Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veevoorka

Powiedźcie mi po co kupujecie drogi papier toaletowy?

Polecane posty

Gość ja kupuje szary papier
ja wole zjesc dobrze i szarym paierem podetrzec sobie tyłek i umyc go potem w bidecie :-)

Gość dżakuzi
Szary najlepszy i basta. Mam 10 rolek za 2,5 pln.

Gość ładna niemoralna
ja przyznam ze jakiś nawilżony etc to dla mnie zupełnie niepotrzebne jest, bo nie wyobrażam sobie nie umyć tyłka po zrobieniu kupy :P

Gość dżakuzi
A ja sobie nie wyobrażam myć tyłka po każdym wysraniu się. Musiałbym 3 razy dziennie pod prysznic wchodzić, bez sensu.

Gość a ja kupuję jeszcze droższy
haha, no i po co ten atak? jedzenie także kupuję takie jakie lubię i jakie sprawdziłam, więc problemów z wypróżnianiem się nie mam. w czym masz problem bo nie rozumiem?

Gość ładna niemoralna
kwestia wprawy i przyzwyczajenia inaczej czuję się brudna

dżakuzi nie tzeba zaraz wchodzic pod prysznic :-) wystarczy byc gibkim i kucnac tak aby tyłek był w brodziku i i słuchawka sobie tyłek umyc,takim waskim strumieniem:-) Ja tak robie w drugim mieszkaniu,gdzie nie mam bidetu.

o ile się nie mylę wypowiadają się tu kobiety a te papieru także i do mniejszej potrzeby używają :P dla mnie jest ten nawilżany o wiele praktyczniejszy i tyle. o ile wiem mam prawo do swojego zdania, czy zabronicie mi? po 2-3dniach używania szarego mam podrażnienia więc taki u mnie zupełnie odpada

a ja kupuję jeszcze droższy,oj tam,oj tam :-) no nie badztaka pwoazna :-) Po prostu napsiałam o jedzeniu,bo cały czas mam przed oczami osobe,która kupuje drogi papier toaletowy do domu,a mieso meilone kupuje te paczkowane,tanie. Wielu ludzi byle co je,ale szary papier 50 rolek za 10 zł uwaza za koszmar.

3 razy dziennie się załatwiacie?

a ja kupuję jeszcze droższy,mas zpodraznienia ;-) no to myj pupcie po defakacji,a najlepiej zainwestuj w bidet,a jak nie mas zmiesjca na niego,toi zainwestuh w taka deske bidetowa.

za to oszczędzam na chusteczkach jak jestem chora :P bo zwyczajnie biorę rolkę papieru, ha! ;) a chusteczki mam w torebce tylko na wyjścia:classic_cool:

a ja kupuję jeszcze droższy :-) wraz z rodzina tez uzywamy do nosa papieru toaletowego,szarego,jezeli nei mamy kataru,a biały jak mamy porzadny katar :-)

i kolejna szpila:P lubisz i pasuje Ci szary, spoko, mi NIE MUSI bidetu nie mam, ale potrafię korzystać z wanny czy prysznica ;) a mój układ pokarmowy działa świetnie mam podrażnioną skórę od używania szorstkiego papieru, proste? podczas okresu wielu rodzajów podpasek nie mogę używać (akurat alwaysów :P), to samo z wkładkami. i mogę je wymieniać co 15minut a efekt jest taki sam. mam taką skórę a nie inną, i nie widzę w tym problemu więc złote rady dawaj może komu innemu ;)

jak już zauważyłam mam wrażliwą skórę i bardzo szybko nawet od najdelikatniejszych skrzydełka nosa mi się podrażniają ;) więc alantan tak czy owak idzie w ruch. możecie sobie wyobrazić że są osoby które kupują to co sprawdziły i to co uważają za dobre? bo śmieszy mnie zaglądanie do cudzego portfela

a ja kupuję jeszcze droższy :-) ale tY jednak zbyt powazna jestes :-) A tak szczerze i bez żartów,to jezli masz tak bardzo delikane miejsca intymne,to jest cos nie wporzadku.Okolica sromu i odbytu sa miejscai wrazliwymi ,ale Ty widocznie masz nadwraliwą tę okolicę intymną .CZesciej po wyproznianiu idz pod prysznic,wtedy zahartujesz skóre i smaruj sobie skóre takimi kremami dla dzieci.

a ja kupuję jeszcze droższy now iesz,ja tez mam delikatna skóre,ba,nawet moi meczyźni domowi tez maja delikaną skóre,szczególnie w okolicach nosa i oczu.

Gość a wiesz czemu masz
taką skóre podatną na podrażnienia? bo myjesz ja tam co 5 minut i pluczesz tamtejszą flore

MIłej nocy zycze :-)

Gość G.o.ś.ć
teraz słusznie oświecają nas, a właściwie to pani Bosacka mówiła, żeby kupować zwykły szary papier, ten najtańszy, bo jest nie szkodliwy dla yhm ... "zadka" człowieka, natomiast te niby droższe zawierają sztuczne i nie zdrowe barwniki, albo wybielacze, przez co również zanieczyszczają środowisko, nie są ekologiczne w przeciwieństwie do szarego.

to zacznij żartować może w końcu ;) bo jak na razie zwyczajnie się czepiasz i znowu tysiąc teorii...mam na tyle dużo lat i znam swój organizm (a także mojej matki bo wiele przypadłosci mamy wspólnych) przetestowałam co chciałam i u diabła, skoro stosowanie wybranych przeze mnie produktów higienicznych się sprawdza dlaczego mam cokolwiek zmieniać? mi dobrze jak jest, kupuję papier jaki mam ochotę, problemów z biegunkami nie mam bym wypróżniałą się po kilka razy dziennie, dolegliwości z powodu wrażliwej skóry też nie bo wiem jak ją traktować. po co mam to zmieniać?by zacząć używać szarego papieru?:D🖐️