Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrsad

Prosze kobiety pomóżcie bo ja z nią chyba osiwieje..

Polecane posty

Gość Matrsad

Moja kobieta od około 2 miesiecy sie dziwnie czuje a dodam ze sie kochamy czesto (stosunek przerywany). I 2 miesiace temu jak sie kochaliśmy to po 2 tygodniach bolało ją podbrzusze, żołądek, miała biegunke, mdłosci, raz miała wstręt do jedzenia a raz potrafiła zjeść 6 duzych kanapek później pojawił sie problem ze snem a po tym miała taka senność ze mogła spać dniami ogólnie jest spiochem ale bez przesady, bolały ją piersi (twierdziła że na okres) i ok dostała okres tyle że za wcześnie bo po 21 dniach i po tym nie martwilismy sie juz. Ale ból żołądka i mdłości i dziwny apetyt nie przeszedł, miewała zawroty głowy raz mało nie zemdlała ale twierdziła ze od serca bo miała za niskie ciśnienie, dalej dostała okres ale bolesny mówiła że aż ją słabiło i wtedy dalej cos z tym jej apetytem sie działo bo wszystko z jogurtem łączyła zazwyczaj były to ostre produkty+jogurt, żołądek nadal bolał, po okresie kilka dni dalej ją brzuch zaczął pobolewać, i talka była rozdrażniona że albo płakała albo sie na każdym wyżywała i w takie zimno potrafiła iść do sklepu po lody bo jak stwierdziła taka miała zachcianke i zjadła te lody pod sklepem bo już nie mogła wytrzymac a zawsze lody były jej obojetne a w zimie nigdy nie jadła.. i prosze was doradzcie coś bo nie wiem sam juz co robić.. testu nie chce zrobić bo mówi że nie ma po co..

Gość qazplmedcokn
Tu rzadko ktoś doradza, prędzej obelg się spodziewaj niż porady a twoja kobieta niech idzie do lekarza

Gość G.o.ś.ć
Takie sensacje nadają się do lekarza, zbyt dużo ich jest, aby coś konkretnego ustalić. Musi zrobić najpierw test, a potem badania krwi. A z tym testem, to jestem zdziwiona, albo jej zależy na zdrowiu, albo nie.

Gość Matrsad
Głownie chodzi mi o to czy w ciąży może mieć okres albo czy ktoś miał podobnie..

Gość G.o.ś.ć
Podobno może, ale mniejszy, różnie to bywa. Oglądałeś program ciąża z zaskoczenia? Tam kobieta się dowiaduje, że jest w ciąży dopiero, jak ma rodzić.

Gość Matrsad
To sam już nie wiem, nie nie oglądałem.. a twoim zdaniem może być w ciazy? no bo okres sie wtedy pojawia jak nie dojdzie do zapłodnienia to nie wiem jak może być..

Gość ktos19
Kobiety czasami mają okres gdy są w ciąży to zależy od natężenia wszystkich hormonów i od tego jak organizm "przyjmuje" ciąże. Na twoim miejscu sama kupiła bym jej ten test , wręczyła i kazała zrobić.

Gość pani domu
3 ciąże i okresy do 4 m-ca

Gość Matrsad
Do "pani domu" a różniły sie czymś te okresy?

Gość rak zoladka???
hmm bardziej niz ewentualna ciaza martwilabym sie problemami z zoladkiem, pamietam,ze moj wujek mial raka zoladka i jadl tylko lody bo od innych rzeczy mial bole

Gość pani domu
niczym ! zawsze było to dla nas zaskoczeniem dowiedzieć się od gina że jest pani ok. 4 m-cu ciąży , a objawy to mój mąż twierdzi iż byłam wredna :)