Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Efektima

Co dla faceta oznacza, że dziewczyna jest pusta?

Polecane posty

może coś w tym jest, że facetami kieruje zazdrość albo mszczą się za odrzucenie.. dam Wam taki przykład - spotykam się z chłopakiem, który jest starszy kilka lat i dość dobrze sytuowany. ale to nie ma znaczeni, bo jest dobrym człowiekiem, opiekuńczym, można na nim polegać. moje koleżanki z pracy uważają, że jest ze mną bo jestem młodsza i może się pochwalić kolegom taką dziewczyną.. absurd dla mnie :(

Gość polska dla polakow
To jest Tfój sponsor? Pewnie Cie jedzie w pupe za kasiore pusta dupo

"bo jestem młodsza i może się pochwalić kolegom taką dziewczyną.. absurd dla mnie" żeby się pochwalić, to jeszcze musi być co najmniej ładna :p stwierdzeniem kobiety o kobiecie "pusta" nie należy się przejmować

Gość polska dla polakow
facet nie jest pusty NIGDY! Jestesmy przeciez lepiej rozwinieci od kobiet

Facet nie poczuje sie urażony bo faceci mają tak, że NIC nie jest w stanie skłonić ich do zastanowienia sie czy w tym stwierdzeniu czasem nie ma troche racji :p

temat nie jest o tym czy jestem ładna :) kobiety są zazdrosne to fakt.. mój chłopak jest w wieku moich koleżanek z pracy - rozwódek - i chyba dlatego tak je to boli.. sponsora nie mam bo mam dobrą pracę

no tak, faceci są tak przekonani o swojej doskonałości, że zawsze się wytłumaczą przed sobą :) ale najlepsze jest to, że kobieta potrafi ich skutecznie wyprowadzić z błędu.. hehe ;)

Gość xvcxvcxvc
pusta= glupia dziwka ubierajaca sie najczęsciej w rózowe ciuszki

Gość xvcxvcxvc
pusta= glupia dzi**a ktorej problemy są banalne i godne rozmów w toku, ubierajaca sie najczęsciej w rózowe ciuszki

@ Efektima faceci nie przejmują się po prostu głupim babskim gadaniem, a facet o facecie nie powie, że jest płytki lub pusty, to domena kobiet

Gość mizoginyEbaka
...pusta jak torba w drodze do Biedronki.......

ej no, to że ktoś ogląda rozmowy w toku to jeszcze nie swiadczy że jest pusty :)

Gość nofriend
jestem facetem - przeczytajcie wyzej, co napisalem - takie jest zanczenie tego okreslenia, i darujcie sobie zwroty "nie oceniaj" czy tez "to zazdrosc" bo i faceci tez sa pustaki, ale dziewczyna chce odpowiedzi na to konkretne pytanie wiec je udzielam; rowniez slownictwo dziewczyny swiadczy poniekad o jej inteligencji lub jej braku, nadmiar uzywania slow, typu: zajeb...ste, łał, lol, super, ekstra, zakvrw...ste i tym podobne wskazuja na ograniczenie w wypowiedzi a tym samym zasobie jej slow a tym samym ograniczeniu inteligencji; oczytajcie sie dziewczyny, lyknijcie nieco kultury i ja stosujcie, miejcie wlasna klase i nie badzcie naiwne a faceci beda inaczej was postrzegac

:D dziwka = laska która sypia z wszystkimi tylko nie z gościem, który ją tak nazywa :D a jak nie sypia z wszystkimi to też dziwka no bo jak śmie.... :p

Nofriend :) przeczytałam to co napisałeś wczesniej i to sie nie zgadza z moimi obserwacjami :) tzn część facetów pewnie ma na mysli to co piszesz, ale nie jest to cala prawda o pustych laskach ;)

"to jak powie facet o facecie(pustym)?" dres, tępy chuj, idiota, imbecyl, troglodyta, debil, down, zjeb... lub prościej i kulturalniej: szkoda słów na niego

nofriend inteligencja a wiedza, to dwie różne sprawy. mówisz raczej o wiedzy niz o inteligencji, natomiast używanie wyrazów typu super,za..bisty itp świadczy raczej o inteligencji emocjonalnej a tę jak wiadomo nie każdy posiada

Gość nofriend
oczywiscie nie sposob odpowiedzec, co kazdy facet ma na mysli mowiac tak o dziewczynie/kobiecie, wiec to tylko niewielkie wytlumaczenie owego problemu; najwiecej pustych dziewczyn jest wsrod tych, ktore sa swiadome swojej urody, tudziez maja zasobnych rodzicow, dzieki czemu wydaje sie im, ze dzieki temu osiagna wszystko czego zapragna i beda miec takie zycie o jakim sobie marza, a niestety w zyciu jest inaczej

duży zasób leksykalny to wiedza, ale jego prawidłowe użycie wymaga inteligencji, kultura osobista też nie zaszkodzi

nofriend mnie Twoja powyższa definicja pasuje raczej do ,, próżności", ale powiem Ci, że żal mi takich osób, jak opisaleś

próżność -> próżny i próżnia, czyli pusty i pustka -> pustość

Gość takigosc
pusta oznacza dla faceta tępa.