Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joane77

DLA CHCĄCEGO-NIC TRUDNEGO!!!

Polecane posty

Już 10 dzień na diecie i dwa kilogramy na minusie!!!zawzięłam się to fakt-czuć już wiosną a ja nie chcę się zle czuć gdy przyjdzie czas co nie co odkryć!!! Wiem,że się da-już kiedyś zwalczyłam 20 kg.-zaprzepaściłam(wstyd się przyznać)teraz zaczynam od nowa i nie chcę się poddać-wiecie co?ZROBIĘ TO!!!!

o tak!!!powodzenie będzie mi potrzebne!!!Dieta to taka mała wewnętrzna wojna z samym sobą,walka z pewną formą nałogu-jaką jest niezdrowe jedzenie.

Gość aaaaajjaj
a jaka dieta? powodzenia!

jeść przede wszystkim niskokalorycznie i ćwiczyć-tak sobie postanowiłam-jak na razie działa :-)

Gość tomek 01
2 kg, to miałaś w jelitach żaden sukces wystarczyło zrobić lewatywę

Gość hahhhhhhhhhhhh
spadac

Dziękuje za dobre rady serdeczność i jej brak(...bo ten brak serdeczności to mam gdzieś głęboko w jelitach :-) )-a a propos tego Tomek1(czy jakoś tam...)to od początku diety mam problemy z pójściem do toalety...a jeśli sugerujesz,że to(2kg.) miałam w jelitach-to może jak tego się pozbędę to będe minus 4 na wadze :-) MOTYWACJA TO PODSTAWA!!!!

Dlaczego-"DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO"...wcale nie sądzę,że to nic trudnego(bo to trudne jak cholera!!!) Uważam,że to o to "chcenie" się najbardziej się rozchodzi-bo jak tak naprawdę czegoś pragniemy wszystkimi zmysłami-łatwiej się zmotywować do działania by osiągnąć ten wymarzony cel!!!!Więc CHCIEJMY na maxa by było nam łatwiej:-)

Gość joane 77
dzisiaj kolejny dzień... Wczoraj tak gładko mi nie poszło...zgrzeszyłam :-( ale za to dostałam większego kopa i rano wstałam z lepszym nastawieniem!po prostu nie mogę się poddać-to by było nie fair względem kilku ciuszków motywujących które grzecznie czekają w szafie;-)

no to jestem z toba :) a powiedz mi ile chcesz zrzucic? ja dzisiaj puki co ładnie sie trzymam ale u mnie najgorsze sa wieczory , ale wczoraj dałam rade

Gość butzib
u mnie też najgorzej wieczorami - chętka na jedzenie ogromna. Mały sukces dziś - pierwszy dzień od x czasu bez słodyczy. Pewnie przez tę zawieruchę za oknem - nie chciało mi się wyjść do sklepu :)

NIE-nie mam zamiaru się poddać!!!wczoraj miałam jakieś zamroczenie,nic mi się nie chciało i działam na spowolnionych obrotach!!!Ja mam bardzo dużo do zrzucenia-aż wstyd się przyznać 20kg......masakra!!!trzeba walczyć i to ciężko pracować na efekty-ech...cierp ciało jak się żreć bez umiaru chciało(...to epitet do mnie samej...) :-)

joane77 ja tez mam duzo około 18 wiec nic sie nie martw razem damy rade :) wczoraj trzymałam sie pieknie , dzis puki co tez :) rano postanowiłam robic brzuszki wiec gdy tylko wstane to bach na podłoge i lece 50 a ty cwiczysz jakos? napiszesz mi ile masz wzrostu ile lat i ile wazysz ;) i moze z jakiej miejscowosci jestes

więc-mam 35 lat(już dawno po terminie przydatności ;-) )wzrost 162cm(raczej na modelkę się nie nadaję!!!)do tego jeszcze ta waga 74kg.(do piórkowych nie należy :-) ) Sytuacja prawie beznadziejna-mogłabym zobojętnieć -znam kilka takich przypadków-ale nie potrafię tak całkowicie tkwić w zaniedbaniu-chcę się jeszcze sobie podobać,pokochać siebie,w pełni zaakceptować,chcę się poczuć dobrze we własnym ciele...ech.....

właśnie dzielnie poćwiczyłam,zjadłam mandarynkę na kolacje :-) :-) :-)endorfiny na plusie,nawet energia pozytywnie zaskoczyła :-) :-) ;-) a tak mi się nic nie chciało...Nawet sobie zaplanowałam,że jutro pożyje troszkę na owsiance i jabłuszkach-a jak dam rady to pociągne kilka dni...(ale bez przesady!!!

Gość kanapka z serem
tak trzymajcie dzieczyny ruch to zdrowie :-) trzymam za was kciuki :-)

to może i ja się przyłączę, jeśli można? :) mam 168 cm wzrostu, ważę 68 kg. ale uważam, że waga kłamie :) dieta- mż, ćwiczenia 5-6 razy tyg., to na co mam ochotę, siłownia, treningi Ewy Chodakowskiej albo zumba ^^

No tak-wieczory są najtrudniejsze!!!-wczoraj skręcało mnie niemiłosiernie,ale się nie dałam!!!Dzisiaj nie jestem zbytnio zmotywowana,ani uskrzydlona-złośliwa waga ani drgnie(nie lubię jej :-( )Coś czuje,że będzie to nierówna i trudna walka!!!Dzisiaj się "docisnę"dietowo na maxa-plan -2 kawy z mlekiem(odtłuszczonym) 2 jabłka,Miseczka owsianki z cynamonem na mleczku równie odtłuszczonym...Mam nadzieje,że przetrwam Tak ten dzień-na tak marnej porcji żywieniowej :-)

zgadzam się, wieczory najtrudniejsze... mój patent - zapchać się jabłkiem no i jeszcze ciepłą wodą dziś np. nie miałam jabłka i poległam, ale poddać się nie poddam, bo przez jednorazowy incydent nie ma się co załamywać tylko toczyć walkę z kg dalej :)

witam was wszystkie ja 4 dzien diety zaliczam do udanych :) wazyc sie bede raz w tygodniu i beda to poniedziałki czuje sie jak pulpet :( dlatego puki nie bede zadowolona ze swojego wyglądu to sie nie poddam :)

w okół sami niewdzięcznicy!!!Nikt nie wspiera z otoczenia!!!Mąż wpierdziela chipsy i chrupie za uszami,a wszelakie posiłki to wchłania z taką lubością,że człowieka szlak trafia!!!!albo jestem uczulona i przewrażliwiona,albo robi mi na złość-jak nic!!!siostra też ostatnio ma jakieś dziwne smaki i wcina ponad przeciętną!!!wiem,wiem jestem złośliwa-ale IM też dieta by się przydała...