Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka31bla bla bla

mam pytanie do kobietek po cc

Polecane posty

Chodzi mi konkretnie o pasy wyszczuplajace rozne opinie czytalam niektore panie pisaly ze PO dwoch dniach of CC lekarz osobiscie I'm zakladal pas sciagajacy a inne pisza ze jest to kategorycznie zabronione przez okres pologu poniewaz miesnie sie rozleniwiaja i macica wolniej sie obkurcza czekam NA opinie mamusie

Gość chce przytakne
wiesz co urodzisz to pogadamy. ja pod cc bylam tak obolała ze jakby ktos sie do mnie z takim pasem zblizył to bym chyba pobiła. A przed cc wiedziałam ze taki pas od razu załoze;)) sprobowałam po 6 tyg ale zaczelo mi sie robic slabo ;) niewiem dlaczego;)

Gość aha123456
ja nie nosilam pasa a moj brzuch płaski jak przed ciążą, w ciąży przytylam tylko 10 kilo, jak sie nie spasiesz pas nie bedzie potrzebny

po cc raczej nie nalezy zakladac,rana ma sie wietrzyc,zadbaj o siebie pociazy anie idz na skroty :D

Gość titiriti77
po 7 dniach to mi szwy zdjęli chyba dopiero, rana się musi zagoić najpierw

Gość fgghu
No cóż, ja się spaslam:p sama woda to było z jakieś 15 kg, bo tydzień po cesarce miałam 22 kg mniej, a w miesiąc spadło kolejne 10, talk, przytylAM 32 kg, a brzuch jest płaski mam z 2 rozstepy na biodrach, bez pasa, wszystko zależy kto ma jakie geny, Moja sąsiadka przytyla 13 kg, a ma pomarszczonego flaka...

Gość ojtam ojtam
ja miałam pas ale nosiłam go raz czy dwa i to chwilę - był bardzo niewygodny bo przy każdym ruchu się zwijał itd - polecam za to takie wysokie majtki wyszczuplające - takie pod sam biust - wygodne, bardziej elastyczne i też fajnie brzuch trzymały

Gość olk
Ja ubrałam taki pas chyba ok 2 mies po cc ,dokładnie 2 razy za pierwszym razem wróciłam do domu ,ból miałam straszny czułam jak w środku wszystko mi sie skręca aż mi było niedobrze ,po paru dniach załozyłam pas ponownie i to samo po godzinie czasu ból nie okropny az promieniował w nogi ,wywaliłam pas w cholerę więcej nie ubrałam .

Czyli rozne opinie

nie zakładaj pasa dopóki rana się nie zagoi bo tak jak ktoś wyzej wspomniał to musi się wietrzyć a potem i tak samo z ciebie spadnie mi lekarz zrobił genialną cc i jak się nie zapasę jak świntuch to będę miała płaski brzuch i to bez pasa ;)

Ja założyłam zaraz po powrocie do domu. Dwa razy dziennie brałam prysznic, ranę pryskałam do tego octeniseptem i bardzo szybko i ładnie mi się zagoiła.