Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha123456

jestem wściekła

Polecane posty

Gość aha123456

mialam spedzić wieczor z M, a ten zasnął usypiajac dziecko, poszłam do niego obudziłam, powiedział ze zaraz przyjdzie i cisza, nie wiem moze to jakis niedobor witamin ze jemu wiecznie chce się spac, oboje pracujemy, ja dłuzej , ale ja nie jjestem taki śpioch jak on, pije teraz sama piwo , kto dołączy?

Gość aha123456
niedawno przestałam karmic piersią, mielismy sobie poszalec z piwkiem bo wkrotce zaczniemy myslec o drugim a tu dupa

Gość aha123456
nikt nie chce piwka?:) dzisiaj ja stawiam:D

Zastanów się nad tym drugim bo moja szwagierka jak skończyła karmić jedno (14msc miało zaraz zaszła i żałuje że z rok dwa nie poczekała. duże obciążenia dla organizmu no i to starsze dziecko troche zaniedbane bo wiadomo dużo obowiązków. Teraz widze jacy wszyscy wymęczeni bo to starsze dziecko nie jest jeszcze tak kapujące a absorbujące a w dodatku dla sw spokoju zaczeli je sadzac przed bajkami już jak ona była w ciąży bo wiecznie zmęczona i są skutki-mało się rozwinał chłopiec i do tego agresywny sie zrobił. Takze tylko dobra rada abyś sie zastanowiła czy dacie rade:)

Gość qwertyyyyyyyyyyy
ja tez jestem wsciekla bo kot moj mi nasikal na poduszki wiec piore a powinnam juz spac wrrrrr

Gość crooooop
Dobrze nie zastanawiaj sie nad drugim,szybciej odchowasz i bedziesz miała z głowy ;) a co do Twojego M to wiesz może zmeczony,bywa nie przejmuj sie.Miłego piwkowania :)

Gość aha123456
mała czarna ale ja juz mam swoje lata 32 koncze niedługo to po pierwsze, po drugie corka w marcu konczy 2 latka:D, nie ma na co czekac:)

Gość aha123456
qwertyyyyyyyyyyy tez bym byla wsciekla, moj powod jest niczym w porownaniu do Twojego, serio:D, kurna ale piwo mnie wzieło, prawie 3 lata abstynencji:D

Gość crooooop
To pij i jutro odpoczywaj niech sie maż zajmie dzieckiem a w razie jakiegoś "ale" powiedz ze sam sobie winien,mógł nie spac :D

Gość marna prowokatorka z ciebie
powinnas miiec trojaczki

Gość qwertyyyyyyyyyyy
aaaa zabije gnojka i tyle :O mlody glupi poszczaniec no!

Gość aha123456
jutro akurat to idziemy do rodzicow:), a po co mi trojaczki??? pomysł o kant dupy:D

zebys wiecej dupy mezowi nie zawracala

Gość aha123456
idz spac :D

sama idz spac spita belo , maz zjebany popracy a tobie sie chce kopulowac , co za swiat

Aaaa to chyba ze corcia większa:) to już bedzie większa:) bo naprawde jak patrze sie na to co sie dzieje u mojej szwagierki to masakra poprostu.Bo tam różnica między dziećmi to chyba 20 msc czy jakoś tak. i Koleżanka w klinice w poznaniu urodziła 4 dziewczynki niedawno. Zyje więc da sie:P

Ja bym sie napiła z toba piwka ale niestety mam 7 tydzień ciązy :P więc odpadam, to miłego piwka i zazdroszcze bo latem napewno mi sie bedzie chciało redsika a tu dupa blada.

Gość kochamcóre
mój mężuś za to odchował jedną dziecinę i oczekuje drugiej siedząc na kanapie przed telewizorem :)

"niedawno przestałam karmic piersią, mielismy sobie poszalec z piwkiem bo wkrotce zaczniemy myslec o drugim a tu d**a" ja pierdolę.:O też bym uciekała w sen jakbym miała być skazana na seks reprodukcyjny:O

Gość kochamcóre
ja bym się jakoś dogadała, a nie uciekała. jeśli dwie osoby się kochają to chyba nie muszą przed sobą uciekać, a jak się ma jakieś lęki to się gada i tyle...

lęk przed byciem traktowanym jak byczek rozpłodowy;)

Gość kochamcóre
Po części się z Tobą zgadzam i dziwię się autorce, że skoro ma ochotę teraz odpoczywać to kto ją tak pospiesza do kolejnej ciąży, skoro odlicza już czas do kolejnego "poświęcania się"? :)