Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migokotka1987

POMOCY! Plamienia

Polecane posty

Gość migokotka1987

Witajcie! Po poronieniach i długiej walce o dziecko dostalam na dwa miesiące tabletki antykoncepcyjne. Od pierwszej tabletki plamię na ciemno. Plamienia mają nieprzyjemny zapach-normalnie cuchną.. Własnie mam 3 dzień pauzy i czekam na normalną @. Niestety zamiast niej mam dalej te zabrudzenia.. :( Z czego to moze wynikać? Jak nie dostanę @ to mam zaczynać drugie opakowanie ? Kurde..Martwie się strasznie.. Mam torbiel.

Gość migokotka1987
nikt?

Gość migokotka1987
kurcze, potrzebuje porady..

Przy pierwszych trzech opakowaniach moga wystepowac takie objawy jak u Ciebie(plamienia).Co do cuchnacych odchodow,to dobrze byloby skontaktowac sie z lekarzem,gdyz mozesz miec jakis stan zapalny.Natomiast jesli idzie o kolejne opakowanie tabletek,to zacznij zazywac po 7 dniowej przerwie.W ulotce zapewne jest napisane,ze biorac tabletki jedna miesiaczka moze sie nie pojawic,ale jesli nie pojawi sie druga,to skontaktuj sie z lekarzem

Gość migokotka1987
Tylko że plamienia zaczęły się z pierwszą tabletką.. To stan zapalny?

Gość ojtam ojtam
raczej hormony - ja też miałam tak że całe pierwsze opakowanie tak się działo, okres dostałam w 4 dniu przerwy i jak się skończył to już było ok