Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lump

Środki podniecające dla kobiet ????

Polecane posty

Gość lump

Czy wogóle istnieje coś takiego. Oczywiście najnowszy model mercedesa i wczasy na Malediwach nie wchodzą w rachubę :) Moja żonka chyba już całkowicie straciła ochotę a mi się chce coraz bardziej. Ciągle słyszę, że jutro, że nie bo zimno, bo gorąco, nie bo chce siusiu. Tylo nie wypisujcie, że powinienem się starać bo to ciągle przerabiam i też nic, tylko frustracja i wal..... gdy zostaję sam.

Gość cciekawy 255
wypijcie troche wieczorem..... uwielbiam jak moja sie podpije:D szatan w nią wstepuje:D

Gość katowiczanka&
Mój środek podniecający nazywa się-KOCHANEK

Gość pirulina
macie dzieci, w jakim są wieku, czy żona pracuje? Ja u was z finansami? Te pytania pomogą mi w napisaniu kolejnego postu

Gość Jestem z Wenus
moim srodkiem jest On 😘 mam nadzieję że dziala to w dwie strony :)

Gość lump
ja w ogóle na nią nie działam. alkohol? raz ją spiłem i dało radę, to powiedziała, że pójdzie na policję za taki numer. histeryczka:O przecież seks w małżeństwie to norma i obowiązek.

Gość pirulina
alkohol? raz ją spiłem i dało radę, to powiedziała, że pójdzie na policję za taki numer. Ogólnie też nie mam ochoty na sex ale jak mnie mąż upije i w końcu porządnie przeleci to super. Nie wiem co za babsztyl z tej Twojej żony...kopnij to w tyłek albo znajdź sobie kochanicę

Gość doświadczony przez życie
Moja po alkoholu śpi na stojąco. Lumpie, a niech idzie. Przecież sama piła. A seks w małżeństwie jest obowiązkiem i nie może być mowy o gwałcie, mimo, że prawnicy próbują coś takiego wymyślać. Jak cię oskarży występujesz l rozwód z jej winy, bo nie wypełnia przysięgi małżeńskiej. Albo ty oskarżasz ją o krzywoprzysięstwo

Gość cciekawy 255
chopie to ty ucikaj od tej boby bo sie tylko odciskow na łapie nobawisz... znamlem juz kilka takich (klijentek) ucikoj jak najdalej mowie serio bo spier.... sobie zycie