Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogusia 55

No a ludzie mówią że nie ma pracy

Polecane posty

Gość Bogusia 55

Szukam już dwa miesiące kobiety do sprzątania mojego domu. Miesięcznie 300 zł za trzy dni sprzątania. Poniedziałek, środa i piątek. Żadna nie kwapi się do pomocy!!! Praca lekka i przyjemna bo jeśli ktoś lubi sprzątać to powinna być przyjemność wówczas. Niech mi ktoś powie że nie ma pracy

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
ha ha ha - że tak to określę

Gość 23456
umyj mi kibel raz w miesiącu za100 zł

Gość | .
   ­­­­­­­­               ŻAŁOSNE PROWO GIMGÓWNA :O 🖐️

Gość Bogusia 55
No za sprzątanie mam płacić jak za pracę biurową do tego wyższego nie potrzeba tylko zdrowych rąk do pracy

Gość ja bardzo chętnie się podejmę
gdzie mieszkasz autorko?

Gość igusia, igusia
Ile godzin tego sprzątania dziennie?

Gość Bogusia 55
Nie ma limitu godzin! ma być posprzątane nie patrzę na zegarek. Umyć blaty, stół podłogę raz na dwa tygodnie okna,

jak duży masz dom? Ile godzin dziennie to zajmie mniej więcej, czy tylko sprzątanie czy pranie, jakieś gotowanie też wchodzi w grę? Chcę sobie policzyć ile to mniej więcej wyjdzie netto na godzinę :) bo 3 dni w tygodniu x 4 tygodnie to już 12 dni, więc ciekawi mnie za ile godzin chcesz zapłacić te 300zł i za jaką pracę tak naprawdę. Bo niektórym ludziom sie w głowach porobiło kiepsko, myślą że jak ciężko jest na rynku pracy to można wykorzystać kogoś za przysłowiową pajdę chleba. Ostatnio widziałam nieziemskie ogłoszenie dla niani... 7zł na godzinę, własny samochód, opieka nad 2 dzieci w domu, na basenie, podczas zajęć ruchowych, sprzątanie, gotowanie, pranie i zakupy... oczywiście wszędzie trzeba dzieci dowozić własnym samochodem, za własne pieniądze... czyli ogólnie śmiech na sali.

Bogusia 55, napisz jakiej wielkosci jest powierzchnia do posprzątania, ile okien i gdzie mieszkasz :) Przydałoby mi się dorobić parę groszy, ale tak żebym nie czuła się murzynem:P

Gość nieidealna mama
tez szuklam klub posprzatac po imprezie, 100 za umycie szklanek, podłóg, stolikow i ogarniecie łazienke, 2-3h roboty czyli 35zł/h i cięzko o chętnych

Gość chyba mnie szlak
NO WŁAŚNIE ! PODBIJAM , NIBY PRACY NIE MA , MÓJ KUMPEL NARZEKA JAK TO ZLE ,A CO ? JEST OGŁO U NAS W MIEŚCIE , 5 ZŁ PŁACĄ ZA H , BRUTTO CO PRAWDA , NAWET STUDIÓW NIE POTRZEBA MIEĆ SKOŃCZONYCH ,TRZEBA TYLKO STATUS STUDENTA , SWOJE AUTO I MINIMUM 5 LAT PRAKTYKI ZA KIEROWNICĄ , PRACA FAJNA , ROZWOZI SIĘ KANAPKI OD 6-12 ,A ON NIE CHCE , NIERÓB !

Gość Bogusia 55
Mam 100 m dom parterowy. Nie wiem o co ten krzyk!!!! Ważne aby było posprzątane. Nie ma godzin wyznaczonych

Gość a ja mam inne zdanie
praca jest tylko ludzie sa leniwi, moj brat przez pol roku mial 5 prac, tylo ze zadna mu sie nie podobala, w tym 3 biurowe

Gość chyba mnie szlak
Oczywiście że jest praca , w warszawie , w krakowie też bywa , w poznaniu i we wrocku , a dla studenta ze sporym dośw jest jej na pęczki , nie gadajcie też że pensje niskie , bo 1000 zł to sporo kasy , nawet można w warszawie samodzielny pokój za to wynająć !

Gość chyba mnie szlak
u mnie w mieście a jest to tarnów ,woj małopolskie ,jak pisałem wyżej , trafiła się mega gratka ! a ten kumpel to leń śmierdzący więc pokazał mi to ogło i mówi że śmieszne , dziwne

Gość toroodeee
kłamstwa ,kłamstwa, wejdż na gumtree i zobacz ile ma odsłon byle gówniana praca, ludziom albo nie pasuje praca na wyrywki tak jak u ciebie, albo coś ściemniasz mycie okien w 100 m domu to jest z 5 -6 duzych okien za same okna to ze 200

Gość toroodeee
stuknij się w łeb 3dni w tygodniu 300 zł

Gość yebieietoo
za 300zł -12 dni w miesiącu chyba kpisz zakadając ze na dojazdy -przeciętna cena biletu MZK 5zł 5zł x 12= 60 zostaje 240 240zł/12dni=20 zł za dzień Jakby mi ktoś za klika godzin sprzątania 100 metrowego mieszkania,łącznie z myciem okien,kibli etc zaproponował 20 zł to wysmialabym prosto w twarz Chcesz murzyna-jedź do afryki

1000zł i pokój można za to wynająć:D:D a zrec to śnieg z dworu albo ze smietnikow zbierać co? Popaprancy. Chyba głupich szukacie....................... Pierdolony ciemnogrod. Nie macie żadnego szacunku do ludzi i ich pracy szmaciarze

Gość chyba mnie szlak
no a nie ? samodzielny pokój w wawie , standard studencki to około 1000 zł ,a żarcie ? a kto by tam myślał o żarciu , pracodawca ma dosyć swoich problemów , z kochanką , z wyborem miejsca na wczasy , ze zmianą felg w aucie , z ciążą nastoletniej córki ,a nie żeby jeszcze myślał o żarciu pracownika ,wez się puknij

Gość megagratka
Gdyby ktoś potrzebował zamieścić ogłoszenie o pracę lub jakiekolwiek inne, np. reklamę usług prywatnie i przez firmy, zapraszam do serwisu darmowych ogłoszeń http://megagratka.pl/