Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

eh, smutno mi

Polecane posty

Gość zuuska90
Mi też, coprawda mam znajomych,ale nawet nie chce mi sie z nimi spotykać

Jak ja mam doła, to nawet telefonów nie odbieram. Ale to też, jak sama mam zły humor, to słuchanie o problemach innych by mnie jeszcze dobiło. Choć czasem można się odbić od tego co się dzieje, nie myśleć. Albo posmucić w towarzystwie. Ja sobie lubię wtedy pogadać z takimi pół obcymi, czyli znajomościami z neta.

No widzisz, a koleżanka ze mnie sobie zrobiła prywatnego psychologa. Ba, nawet mi to wprost kiedyś powiedziała (nie raz), więc jak mam doła, a ona usilnie próbuje się dodzwonić i nie odpuszcza po 2 razach, tzn. że będzie opowieść i mogę co najwyżej wyłączyć telefon, jeśli nie chcę siebie dobić. Jest sobota, idź gdzieś i zapomnij o smutku. Poszalej. Może znajdź kogoś, kto będzie później dobrym przytulaczem.

Gość Kot głupi
nie lubi wychodzić hehe to coś dla mnie

Gość zuuska90
Nie chce mi sie z nimi spotykac, bo mam wrazenie,ze tylk psuję atmosferę w towarzystwie,przez swój zły humor, poza tym nie mam nawet checi by wstac z łóżka.

Kurde to się ogarnij w końcu! Przemyśl czego Ci brakuje, co masz, co chcesz mieć. Przeanalizuj swoje życie, a potem zrób plan jak je polepszyć, poprawić. Nikt za Ciebie Twojego życia nie przeżyjesz, a jak sam/a nie wiesz czego chcesz, to już w ogóle problem.

-czego Ty chcesz? -nie wiem -to się ogarnij, zastanów, bla, bla bla... -ale ja wiem czego chcę To wiesz, czy nie wiesz? :D Czemu agresywny? Bo jak ludzie właśnie tak dziamgolą, że nie wiedzą czego chcą, to się nie ma co cackać, tylko trzeba zasadzić kopa w dupę i żeby się ruszyli. Dopiero jak sami się zastanowią czego chcą, to można łagodnie, grzecznie przejść do kwestii pomocy w tworzeniu tego planu jak poprawić jutro. Ale to tak mi się tylko wydaje, w końcu ja to po ekonomii jestem a nie psychologii, a dokładniej technikum, bo mam zaledwie 21 lat, to mogę nie wiedzieć.

Dzieci piszą wypracowanie na temat: Jak wyobrażam sobie bycie informatykiem? Nie pisze tylko Jaś. - Dlaczego nie piszesz? - pyta polonistka. - Czekam, aż mi się otworzy edytor tekstu.

Spotkało się kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszły na tematy komputerowe. Wreszcie któryś z nich zaproponował: - Panowie, porozmawiajmy o czymś normalnym, np. o dupach. Nastąpiła bardzo długa cisza, a po niej jeszcze więcej krępującego milczenia. Wreszcie któryś odpowiada: - Słuchajcie, moja karta graficzna jest do dupy...

Obok siebie w autobusie stoją dwie osoby: Ona i On. Ona spojrzała, na niego, on na nią - Informatyk (pomyślała studentka) - Studentka (pomyślał bezdomny)