Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka z zapalniczka

Moj facet wyprowadza sie za granice.

Polecane posty

Jestesmy para od roku, on jest kilka lat starszy, ogolnie duzo bywal za granica, podrozowal, zna jezyki. Szuka nowej pracy...za granica. Chce tam wyemigrowac na stale. Mowi,ze sciagnie mnie tam i zalatwi mi prace, ale sek w tym,ze ja z jezykow obcych znam tylko angielski a to nie jest praca w UK. Aktualnie rzucilam jedne studia i od pazdziernika chce zaczac nowe, wiec wyjazd za granice raczej nie wchodzi w gre. Moglabym pojechac np. na rok, zarobic i wrocic, wtedy zaczac studia, ale on prawdopodobnie bedzie chcial zostac. Jestem podlamana, nie powinnam oczekiwac od niego, ze zrezygnuje ze swoich marzen dla mnie, ale chcialabym zeby zostal i znalazl prace w Polsce, szczegolnie,ze wczesniej wspominal, ze chcialby to zrobic i ze mna zamieszkac. Co o tym sadzicie? Zostac w pl, przekonywac go,zeby tez zostal, wyprowadzic sie z nim czy moze sa jakies inne wyjscia?

Gość Łooona26
Jestem w bardzo podobnej sytuacji, jedynie ja juz skończyłam studia. A moj facet juz jest za granicą od 2 m-cy i tez ciągle mi mowi ze w maju przyjedzie po mnie ale ja zwyczajnie nie chce. Jestesmy razem ponad 4 lata, ja mam prace w PL i nie wyobrazam sobie zaczynać zycia w obcym kraju, nie znając jezyka.

I w ciagu tych dwoch miesiecy spotykaliscie sie? Zadne z Was nie bylo w stanie pojsc na ustepstwa? Widze,ze w moim przypadku zadno nie pojdzie...