Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

moje marzenie - mieć swojego Fanpejdża na fej zbuku :(

Polecane posty

Ogólnie wisi mi i powiewa ten kaszalot, ale podpadła mi okrutnie i będę ją tu prześladował. A słyszałaś może jak kciukiem oszla nad morze się opalać?:) Leżała sobie na piaseczku i nagle podbiegli green peace z wiadrami i zaczeli ja wodą polewać:). Myśleli ze morze wyrzuciło na plażę walenia:)

Gość this unnamed feeling
take me away..."

ja też nie przepadam za fejsem :( ale trzeba go mieć...zewłaszcza jak sie studiuje... to do jakiej kategorii można by mnie zaliczyć: -Artysta - Autor - dziennikarz -edytor? - komik - monarcha :classic_cool: (ciekawe czy ktoś zakłada swoim monrachom fanpejdżeły) - pisarz? :D - postać fikcyjna? a może - producent? bo tak: produkuję moje posty, czasem donosze jakieś wieści , to jakby dziennikarz, czasem coś edytuję, komik? czasem żartuję :classic_cool: autor - bo piszę sama moje teksty :D pisarz- bo piszę, artysta - brzmi fajnie, no a postać fikcyjna? bo nią chyba czkawka jest...

Gość bandziorek....
Zyczyla moim dzieciaczkom zeby pozdychaly przede mna, zebym mial surviwal do konca zycia. Tego jej nie daruje

ło matko...trochę to chamskie z jej strony, ale może jest niezrównoważona psychicznie? a może powiedziałeś jej coś złego np. o zwierzetach,że nie lubisz? wyznam,że ja czasem też złorzeczę ludziom, którzy krzywdzą zwierzątka :( ale jeśli nic nie zrobiłes jej i ona tak sama z siebie to zdrowo przegieła i należałoby jej sie lanie na gołą łiłę:classic_cool:

Gość bandziorek....
Odpowiadalem jej grzecznie i ze stojaca na wysokim poziomie kultura osobista ale to chyba bylo jak dla niej nie do ogarniecia. Ze ktos nie klnie i nie wyzywa. Wiec tak pojechala. A kto ja zleje na gola łiłe???. Jej łiła ma pewnie zeby jak rekin. Strach podejsc:D

Gość bandziorek....
I nie jest niezrownowazona...ona jest po prostu zdrowo popierdolona

zęby jak rekin na łile :D pamietasz może topiki pravika21 o jego strachu przez cipkami zębatymi? :D to byłam ja :classic_cool: potem on to podchwycił i też pisał, albo jego podszyw :D moze i jest piedrolnieta, pewnie jest, bo bije od niej zła energia :(

mam otworzone dwa okienka na fejsie, obie konwersacje z EXAMI xd

Sprawa wygląda następująco: Ten poprzedni ex zaprasza mnie do siebie do miasta, najlepsze, że to miasto to jest miasto rodzinne mojego teraźniejszego exa :D Czułam się dziwnie jak do mnie napisał 😭 były momenty ciszy :classic_cool: wysłał mi buziaka na koniec, a ja tylko uśmiech ;)

Co mnie cieszy? Piszę z moim kochanym od 19 :D z przerwami, ale od 19 :D 🖐️

mi też już niedobrze 😭 opierrdoliłam (za przeproszeniem:O) wszystkie paznokcie jak drewno w tartaku :O ale jest dobrze, jesssssssssssssttttt dooooobrze hihihi ❤️ dobranoc 🌻

szkoda może byś przeżyła jakąs ciekawą przygode :P dobra ja lece spać, bo źle sie czuje :( a tu sie zaczęło jakieś kropkowanie... :O 🖐️