Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Efektima

Co dla faceta oznacza, że dziewczyna jest pusta?

Polecane posty

Gość mizoginyEbaka
..wsadź łeb do pracującej pustej betoniarki to osiągniesz tę wiedzę.....

Oooooo to różnie bywa :D mój np mówi że jestem pusta kiedy chce przełączyć z meczy albo boksu na coś innego :D tyle że wtedy mówi to w złości i nie biorę tego na poważnie :p

Gość dla którego faceta
Dla którego faceta?

Gość wwwwaaazzaaaa
co ty kurwa za pytania zadajesz? z Marsa przyleciałaś? czy jesteś z gimnazjum???

Gość prawictwo pospolite171
Doda, Anna Mucha

mam na myśli powiedzenie faceta, że dana dziewczyna jest pusta. mój kolega twierdzi, że pusta jest wtedy, kiedy jest na każde zawolanie faceta. dla mnie to raczej desperacja

pusta to taka , której bym nie chciał do łózka

Doda czy Mucha może bardziej się kreują na takie. nie znam ich prywatnie więc nie wiem jakie są. uważacie, że dla kaego faceta to stwierdzenie oznacza coś innego?

Gość wwwwaaazzaaaa
ty jesteś pusta bo zadajesz takie pytania..

Natalia Siwiec

Gość mckinsky&co
Jak twoimi priorytetami sa sprawy malostkowe jak ciuchy, kosmetyki, chodzenie na kawki do kolezanek no i ogolnie pierdoly. Jak mialam dwadziescia lat pare facetow mnie tak wlasnie okreslilo. Teraz mam trzydzieche na karku, tytul inz. w kieszeni, prace za granica a ci wlasnie "nie pusci faceci" nic w zyciu nie osiagneli. Tacy sa wlasnie konkretni faceci hahhahahha:)smiechu warte. Utrzyj sobie tylek ich krytyka.

Pusta to oznacza, ze ma wysokie wymagania. Przykładowo, jest to słowo często (nad)używane przez nieatrakcyjnych mężczyzn, którzy startują wyłącznie do bardzo atrakcyjnych kobiet, pomijając te podobne do siebie - i są przez te kobiety odrzucani.

Ogólnie zauważyłam, że faceci mówią o dziewczynie że jest pusta np kiedy dostaną od niej kosza, albo podejrzewają że mogliby dostać gdyby spróbowali podrywu, albo kiedy dziewczyna chodzi z ich znajomym, którego nie lubią, albo np z bogatym facetem, albo z mega przystojnym...itd :) w sumie nie muszą dziewczyny wcale znać żeby stwierdzić że jest pusta :p

Ola Szwed jest w porzadku .

Gość wwwwaaazzaaaa
po co sobie komplikować życie pusta czyli nierozgarnięta, skupiona tylko na sobie, na tym, żeby dobrze wyglądać, niczego sobą nie reprezentująca, ograniczona umysłowo

Gość trzeba na gwalt
te puste lale napelnic sperma

"KingaStefankaFanka" kiedyś jeszcze jeździłem komunikacją publiczną i nolens volens przysłuchiwałem się rozmowom współpasażerów - treść tych wypowiedzi pozwala mi zgodzić się z twoim zdaniem

wymienie puste osoby , poza normami - Mucha , Doda, Siewiec i takie ktore wydają mi sie na poziomie Ola szwed , Agnieszka SZulim , JAbłczyńska pomogłem ?

pusta = brak norm znajmosci zasad , dziura w głowie i ograniczony swiat .

W każdym razie jeśli dowiedziałaś sie że jakiś facet mówił o Tobie, że jesteś pusta na jakieś 95% mu sie podobasz i to bardzo, tylko robisz coś co go onieśmiela, albo chodzisz z kimś innym :p

żeby było jasne, mnie nie uważają za pustą. nawet nie znam takich osób dla których ciuchy czy kosmetyki byłyby priorytetem. czyli chodzi o brak ideałów i wartości w życiu.. znałam kogoś, kto uważał za pustaka każdego kto miał inne poglądy niż on ;)

Gość nofriend
pusta, w mniemaniu wiekszosci facetow, to tak, ktora oprocz byzkania do niczego innego sie nie nadaje; w takiej to nawet zakochac sie nie mozna, bo nie ma zadnej chemii, jedynie chec wyzycia sie seksulanie i tyle; pusta to tak, z kotra nie ma oczy rozmawiac ani nie ma wlsanych zainteresowan, wlasnego zdania, silnego charakteru... czyli jak wiekszosc aktualnych nastolatek; z takich "pustakow" wyrastaja puste zony, matki, no i musowo, puste kochanki - oto co facet ma na mysli mowiac o dziewczynie, ze jest pusta

Mi sie wydaje ze dla kobiety nie ma większej obelgi niż nazwac ją pustą .

To zależy z czyjego punktu odniesienia trafi owe słowo " pusta", zwykle działa to na zasadzie zazdrości, zawiści i niemocy osiągnięcia tego co ta osoba posiada we sferze psychicznej jak i fizycznej. Tak, ze pamiętaj : NIe osądzaj - bo sam zostaniesz osądzony.!!!