Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanienazawolanie

do kiedy wasze dzieci spaly w lozeczku?

Polecane posty

Gość spanienazawolanie

mój syn ma prawie dwa lata.Spi nadal w lozeczku turystycznym.Kiedy jest czas aby dziecku już zmienić lozeczko,2?3?4?lata?Narazie nie mam zamiaru tego robic,synus bardzo się wierci i rzuca w nocy wiec bałabym się ze wypadnie.

Gość gos.ka.
nasz miał2,5 roku odkad zaczał spac w duzym łozku 200/90 ma barierke wiec nie ma obawy ze wyleci

Gość spanienazawolanie
mój tak się wierci ze wedruje po całym lozku,zazwyczaj spi nad ranem w odwrotna strone.Czasami zastanawiam się kiedy to się wkoncu zmieni,to samo przejdzie czy zawsze tak będzie wedrowal?

syna przenieśliśmy jak urodziła się córka - miał 27 mies. córka też ma teraz prawie tyle i nadal śpi w łóżeczku - zdjęłam jej raz boki, ale było za wcześnie, spadła ze dwa razy i zaczęła się bać, więc boki wróciły na miejsce;

Gość olk
Miał chyba z 1,5 roku jak wywaliłam mu z pokoju łóżeczko i kupiliśmy normalne łóżko ale wcześniej w pokoju również stała rozkłada wersalka i często tam spał obkładany poduchami , teraz ma barierkę więc nie spadnie .

Gość olk
no właśnie mój też sie wiercił w łóżeczku ,spał w poprzek i jak odbił się od siatki bo też miał turystyczne to zaraz sie budził ,dlatego wolałam go położyć na duże łóżko ,przynajmniej spał dobrze całą noc .

Gość 5 lat spal w lozeczku
ale mamy takie wieksze, 70 na 140 i ono sie robilo na taki tapczanik... potem od razu poszedl na pietrowe i tez nic mu nie jest, moj do dzisiaj strasznie sie wierci, ale ja tez:)

Gość Moj 1,5 roku
Kupilismy lozko z barierka I pierwsze dwie noce,w spiworku na wszelki wypadek

Gość aguteczek
Jedna córka jak miała 1,5 roku, druga 13 miesięcy. Miały łóżka 90/180 z barierką, którą zdejmowaliśmy gdy miały po około 2,5 roku. Nigdy nie było problemu ze spadnięciem podczas snu, mimo że w nocy też po całym łóżku wędrują.

Gość miaiiaiaiaiiiaia
moja jak miala 3 lata. a do dlatego ze mielismy tylko 1 pokoj i na wieksze łozko nie bylo miejsca.

Gość vfgfgfd
mój syn od początku nie chciał spac w łożeczku...jakoś przemęczylismy sie rok, a potem juz spał na fotelu rozkładanym 2-osobowym:)

Gość zonaKraka
Mój miał 15 mcy jak spał ze zdjętym bokiem, tylko z niską barierką, więc równie dobrze mógłby spać w dużym. Teraz ma prawie 2 lata i śpi w tym samym, bo po prostu jeszcze się mieści. Wierci się, ale wierci się też w naszym, dużym...

Gość mmuvmp.
Przenioslam corke do swojego pokoju i lozka jak miala 2,5. Lozko duze bo 120x200 i z barierka wiec nie obawialam sie ze spadnie

moja na 3 urodziny dostała łózko pietrowe od nas i sie zakochala w nim, łóżko ma nieco metr wysokosci a pod łożkiem jest miejsce na zabawki. lozko ma barierke ale dwulatek moze miec problem z wejsciem po szczebelkach na góre