Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vczy sa tu takie kobietki

są tu jakieś kobiety które poznały zajętego, zakochały się a on w nich też ale

Polecane posty

pozniej dopiero? i dowiedzialy sie o tym? i żyli długo i szczesliwie? :)

Gość weronikkka;;;;
ja kiedyś kochałam kogoś takiego tylko żyłam w nieświadomości, że on ma żonę i dziecko, spotkalismy się tylko kilka razy a kiedy wyczułam,że coś kręci troszkę powęszyłam no i okazało się, że co prawda jest w separacji żoną, ale dla mnie to nie zmienia faktu, że był zajętym facetem - zakończyłam tą znajomość mimo, że zakochałam się pierwszy raz w życiu tak mocno...z nikim później nie załapałam takiej więzi jak z nim...i wciąż jestem sama...

Gość eerreerrttyyyt
a co za przyjemnosc byc z kims kto jeszcze niedawno posuwal jakąś inną?

tu nie chodzi o przyjemnosc, ani posuwanie...ja sie zakochałam...pierwszy raz w życiu...to mój kolega... ma dziewczyne, nie podrywa mnie ani nic... ale wiem,że już nigdy nie spotkam takiego...jak nie on to bede sama do konca zycia :(

Gość weronikaa;;;
droga autorko, ja też kiedyś myślałam, że na zawsze będę sama, że tamten albo żaden inny i takie tam, ale przyszedł czas, że poznałam kogoś...tym razem wolnego chłopaka, ale cóż z tego skoro okazał się koszmarem mojego życia...mimo to wciąż żywię nadzieję, że ten jedyny gdzieś tam na mnie czeka...daj sobie czas

Gość ehhh skąd ja to znam
weronika , mam tak samo. Też z tym skońćzyłam ale mam wrażenie że już nigdy do nikogo nie poczuję tego co do tamtego faceta. Takiego pożądania, miłości i takiego porozumienia jakbyśmy potrafili sobie czytać w myślach. Zaczynam myśleć że takie coś zdarza się tylko raz w życiu :(

troche macie racje, wczesniej mialam chlopaka i tez myslalam,ze to ten jedyny, to byl moj chlopak, kochalam go bardzo, wiele przezylismy, to byla niezwykla milosc, ale nagle cos sie wypalilo, rozstalismy sie w gniewie, ale teraz sie kolegujemy,jednak gdy spotkalam go po raz pierwszy to pomyslalam tylko ze jest przystojny i mi sie podoba, nie robilam tragedii z rozstania (w zasadzie sama go zostawilam) , a ten teraz to nie wiem co to... spotykam wielu naprawde przystojnych chłopców, ale tylko ich pożądam, a ten... gdy go ujrzałam to było jak w filmie, błysk w oku, zwolnione tempo... niesamowite uczucie! i to trwa juz kilka miesiecy :) uwielbiam go...ciagle chodze usmiechnieta mimo iż nic nas nie łączy...to żałosne, prawda?

Gość weronikaaa;;;
ehh...od mojego rozstania z tamtym "zajętym" minęły prawie 3 lata a ja wciąż pamiętam zapach jego perfum, jego niebieską koszulę no i ta nić porozumienia, fantsatycznie nam się rozmawiało, czułam się jak w niebie, zakochałam się jak nastolatka chociaż miałam 24 lata i była to moja pierwsza miłość...

Gość fhg2ovfbwl
dzieciory spać!