile kiedy mnie nie ma by na taką impreze iść. No to sobie posłuchał. ja pojechałam, a on poszedl tam gdzie zawsze. Ten kretyn nie szanuje moich uczuć i udaje, że nie ma problemu. Mam tego dość!

Gość no to jak
masz dosc to go zostaw

Gość migottkaa
nie pozwalaj siebie tak traktowac, jak to Ty do niego mowisz a on ignoruje? nie ma komunikacji w waszym związku???

Gość kleejnaa
a wyglada jakby była? Z jego strony nie ma, ważne tematy są przemilczane z jego strony, najlepiej zamieść wszystko pod dywan. No.. chyba, że jemu cos nie pasuje to wtedy jest dłuuuuga dyskusja

Gość Bacior
wychodzi na to że jesteś jakaś jego "zabawką" przynajmniej jak dla mnie to wygląda. Lepiej sie zastanów ; )

Gość ghghghgy
no masz powazny problem, bo skoro nie ma komunikacji w waszym zwiazku to nic nie jestes w stanie zmienic, jak dla mnie zwiazek bez przyszlosci

Gość Kasiu, chodż do mnie
będziemy rozmawiać, kochać się, znowu rozmawiać i nawet pójdziemy tam, gdzie zawsze

Gość grzmocilla
Heh, to bardzo proste - nie interesujesz go. Wiem co mówię ;)

Gość drthc
Lekceważy Cię. Brak szacunku do kobiety nie wróży niczego dobrego na przyszłość