Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kors2123

Problem z dziewczynami

Polecane posty

Gość Kors2123

Jak to jest z dziewczynami?? Zostawiła mnie dla innego po 2 latach oczywiscie dowiedziałem sie po tygodniu ;D w dodatku zachowuje się jak gdyby nigdy nie byliśmy razem mimo to zależy jej żebyśmy byli przyjaciółmi kiedyy ja spotkalem na ulic naciskałem żeby mi wyjaśniła dlaczego to zrobila? wyjechała na mnie zebym zostawił ich w spokoju po czym później znowu dzwoniła ale już nie odbierałem. Nie czy bylem az takim frajerem ze wspierałem ja w najtrudniejszych momentach i zawsze miała we mnie oparcie, a jak juz zaczelo sie wszystko ukladac to jestem nie potrzebny ?? ;/ Nie rozumiem kobiecej logiki

Gość czarny, granat, ciemnoszary
ale co to ma za znaczenie czy kobieta czy facet? tak, zacznij biedaku psioczyć jakie to baby są złe:D miałam kumpla co mi mówi że już jest sam, ja zdziwiona bo przed chwilą opowiadał że idzie do laski. a co on na to? że ona jeszcze o tym nie wie:D po prostu, ludzie czasami zostawiają kogoś, skoro nie chce odpowiedzieć to raczej nie dojdziesz czy w ogóle Cię kochała, czy poznała kogoś innego, czy jest wyrachowana

i z jakimi dziewczynami? pijany jesteś że Ci się dwoi? masz problem z JEDNĄ dziewczyną, byłą

Gość Kors2123
Nie jestem pijany, ale mozna powiedziec ze tak sie czuje nic tego nie zapowiadalo, pojechala do kolezanki 2 razy i tam poznala jakiegos goscia i nagle sie dowiaduje ze ona z nim jest...

Gość Kors2123
A jak chce sie dowiedziec o co chodzi zachowuje sie jak gdyby nigdy nie bylismy...i zebym ich zostawil w spokoju a tylko chciałem wiedzieć dlaczego...

no kurde, gościu współczuję bo zranienie jest zranieniem, ale co zrobisz? no trafiłeś na taką a nie inną, idiotkę bo niczym nie uzasadniła swojej decyzji, i jak widać szybciutko znalazła innego. ale nikt prócz niej Ci nie powie co się stało bo my zwyczajnie nie siedzimy w jej łbie

Gość Kors2123
Ale jak po 2 latach bycia razem ona nie powiedziała nawet zwykłego "przepraszam" i bez żadnych wyrzutów.. w jeden z chlopaka przerodziłem sie w kolegę... Bo ona teraz ma innego... i nie bedzie o tym rozmawiac...ale jak jest inny temat to starym dobrym kolegą jestem

no i? pogadaj z kumplem przy piwie o tym, wyżal się, wyładuj frustrację i tyle bo tu nikt Ci nie pomoże

Gość Kors2123
To że mi nikt nie pomoże to wiem Ale nie wiem czy juz zupelnie zerwać z nią kontakt czy nie ?? (bo wciaz cos do niej czuje...ale po tym co zrobila to nie wiem....)

a mam pytanie, masz poczucie własnej wartości? coś takiego jak honor? laska z dnia na dzień zerwała 2 letni związek, poszła do innego, udaje że Cię nic z nią nie łączyło a Ty biedaczku pytasz się na babskim forum czy masz z nią utrzymywać kontakt? a co, pomóc chcesz w jej problemach w nowym związku czy jak?

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Jesteś debilem bo za bardzo się rozczulasz.

Gość Kors2123
to byla glupota, masz racje... nie wiem sam czemu o to zapytałem ;/ wiem jedno... jak nie ta to inna Kumple radzili zeby sie nawalic... ale nie jest tego warta

Gość Kors2123
Kur*.. przez ta dziewczyne mi odbilo zupelnie... sam siebie nie poznaje

Gość dbrtbtb
ja bym sie zemscil na tej suce.. a gosciowi obil zdrowo ryj

Gość Koasdas
Koleżankę jej zbajeruj ;D

a za co ten gościu winien że miałby mieć ryj obity?:D i mszcząc się co się osiągnie? można tylko pokazać jak bardzo się zostało zranionym, a o tym marzy KAŻDY rzucony Kors, nie rób nic głupiego, pójdź na jakiś trening, zmęcz się, nie siedź i nie myśl bo się zadręczysz, pocierpisz i jakoś dasz radę

Gość dbrtbtb
jak to czego winien. jesli wiedzial ze ona kogos ma to jak najbardziej tez jest winien. no chyba ze mu sklamala

aaaa, więc rozumiem, idziesz do tego pana i się pytasz "kiedy dokładnie zacząłeś spotykać się z X?...aaaa, i powiedziała Ci że była wtedy w związku? tak? no to JEB!" :D czy najpierw walisz a potem pytasz o drobne szczególy?

Gość Kors2123
On wiedział że ona jest ze mną... I miałem okazję zlać go ale za dużo ludzi bylo...