Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola-mama82

pytanie o fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość ola-mama82

Witam, chcialam sie poradzic jaki fotelik kupic corce. Cora konczy wlasnie 3 lata i wazy ok 15,5 kg. Bardzo duzo jezdzimy samochodem i czasem sa to dlugie trasy. Potrzebuje bezpiecznego i wygodnego fotelika. Teraz corka jezdzi w maxi tobi ale pasy jej juz nie trzymaja tak jak powinny. Jaki fotelik polecacie?

Gość ola-mama82
prosze o opinie

Gość ola-mama82
?

Gość wiolka fiolkkaa
syn jeździ w concordzie transformerze to bardzo dobry fotelik

Mój syn dzisiaj kończy trzy latka i do dziś też jeździł w MC Tobi. Z okazji urodzin kupiliśmy mu MC Rodi AP - od 15 do 36kg. Nie wiem czy byłby dobry dla Twojej córeczki, ponieważ syn waży 19kg i póki co na razie fotelik jest maksymalnie zmniejszony.

Gość TakaSobieMama;)
My mamy Recaro Monza Nova i jestesmy zdowoleni. Corka ma wprawdzie dopiero 14 kg ale jest wysoka i z poprzedniego (Britax First Class) juz wyrosla na wysokosc wiec musielismy zmienic.

Gość ola-mama82
no wlasnie zastanawiam sie nad recaro monza nova, fajnie ze ktos go skomentowal i to pozytywnie

Ja mam Recaro Sport Young, ogólnie firma dobra i fotelik solidnie wykonany, przemyślana konstrukcja.

Gość dobry fotelik
my posiadamy casual play protector i mim zdaniem jest rewelacyjny :) młoda jest szczupła ale wysoka i mimo, że na 3,5 roku to jeździ z nim od wakacji już. Z oprzedniego chicco dosyć szybko wyrosła :) http://www.autofoteliki.pl/casual-play-protector-fix

Gość my mamy....
My mamy Sunshine Kids Monetrey - jest bardzo tani w stosunku do innych fotelików, ale ma bardzo dobre testy zderzeniowe, lepsze od wielu droższych fotelików. Ma regulację szerokości i wysokości. I zapięcia Isofix. W siedzeniu dodatkowo dwa pojemniki na picie lub małe zabawki. W praktyce sprawuje się bardzo dobrze, także polecam :)