Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nautilus1977

kobiety dla męża w łóżku są inne niż dla kochanka

Polecane posty

Gość saarra
Dobranoc Cukierek:)

Gość Ja potwierdzam.
Dobranoc dziewczyny.

Pisząc "permanentna zdrada" mialam na mysli stan, w którym osoba zdradzajaca robi to na zimno i z pełna premedytacją. Kiedy nie jest to wynik odrzucenia przez partnera lub zafascynowania czy nawet zakochania, lub choćby tylko chwilowego zauroczenia, kiedy logiczne myslenie zostaje uśpione a gore biora emocje, tylko stan, kiedy osoba zdradza, bo w pewnym stopniu jest od tego uzalezniona. Kiedy w ogóle nie przejmuje sie uczuciami drugiej strony (partnera/partnerki) a jedynie zaspokaja swoje chwilowe zachcianki na skok w bok.

Gość udhf63hfgg
dobranoc

Gość Ja potwierdzam.
I żeby nie było. Nie jestem z siebie dumna. Nie prowadzę też podwójnego życia, bo nie spotykam się z nim regularnie. Po prostu jak już mam doła , jak psychicznie nie wytrzymuję. Zdarza się raz na 2-3 mce , choć ostatnio nawet dłużej, bo teraz to chyba pół roku minęło. Mamy tylko kontakt gg ,tel, mail, ewentualnie adresy domowe. Nie jest to tak,że zdrada przychodzi mi z łatwością. Gdyby tak było to widywalibyśmy się co kilka dni, tak jak on chce.

Gość Rogacz27
Szukam dziewczyny która będzie mi przyprawiać rogi za moim pozwoleniem. Niamiałbym nic przeciwko gdyby z kochankiem robiła rzeczy na które mi nigdy by nie pozwoliła. Dziewczyna ma prawo się wyszaleć.

ale smuty , nie ma ideałów , par , kobiet facetów , ludzie czasami są ze sobą z różnych dziwnych powodów . matka polka nie zdradzająca - chodzący ideał się znalazł - nie ma ideałów ludzi bez grzeszków i wad . sama nie zdradziłam nigdy i co z tego? jestem nieszczęśliwą frustratką bez życia seksualnego , a żyjemy tylko raz . może gdybym zdradzała dzisiaj byłabym szczęśliwsza , spełniona , może znalazłabym siłe , żeby odejśc i życ normalnie.

Gość nautilus1977
jak dwa tygodnie nie bzykam co czasem mi się zdarza,taka praca to wtedy z5 min.i finisz.czasem tak bywa ale mieć partnerkę codziennie to jakoś bardzo szybko kolega kończy,naprawdę szybko

Gość DO Androgen
chyba u ciebie jest rutyna w małżeństwie frajerze niektóre pary radza sobie z rutyna bez zdrad i grupowego seksu czy wymian a ty tylko z roboty na forum z forum do roboty wiecznie nie spełniony

Gość DO saarra
Napisałaś, że Twój facet stał się znowu 100% mężczyzną. A co właściwie było powodem jego niedomagań seksualnych? Obawiam się, że mam podobną sytuację i chciałbym jakoś temu zaradzić. Ile trwał jego powrót do zdrowia?

Gość i nie żałuję
Potwierdzam. Zresztą gdyby seks z kochankiem lub kochanką był taki jak mamy w domu to byłoby pewnie o połowę mniej zdrad.

Gość mlodyzonkos
A co zrobić, żeby żona chciała zdradzić??? Ja taak bym chciał, a ona uparcie odmawia

Zgadza się np. jak mąż chce mnie ładować w analka zawsze udaję że nie i ściemniam a z kochankiem to wręcz jestem wściekłą analicą tak lubię w anala...i nawet potem robie loda i z połykiem co z męzem by nie przeszło :-) a co tam tżeba się bawić dziewczyny :p-)

Gość zawiedziony jak byk
Ja nie jestem krótkkodystansowcem i lubię eksperytentować - jednak żonie nie podobają się eksperymenty i w dodatku właśnie usłyszałem że jestem rutyniarzem - k....wa nie wiem co mam robić - ale prawie za każdym razem mamy orgazm

Gość SLP
Nawet największa sraczka seksualna kończy się wygotowaniem. Na początku jest jak w gotującym się garze, a potem nawet i do gorączki idzie się przyzwyczaić. Kochaś, niedostępny kochaś to ponowny wybuch sraczki erotycznej. Daję d**y jak chce i kiedy chce, bo jestem wdzięczna, no i jedynie d**ą mogę jako kochanka zaimponować. No chyba, że trzeba piszę się tżeba - wtedy imponuje każda długonoga ślicznotka, byle tylko listów miłosnych nie pisała do kochanka.

Gość gość
Od parunastu tygodni mam nowego kochanka przy ktorym czuje sie dowartosciowana,wali mnie tak jak ja chce,w roznych pozycjach,a dotego to ma wieksza pale od meza i dluzej mu stoi.Prubowalam cos nowego z mezem to zawsze sie mu nie podobalo tylko przelatywal mnie bardzo tradycyjnie po bozemu.Dopiero skonczylam 23 lata,a po slubie jestem 3 lata,to chyba mam prawo jeszcze w pelni przezywac dobry sex,dlatego bede szukac dobrych samcow ktorzy beda miec ochote mnie dobrze zerznac,a mezowi dam jak bedzie chcial zeby byl spokojny.

