Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeziozwiezz

w jaki sposób sprzedałyście swoją suknię ślubną?

Polecane posty

Gość jeziozwiezz

jak sprzedać szybko suknię ślubną? gdzie dawać ogłoszenia? próbuję i nic, a mam śliczną suknię do sprzedania:(

Jak można sprzedać własną suknie ślubną? :O Zostaw ją, jak można sprzedać wspomnienia. Dużo miejsca w szafie ci ona nie zajmie.

Gość Julka pierdułka
Ja miałam śliczną suknie ślubą, trogą i nie sprzedałam ją. Wisi w szafie. Nie mam zamiaru jej sprzedać. Szkoda jej. Miałam wśród znajomych dużo próśb o sprzedanie, ale nie chce.

Gość Bubu u u
Sprzedaj na allegro! Po co ci to cholerstwo ma wisiec w szafie!? Nie rozumiem bab ktore zatrzymuja kiecki, susza wiazanki . Porazka!

Gość jeziozwiezz
Moja niestety zajmuje dużo miejsca i nie przesadzajcie, ze sprzedaje wspomnienia... od wspomnień są zdjęcia, filmy, a nie zółknąca z biegiem czasu suknia w szafie...

Gość Julka pierdułka
Jakbym miała małe mieszkanie to bym nie trzymała, ale mam wieki dom więc wspomnienia warto zachować. Wiązankę spaliłam.

Gość Bubu u u
Wspomnienia!! Padlam!!!

Gość sylwia3479
ja mam jednak do swojej sentyment,lezy sobie na strychu w kartonowym pudle juz ponad 12 lat:) ostatnio moja córka powiedziała,ze jak bedzie wychodziła za mąż to własnie w mojej sukni

Gość jeziozwiezz
nie ma co się kłócić, jedni zachowują, inni sprzedają, osobista kwestia. moim problemem jest chyba ze mieszkam na końcu Polski i mało kto tyle przejedzie zeby przymierzyć;) ale próbować będę:) dzięki za przypomnienie o tablicy.pl. zapomnialam o niej

Gość Pilavia
Sprobuj na http://toster.pl całkiem spoko stronka do takich rzeczy :) może ktoś się skusi bo coraz więcej ludzi tam :)

Gość pomader
Udało się, wystawiłam na Ogis i w sumie sprzedałam ją tak naprawdę dzięki funkcji jaką mieli - w momencie wystawienia ogłoszenia było ono widoczne dla moich znajomych z FB i ich znajomych, czyli tak naprawdę dla tysięcy ludzi. Suknię kupiła koleżanka kolegi. Co więcej - nawet nie sądziłam, że ją sprzedam za 70 proc. ceny, a tak było. To dosłownie kilka tygodni temu - próbujcie. Ja nawet nie miałam warunków do jej trzymania.