Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie kapuję, po co im to!!!!!!!

Dlaczego na tym forum są takie podłe zdziry?

Polecane posty

Które mieszają wszystkich z błotem??? A same są najwspanialsze, najmądrzejsze, i w ogóle cuda świata?

Gość kierowca rosomaka
też mnie to ciekawi dlaczego z normalnych kobiet robia sie podłe zdziry... masz jakiś pomysł?

Cholera wie..... Może to jakiś sposób doceniania się...

Gość aha123456
moze tutaj pokazują swoje prawdziwe oblicze a w realu sa za bardzo pierdołkowate by komuś coś dosadniej powiedzieć:)

Gość do autorkiiiii..
piszesz o sobie?

Gość aha123456
jakby pisala o sobie to raczej by wiedziała po co im to:D

Słyszałam że ludzie tak postępują gdy są za mało dowartościowani, maja za niską samoocenę i wciąż potrzebują poczucia akceptacji. Wydaje im się że dzięki temu lepij sie poczują ale to jest tylko chwilowe.Zaraz znów tak myślą wyżywają się i kółko sie zamyka. Poprostu dobry psycholog jak ktoś sobie ze soba nie radzi i tyle.

Gość gugggg
Tu się przyjęło że można pisać dosadnie i atakować rozmówców więc użytkownicy korzystają. To takie ćwiczenie asertywności i wyrażania oponii potrzebnych na co dzień, sposób na odreagowanie stresów, na poprawienie mniemania o sobie. Nie są to może najlepsze sposoby i etyczne ale to ludzkie. :D

Gość gugggg
opinii * sorry za literówkę

Gość aha123456
a Tobie autorko zdarzyło się komuś coś po chamsku napisać? bo mi się zdarzyło, ale tylko dlatego ze z troszka jestem nerwową osobą i łatwo mozna mnie wkurzyć:)

Gość vfjbgkhlj
A ja zauważyłam, ze owe "ździry" widac głównie wowczas, gdy temat i problem są d..py wzięte ;))))))))))))))) Moze to znak, że zdrowo myślący ludzie uważają, ze autor jest durny/czepia sie/histeryzuj itp ;) Ot, taka złośliwość.

Tak autorko, zgadzam się z Tobą w zupełności. Nie rozumiem najbardziej jednej rzeczy, jak to te mamusie , które są takie święte, najlepsze na świecie, poświęcają cały wolny czas dziecku, wychwalają się itp. a język mają jak z rynsztoku, i to mnie przeraża, skoro takie mądre to dlaczego tak chamsko się wypowiadają i najeżdżają na innych? wychodzi na to, że w domu też się posługują takim językiem a na forum udają wzorowe matki. I własnie takie co w gębie mają śmietnik wychwalają się pod niebiosa, dlatego przestałam się już udzielać na forum, robię to sporadycznie, bo jak już widzę ataki na autorki topików i wychwalanie udzielających się na forum jakie to one są wzorowe, to zniechęca mnie to do czytania. Nie jestem chamem i nie zniżam się do pewnego poziomu.Szanuję siebie i innych. I tu siedzą dorosłe osoby, które tak się zachowują, a dziwią się gimnazjalistom, Mała czarna kawka bardzo dobrze napisała, zgadzam się z nią

Poza tym czytając niektóre wypowiedzi mam wrażenie że to zwykła patologia

Gość hmm*hmm*
raz był tu taki temat dot zdrabniania dzieciecych imion i jedna z dziewczyna na czarnym nicku zbluzgała inne i jeszcze napisalam ze ona mowi do dzieci bez zdrobnien iinni tez tak maja do jej dzieci mowic,a w stopce miala imiona dzieci zdrobniale z datami urodzenia ktos jej to napisal i ja wysmial to tak szybko jak sie tu pojawila to zniknela hahaha hipokrytka

Autorko, jak widać temat niestety nie zainteresował świętych matek Polek, dalej wyzywają

To w takim razie podnoszę temat, kaos, może i nie działa ten temat na owe zdziry, ale może więcej się od nich dowiem, jeśli się wypowiedzą na tym topiku...? Chyba że one czytając ten temat nie kojarzą że jest to kierowane do nich???? Czy zdzira = tępa baba????

wiecie no inteligencja nie ktorym jest naprawde baaardzo ale to bardzo malo znanym pojeciem by moc go jeszcze uzywac w praktyce :/ moze w pewien sposob chca dowartosciowac swoje JA gdyz w srodowisku zycia codziennego sa ponizane lub nieakceptowane ze wzgledu na poziom jaki reprezentuja. :)

Na kafe jest zbyt wiele chamstwa ale mysle ze na ciazowym jest tego i tak mniej.

widzisz zakłopotana, przykłady same się podsuwają i to jak szybko! Piszę taki temacik, bo co widzę że jakaś dziewczyna ma problem i prosi o pomoc to nie potrafią Ci ludzie się zamknąć tylko odrazu dopieprzyć, zmieszać z błotem. Jeśli ma się tak mało szerokie pole widzenia i widzi się tylko swój punkt widzenia to po jaką cholerę wchodzić na forum aby doradzać? Jeśli człowiek nie potrafi sie postawić w czyjej sytuacji to niech zamknie japę i tyle...

