Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nautilus1977

kobiety dla męża w łóżku są inne niż dla kochanka

Polecane posty

Gość nautilus1977
pewnie miłość i przywiązanie,dzieci,i.t.p.

Gość Ja potwierdzam.
,,brahmin Ja potwierdzam, a co trzyma kobietę przy "facecie", przy którym czuje się jak worek na spermę?" 1 Miłość, wspólnie przeżyte lata. Tak jak wcześniej napisałam w życiu codziennym to super facet, dobry mąż, ojciec. Zdradziłam po 10 latach małżeństwa. Byłam wtedy po 30 i nie radziłam sobie z brakiem sexu o wiele bardziej, niż wcześniej. Kochanka nie szukałam jednak nigdy. Przypadek trafił,że na siebie trafiliśmy i stało się, jak się stało. W zasadzie wtedy tak naprawdę poznałam, czym jest sex.

Gość nautilus1977
1 rozumiem cię.2musisz go mocno kochać skoro wytrzymujesz3.pewnie jesteś potrzebującą kobietą skoro po kilku latach wspólnego współżycia nie przywykłaś do sexu preferowanego przez twego faceta

Gość Ja potwierdzam.
Ale druga sprawa, o czym ktoś wcześniej pisał to to,że przy kochanku jest się bardziej otwartym. Przy mężu w życiu bym nie była taka wyuzdana, wyluzowana.

Gość Ja potwierdzam.
Cały czas ten sam 1, od prawie 7 lat. (z małym wyjątkiem, bo 2x był ktoś trzeci)

Gość nautilus1977
co za różnica czy na jeden raz czy na rok?spotykając się z kochankiem zastanawiacie się ile to jeszcze potrwa?

7 lat z jednym kochankiem? Dżizas :D ja nawet w związku tyle nie wytrzymałam :D

Gość Ja potwierdzam.
tzn może inaczej, 2x zaszaleliśmy w układzie 2+1

Gość Ja potwierdzam.
,,7 lat z jednym kochankiem? Dżizas ja nawet w związku tyle nie wytrzymałam " Żartujesz? Z mężem jestem 17 lat.

Miłość i uczucie worka na spermę jakoś średnio mi ze sobą współgrają

"oczywiście o ile to nie jest sytuacja życia w permanentnej zdradzie, gdzie kochanków się przysłowiowo jedynie zalicza.." nei, ..ile takich zaliczeń trzeba żeby zdradę uznać za permanentną..? Ciekawe ;)

Gość myszkaasz
oczywiscie ze inne. Mezowi nie robie orala, a z kochaniem to uwielbiam. I powiem wam dlaczego- bo kochanek ma cudownego kutaska, a mąz niby czysty ale zawsze tam mokry i to mnie zniecheca

Gość Ja potwierdzam.
,,brahmin Miłość i uczucie worka na spermę jakoś średnio mi ze sobą współgrają" A niby czemu? Miłość to nie sex.

Gość zieloooona
Z mężem po bożemu 2 razy w tygodniu. Z kochankiem zmieniam się w wampa rządnego seksu.

Miłość to nie seks, ale seks to ważna część miłości... Może moje przeświadczenie jest idiotyczne, ale mam wrażenie, że kobieta kochana spermę traktuje jako swego rodzaju podarunek, a nie ciężar, który musi dźwigać w worku... Miłość, moim zdaniem, to stan, w którym z tą drugą osobą czujemy się świetnie w każdej sytuacji...

Gość Ja potwierdzam.
Kochanka nie kocham. Fascynuje mnie, pociąga,nie nudzę się przy nim itp.

Gość Ja potwierdzam.
,,Miłość, moim zdaniem, to stan, w którym z tą drugą osobą czujemy się świetnie w każdej sytuacji... " No to ja się czuję świetnie, ale poza łóżkiem. Nie znoszę tego, kiedy zostawia mnie napaloną, bo on już skończył lub skończy szybciej niż zacznie.

Gość nautilus1977
a nie zastanawiałyscie się czasem nad tym że to wy dla swych mężów jesteście nudne?możę prawda jest po drugiej stronie?

Gość Ja potwierdzam.
,,nie wiem jak można wytrzymać z kochankiem 7 lat? i być z mężem? sick! " A jednak można. Żoną kochanka bym nie chciała być :-)

Ok, można w łóżku nie czuć się spełnionym i kochać drugą osobę... Ale używanie sformułowania "worek na spermę" nie oznacza dla mnie braku przyjemności, ale skrajne upodlenie... A upodlenie w żadnej formie, nie jest składnikiem miłości i ja po prostu wyklucza

No czy ktoś mi wyjaśni czym się różni permanentna zdrada od sporadycznej, powielanej..?

Gość Ja potwierdzam.
Nie ma.