Gość gość
Ja potwierdzam. Nie prosciej bylo przejsc sie do seksuologa z mezem w sprawie szybkiej ejakulacji? Powiedziec mu prosto z mostu jak sprawa wyglada, ze jestes niezaspokojona? Nie rozumiem jak mozna miec taki staz jak wy a nie moc sie dogadac.

Gość gość
Ja tez mialam kochanka, to prawda ze robi sie z nimi wiecej ale na dluzsza mete tez sie nudzi. Moze mialam pecha i trafilam na kogos z kim sex byl schematyczny. Ciagle te same rytualy chociaż w roznych miejscach i roznych sytuacjach. Fakt ze zrobilam z nim wiecej niz z mezem..chociaz z mezem tez juz przerobilam mnostwo rzeczy. Teraz pozbylam sie obydwoch i szukam faceta ktory spelni kazda moja sexualna fantazje :)

Gość gość
Moja kochanka miałe ze mną PIERWSZY W ŻYCIU orgazm, po 30 latach małżeństwa! Była wspaniała, potrafiła i chciała wiele, więcej niż z mężem. Jeszcze nigdy nie usłyszałem od innej tego, co od niej: zakochałam się w twoim penisie! Więcej szczegółów nie będę opisywał, bo jest nadal żoną innego. :)

Gość on_nie_ufny
kobiety w łózku z kochankiem sa inne sa bardzo inne niz z mężem , ale jak do nich dotrzec jako mąż tego nie wiem , ja mam duży temperament, mam z tym duży problem, chciałbym żeby zona się otworzyła ale ona woli obcemu sie uzewnetrzniać , od dawna sex jest bardzo żadko z jej strony , a zbywa mnie ciagle gdy chcę z nią o tym porozmawiać, zamiata problem pod dywan, a z kochankiem internetowym wirtualnie zdradzała mnie przez 6 lat, nie wiele warte są te związki lepiej chyba być świnią, niż jak ktoś ma Cie zeszmacić

Gość on_nie_ufny
,

Gość gość
tez ja zdradzaj,dala Ci przyzwolenie

Gość gość
Tak masz rację,że zrobią wiecej.Kochaliśmy sie w dwie part i wymienilismy się małżonkami.Kochała się moja żonka z tamtym partnerem,a myśmy oglądali.To ze mna nigdy nie nachodziła tak mocno na ktasa by go mieć całego w cipce po same jądra.Po wszystkim gdy mi obciągała to się delektowała gdy spijala mu ręszte spermy z członka.To samo mówił maż kochanki ze mna tak ostro nigdy nie idziesz.Tez nadziewała sie na moją pałę.Gdy mialem wytrysk pomimo,że miała wcześniej szczytowanie to nie chciala kończyć i też obciagała mi tak długo aż stanął mi.Wtedy wypięła tyłeczek i poprosiła w druga dziurkę.Z ochote to zrobiłem i długo ją rżnąłem bo drugi wytrysk mam po godzinie.Ona się wiła i jęczała cały czas nadziewając się też do samego końca.

Gość mąż niezaspokojony
Moja żona jeśli chodzi o sex to ciemnogród już nawet się nie całujemy ,bo twierdzi ,że ma nie świeży oddech co jest brednią.Gra wstępna jest monologiem wypowiadanym przeze mnie jej aktywność ogranicza się do trzymania mnie za" wacka".Doprowadzam ją na szczyt minetą albo masażem potem odbywamy krótki stosunek ,bo nie lubi długo i po pewnym czasie jest ostentacyjnie znudzona więc czasami udaję szczytowanie,bo mam dość dmuchania obojętnej lalki.Brak mi namiętności,otwartości nawet pończochy są barierą nie do przejścia o gadżetach zapomnij.Po wielu latach przerwy pozwoliła mi na wspólny prysznic(i to nie było przyjdź tylko jak chcesz)a wie że ja zawsze chcę i jestem otwarty prawie na wszystko ,bo to mówię.A lodzik był w okresie narzeczeństwa to tyle.Problem jest w tym,że ją kocham i nie chcę ranić zdradą za to Ona by chętnie zobaczyła jak to jest z innym ,kiedyś mi powiedziała ,bo jestem jej pierwszym i jak twierdzi jedynym.Więc wnioskuję ,ze kochankowi zaoferuje dużo więcej niż mi.Bo jak bym był kochankiem to miałbym w d***e sex z kłodą.

Gość gość
Nie zazdroszczę takiej żony. Wszystko na nie. Jeśli z Tobą jej seks wygląda jak wygląda to nie wierz w to, iż z innym byłoby inaczej bo jakim niby sposobem przełamałaby w sobie bariery jakie ma ? Współczuć należy tylko przyszłemu kochankowi o ile takowy będzie bo po pierwsze najpierw trzeba go znaleźć a do tego potrzebne jest emanowanie seksem a po drugie trzeba być świadomą swojej seksualności i otwartą na wszelkie przyjemne doznania.

Gość szybka pała
ON nie ufny- wygląda na to że mamy podobny problem tyle tylko ,że moja internetu nie używa,bo nie umie.A w*****a mnie to ,że przed ślubem nic na to nie wskazywało ,wręcz przeciwnie- do porodu ,a potem jak zaciągnęła ręczny to aż mnie ręka rozbolała od walenia konia .Dziś zaspakaja mnie w 25% więc powinienem przejść na islam i zafundować sobie jeszcze 3 z podobnym temperamentem albo Długonogą Ślicznotkę ale bez ślubu, bo z analka były by nici.A swoją drogą DŚ p******a jak funt szmatów mężowi nie kochankowi tak(a może zerżnął by cię lepiej