Gość kroczekowa
oj, to proste. Są niedowartościowane w realu. Niedawno był tu taki temat o mireczkowatej bodajże. Fajna laska, widać, że wykształcona, nie zniża się do poziomu słownych przepychanek- tak komuś to przeszkadza, ze temat o niej założył, czujesz??? Bo w oczy kole, że ślubu nie potrzebuje, że jeździ na motorze czy nurkuje. Kafeteria to chyba taki typowy przekrój polskiego społeczeństwa, w tym przypadku polskich kobiet, matek.

Biest moim zdaniem wlasnie tu jest najwieksze dno, dlatego rzadko tu bywam, na erotycznym sa normalni ludzie i po 30-stce, tutaj to wiekszosc patologia jakiej jeszcze na zywo nie widzialam

Gość wymiotujacaaaa
tak samo jak mnie zwyzywali jak zalozylam temat o dolegliwosciach w ciazy. zawsze wiedzialam ze kobiety sa duzo gorsze od mezczyzn

Sama jestem matką, wszakże już 11-sto latki, ale chętnie czytałam forum o macierzyństwie, choćby nawet i doradzić coś, poczytać itp. Jak zobaczyłam poziom niektórych mamusiek to złapałam się za głowę. Jak można tak innym ubliżać, mieszać z błotem? a te przekleństwa, matko !!!! te matki wychowują swoje dzieci a tyle w nich nienawiści i chamstwa. Ja wiem, nikt nie jest idealny, ale normalnie wychowany człowiek nie zachowuje się tak, ja jestem przerażona tym.Na erotycznym jest mniej wyzwisk, wydaje mi się, że oni wyższy poziom reprezentują niż te mamuśki a i czasem na erotycznym pośmiać się można. Jak widzę już ,że pojawiają się wyzwiska i niestosowne komentarze to nie czytam dalej takich topików.

Macie świeży przykład, akurat weszłam na nowy temat na macierzyńskim, laska grzecznie pyta a tu na dole odpowiedź: zrezygnowana_25 Witam, staramy się z mężem o pierwsze dziecko, nie będę ukrywać nie wychodzi nam to, więc pytam kobiet które były w ciąży. 25 lutego mam dostać miesiączki, Zawsze jakoś 5 dni przed dostaniem miałam takie jakby skurcze w podbrzuszu i zaczynały mnie boleć piersi. Ale ostatnio może pomyślicie ze nie normalni jesteśmy ale próbowaliśmy od 8 do 13 dnia cyklu i kolo 17 dnia zaczęły mnie boleć piersi prawa bardziej, zaczęły się kucia w podbrzuszu i żołądek który nigdy nie bolał, dzisiaj siedzę i płaczę cały dzień nie wiem z jakiego powodu też tak nigdy nie miałam, głowa mnie codziennie boli, śpię po 12-16h gdzie zawsze spałam 7-8 h. Więc pytanie czy to może coś oznaczać czy się po prostu nakręcam ? 19:51 [zgłoś do usunięcia] Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kolejna staraczka z bezmozgowiem wypie**alaj

kaos, otoz to, na erotyku chociaż wesoło jest:) a uczuciowm wiekszosc malolatow na ogolnym - rzadko kiedy fajny temat chyba trzeba portal zmienić:D

Dlatego jak pojawia się chamstwo to ja myk i na erotycznym siedzę

Gość literatka358
Jest tyle podłości bo tu pieprz.. głupoty i to takie że aż czasem szkoda czytać. Ja mam dom z basenem i ogród i sadzą kwiatki i nie muszę pracować bo mój męż zarabia miliony :D Ja jestem bizznezz woman i sr.. złotem a ja jestem matką roku i nie bije dzieci bo to grzech i każda matka musi ROZMAWIAĆ z dzieckiem a jak nie to jest zła bo nie dała sobie nas... na głowe. To jest lepsze niz moda na sukces każdy piękny bogaty i ambitny.

Gość literatka358
A i dodatkowo jak jest poważne pytanie to się głupie wypowiedzi wpisuje albo jest ich brak a jak temat jest z du.. to się ciągnie jak flaki z olejem