Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranyyyyyyy

PODPOWIEDZCIE CO DALEJ!

Polecane posty

Gość przegranyyyyyyy

siedze w domu od 3 dni nic nie jadlem, pracuje wszystko oddaje rodzicom ktorzy sa alkoholikami, w swieta tamtego roku wyjechali do mojej babki zostawili mnie samego nie mialem nic do jedzenia , to tylko jedna z wielu takich historii w moim zyciu juz nie wiem co dalej nie wiem co to szczescie jestem przegrany

Gość przegranyyyyyyy
przed moimi oczami tylko takie obrazy ktorych nie chcialbym pamietac

Gość przegranyyyyyyy
czy ktos by nie mogl ze mna chociaz ogadac. bardzo rosze moze ktos kiedys byl w podobnej sytuacji moze sie wydostal z tego bagna blagam o rady

Gość przegranyyyyyyy
nie wszystko, zostawiam dla siebie tez kase , ale im musze dawac nie daliby mi zyc, a i tak z tego co im daje nie widze nic do jedzenia, matka w przyplywie dobroci raz na miesiac ugotuje zupe a pozniej mowi mi o tym kolejne 2 miesiace, ze przeciez niedawno ugotowala ze nie ma czas (?) nie mam gdzie isc nie mam rodziny jestem zmkniety w soie nie mam przyjaciol boje sie gdzies wyjsc

wiesz, myślę, że przegrany nie jesteś. Widać, że jesteś pracowity i w życiu sobie poradzisz :). Jakie masz wykształcenie? I gdzie mieszkasz? Miasto jakieś duże?

Gość przegranyyyyyyy
mieszkam w Olsztynie mam wyksztalcenie srednie, pracuje na budowie mam 22 lata nie potrafie odejsc z tego domu

Gość Powiem Ci coś.
Najmniejszy pokój chociaż wynajmij bo tak to się nigdy nie skończy. Wiem po sobie. Póki mieszkałam ani prośby ani groźby nie pomagały żeby ojciec przestał pić, dopiero jak się wyprowadziłam to odżyłam. Boisz się że sobie nie poradzisz? To pomyśl o tym że teraz też Ci nikt nie pomaga a jeszcze utrudnia.

Gość trymestr
dokladnie tak, chocbys mial biedowac i jesc sam chleb z maslem to sie wyprowadz, znajdz jakis pokoj i sie oderwiesz od tego a do reszty dojdziesz powoli.

serio, dobrze Ci radzą :) zacznij od skromnego pokoiku/mieszkanka i odżyjesz na nowo :) na 100% sobie poradzisz!

Może terapia Ci pomoże, psycholog. Masz rodziców alkoholików, udaj się na terapie dzieci alkoholików. Na pewno znajdziesz odpowiedź chociaż na część pytań i wątpliwości. Faktem jest, że radzisz sobie super w życiu. Mimo młodego wieku masz pracę, starasz się pomóc swoim rodzicom. Jednak dla nich potrzebna jest inna forma pomocy, nie dawanie pieniędzy na alkohol. Jaka pomoc zapewne dowiesz się na terapiach. Ja się nie znam. Mieszkasz w dużym mieście więc masz ułatwienie. Fakt takie obrazy z dzieciństwa to trauma. Ja miałam inne wydarzenia z dzieciństwa i wiem jak to ciągnie się za człowiekiem. Jednak wiedz, że jesteś wartościowym człowiekiem, tylko życie dało Ci trochę niesmaczności;) walcz o swoje, bo widać, że dobre serducho z Ciebie, tylko trochę pomocy potrzeba i będzie dobrze:)

Gość białogwardzista
koniec dynastii Romanowów hihehihihehihehihihehe

Gość białogwardzista
Może terapia Mi pomoże, psycholog?

Gość anastasja r
cdn

Gość anastasja r
Pozostało mi tylko się modlić

Gość pelaska54
masz prace,wyprowadz sie.Badz silny,bo przegrasz Jak ja kiedys.