Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcieliśmy być rodzicami

Czy 5 letnie dziecko można oddać do domu dziecka?

Polecane posty

Gość mALWINAS
WIDZISZ CHĘTNYCH JEST WIELU -UMÓW SIĘ ZOSTAW ZAINTERESOWANI ODBIORĄ! A PEWNOŚCI NIE BĘZIESZ MIEĆ NIGDY

Bala1111 Wybacz, ale nie chcę, abyś kiedyś powiedziała mu jak to bylo.

Gość jgdaggggg
to trzeba sie kurwa bylo zaszyc ktos ci hooja w pizde wsadzil?????!!!!!!!!

Dobra nie ma co ciągnąc tego tematu. Raczej niczego się tutaj sensownego nie dowiem. Dowidzenia.

Gość jgdaggggg
dd kojarza mi sie z ochronka dla psow

Gość Bala1111
Pewnie to prowo skoro nie chce podać email a ja z chęcią bym wzięła biednego dzieciaczka

Gość jgdaggggg
nie nie dowiesz sie bo wszyscy tutaj sa normalni poza toba idz sie lecz wyrodna matko

Gość G.o.ś.ć
Jak podrzucisz dziecko anonimowo, a co powiesz sąsiadom, czy znajomym gdzie jest dziecko? Nie prowokuj już, bo słabo ci to wychodzi!!

Gość Bala1111
A co Ty myślisz że ja bym mu powiedziała. Myśl głową

Gość mALWINAS
DOBRA D O W I D Z E N I A M Y T R O L I N I E K A R M I M Y !!!!!!!!!!!!!!

Gość jgdaggggg
bala takich ludzi nie brakuje, ja mam nadzieje ze to zmyslona historia bo nie chce mi sie wierzyc ze ktos moze takie cos zrobic wlasnemu dziecku...

Gość pewnie pieska sreska
A nie kurva pieska. Wypierdalajta. Dzieciak zasluzyl na lepsze zycie.

Gość Bala1111
To będzie w telewizji jak gdzieś go podrzucisz będą szukać i po przez sąsiadów wszystko się wyda zobaczysz wtedy będzie.

Gość Bala1111
Masakra co za ludzie. Chce dobrze a tu proszę

Gość lklou
PROWO- przecież 27 latka nie może byc taka głupia.

Gość Ale palancica
Dla niej liczy sie tylko ona sama. Ta kobieta pozbawiona jest uczuc. Ja bym chyba umarła z tęsknoty za swoim dzieckiem. Przeciez w tej chwili zaczyna dorastac kszałtowac charakter osobowosc, wartosci, cechy ono poznaje swiat. Nikt inny nie przekaze mu tego wszystkiego lepiej niz rodzic. W tym dziecku jest poczucie bezpieczenstwa ktore byc moze ta idiotka zniszczy na całe zycie.

Gość Taki jeden zdezorientowany
polglowki jedne!! jak mozna oddac dziecko anonimowo?? a co powiesz ludziom gdy sie zapytaja gdzie dzieciak?? potem policji buahja durniejszego prowo nie widzialam,,,i tylu debili na kafe buahaha

Gość PROFESOR KAFETERIOLOGII.
   ­­­­­­­­               ŻAŁOSNE PROWO GIMGÓWNA. UPRZEDZAŁEM WAS PRZECIEŻ DOWNY :O 🖐️

Gość Ale palancica
I dodam jeszcze ze wiem co to znaczy byc porzuconym przez matke. Bo mnie właśnie matka zostawiła jak miałam 9 lat. Dzis mam juz 32 lata mam 2 cudownych dzieci ktore kocham ponad wszystko i wiem ze nigdy ich nie opuszcze. Bo wiem co to znaczy. Ja do dzis cierpie z tego powodu i czasami płacze w ukryciu.

Gość Utęskniona Żonka
wez sie ty głupia pindo pierdolnij w pusty łeb inne matki i ojce chcą mieć dzieci a niemoga miec ich wcale wez sie idz lecz pustaku nie nawidze takich suk jak ty człowiek zabija człowieka choćby nawet od srodka taka z ciebie glupia szmata boshe jak bys byla kolo mnie i bys tak pierdolila dawno bys nie zyla a dziecko oddaj moze bedzie mialo lepsza rodzine niz ty i twoj beznadziejny facet co jest ciamajda zyciowa bo chce oddac wlasne dziecko potem sie dziwicie wszyscy ze tak sie dzieje na swiecie a jak to jakies glupie prowo to naprawde marne

jesteście bezduszni. przecież piszę, że nie chcieliśmy tego dziecka. nie zabiliśmy go. chcemy mu zapewnić dobry byt, dlatego pytam o adopcję. a Wy straszycie policję. nie macie serca.

wiem, że inne matki pragną dzieci, a nie mogą mieć. bardzo współczuję im i właśnie dlatego zdecydowaliśmy się na oddanie do adopcji. rozumiecie juz?

Gość phheepheeee
jak napukasz do 30 stron provokacji to wtedy tez sie pochwal i ujawnij Tajna Filoletowa owocowko :D

Gość problematyczna.ona
poszukaj mu nowych rodzicow. wiele osob nawet zaplaci za to dziecko i bedzie je kochac. dom dziecka to juz ostatecznosc- tam jest patologia, dzieci zazwyczaj koncza tylko zawodowki ich zycie zazwyczaj skazane jest na porazke. nowi rodzice zapewnia mu lepsze zycie niz dom dziecka. poszukaj w necie- na pewno sa jakies zrodla legalne lub nielegalne gdzie rodzice chetnie zabiora Twoje dziecko i wychowaja jak swoje.

jednak zależy nam na anonimowości. myślę, że oddanie go do domu dziecka byłoby dla nas bardziej adekwatne

Gość scandal i to jak
oddac 5 latka? scandal

Gość dorotki89
A TE DEBILE PISZ KTOS MA POLEWKE DOBRA Z WAS HAHAHAHAHAHA

Gość stylish29
nowi rodzice tez wezma dziecko anonimowo. poczytaj, poszukaj w necie. zapytaj ANONIMOWO w domu dziecka czy nie znaja kogos kto zabral by twoje dziecko. na pewno ktos sie znajdzie kto nawet nie zapyta cie o imie- w chwili "transakcji" mozesz zmienic image- zalozyc peruke, okulary itp. nie skazuj malucha na dom dziecka- tam na prawde nie czeka go nic dobrego. tyle tylko ze nie bedzie glodne, poza tym marny jego los.

Gość Adopcja ze wskazaniem
jest ok. Nie będziesz już widnieć w akcie urodzenia jako matka, mąż jako ojciec. Zostanie nadane nowe nazwisko dziecku. Będziesz anonimowa. Moja córka kiedyś nosiła inne nazwisko. W żadnej dostępnej dla niej dokumentacji nie ma o tym wzmianki.

Gość Ghost BC
nie słuchaj tych popaprańców, dla nich nawet plemnik jest dzieckiem. Naturalnie możesz dzieciaka oddać i da Ci spokój, zawsze lepsze to niż do rzeki :>