Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziula..............

Pomocy nie wiem co robic!!!!!!!

Polecane posty

Jestem mamą 3 dzieci mam dwie córeczki bliżniaczki i teraz urodził nam się syn. Jesteśmy z mężem 7 lat ze sobą a 3 mc po ślubie. Mieszkamy u jego mamy w jednym pokoju gnieżdzimy sie w 5 osób. Wszystko bylo ok ale po urodzeniu dziecka stałam sie strasznie nerwowa moje córki 5lat tak mnie wyprowadzają z rownowagi ciągle się na nie wydzieram krzyczę zeby byly cicho bo obudzą małego. Przeklinam na nie a nawet szarpie jak sie bawią głośno i wygłupiają razem latają po całym pokoju i wydzierają. Niewiem co sie zemną dzieje zrobiłam sie mega nerwowa! ciesze sie jak dziewczyny sa w przedszkolu. wczesniej nimogłam sie doczekac az wrócą a teraz to jakas tragedia. Mąż mnie zaczoł wkurwiać cały dzie w pracy siedzi a ja musze sie zajac cała trójką jak przylazi to zmeczony wielce i zaraz kladzie sie spac. co za beznadzieja ! Czuje sie jak w więzieniu zamknięta w jednej celi z wrzeszczącymi non stop w spół więżniami nie wiem jak sobie z tą sytuacją poradzić. Najbardziej zal mi dziewczynek ze musza to znosic.

Gość to ja ten niedobry
Łykaj neospazminę.

karmie nie moge

Gość johny 5
to co tu powiedziałaś, powinna powiedzieć u lekarza, te objawy nie są nienormalne, ale potrzebna wam pomoc. nie bój sie terapii, bo ona postawi cię na nogi, słowo. samemu trudno sobie pomóc, choć jest to możliwe. poprzez medytacje, jak to robić jest w necie.

Gość wkurwiona żona
Najlepsza jest kuracja księdza Tishnera. Jak cię rozsadza wejdź pupą w miskę lodowatej wody. Skutek murowany. Ty sie uspokoisz a dzieci będą bezpieczne.

Gość Miliana23
Teraz to aby możemy ci współczuć autorko w jednym pokoju w tylu ludzi to musi być jakaś masakra.