Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia_joanna

Mój chlopak mysli ze jest najwazniejszy i jego grzechy to nic złego!!!

Polecane posty

Gość klaudia_joanna

Cześć. Niedawno dowiedziałam się że mój chłopak mnie zdradził. Przez jakiś czas utrzymywał kontakt z tą dziewczyną, jezdzili razem na imprezy i sie stało... Długo dochodziłam do siebie i postanowiłam że na próbę mu wybaczę. Wczoraj bylismy w tym samym Clubie gdzie z nią jezdził, kiedy tańczyłam sama przypierdolil sie do mnie taki chłopak, starałam się z nim nei tańczyć tylko sama, a on dalej sie do mnie przypierdalal. Zobaczyłam ze nie ma mojego chlopaka więc zaczelam go szukac, a on poszedł sobie, zaczął płakac i mnie wyzywac od dziwki i ze go zdradziłam i ze to wszystko moja wina ze jestem rogaczem... Ze smiechu mi sie płakac chciało... Czy on jest niezrównoważony? Czy idiotą?? Być z takim?

Gość polak zdrajca
ma jajca

Gość klaudia_joanna
Jak dla mnie to jego zachowanie wcale nei swiadczy o tym ze ma 23 lata tylko jak jakiś gówniarz, jestesmy razem od 3 lat i wczesniej nic takiego nie miało miejsca. Może miłość sie wypala skoro mnie zdradził?

Gość klaudia_joanna
Moze ktos jeszcze sie wypowie na temat durnego zachowania mojego chłopaka? :) Pozdrawiam :)

Gość nariami
Ja bym takiemu nawet cienia szansy nie dała. Kompatybilny idiota... :/

Gość dziś na pomarańczowo
daj sobie z nim spokój. pewnie jesteś w jego wieku albo młodsza, znajdziesz jeszcze niejednego faceta. już pal licho, że idiota, ale zdrady się nie wybacza. no i na próbę się z nikim nie jest. nie bądź desperatką, na to przyjdzie jeszcze czas w razie czego, za jakieś 10 lat ;)

Gość nariami
ja mam 19.. ale jestem duzo dojzalsza niz on. poronienie bardzo zmienia kobiety :(

Gość klaudia_joanna
nawet podszywac sie nie umiecie. :P mam 18 lat

Gość co to znaczy większe
niech Cię zdradzi drugi raz za to :D masz 18 lat i chcesz żyć z jakimś osłem? dziewczyno, nie marnuj sobie życia

Gość klaudia_joanna
Sama nie wiem czy chce, jestesmy razem juz dlugo i ja go dalej kocham, bojw sie ze znowu zmiekne kiedy go zostawie

Gość co to znaczy większe
długo? 3lata? 4?:D a wiesz, bądź z kimś kto Ciebie nie szanuje i traktuje jak ścierkę (facet Ci się narzuca a ten wychodzi i jeszcze dziwką Cię nazywa po tym jak go znajdujesz), jak wpadniecie to dopiero będzie wesoło gdy Cię zostawi

Gość klaudia_joanna
ten nieudolny podszyw chyba mnie zna bo ma racje.. byłam z ni, w ciazy

Nie warto tracić czasu na kogoś kto Cię nie kocha i nie szanuje.Ja się rozstałam po 11 latach,moja koleżanka po 20 i żyjemy.Teraz obie jesteśmy szczęśliwe w nowych związkach :).Nie da się wybaczyć na próbę.Albo wybaczasz i nie wracasz do tematu albo każesz facetowi znikać ze swojego życia.Tutaj wyraźnie widać,że Twój "mężczyzna"nie dostał nauczki i jest zwykłym burakiem.

Gość nariami
rozum mowi "ZOSTAW GO" a serce co innego

Gość klaudia_joanna
Święta prawda