Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki - na ilu randkach byliście w życiu?

Polecane posty

Gość samanta mamba -
prawiczki, jeśli chcecie coś osiągnąć to wyjdźcie do ludzi.

Gość Walkman
To banał.

Gość 38 lat bez seksu
szok!

Gość o Bielyje Rozy
taka mloda i juz mezatka?

Gość samanta mamba -
prawie 4 dychy i ani razy nie uprawiał seksu? to trochę słabo...

Gość co się dziwić rozia niezła
laska to jakiś obcokrajowiec ją sobie wziął za żonę bo jeszcze odeszłaby z innym

"oferma w pracy masz tyle kobiet, zagadałbyś do której i odmienił swoje życie." x a co mam jej powiedzieć? nie uważacie że to lepiej gdy za "związki" biorą się atrakcyjni ludzie a nie prawie 40 letnie prawiki których nikt nie chciał?

koleś na innym topiku napisał coś takiego: "Jak nie czuję tego, że dziewczyna drży na mój widok, dotyk, pocałunek i ogólnie brakuje w naszej relacji namiętności to ja mówie ADIEU" x to ja mam normalnie tak samo. różnica między nami jest jedynie taka że na mój widok nie "drżała" żadna. czyli postępuję prawidłowo.

"czyli jak ta sama kobieta poszła z innym do łóżka to już jest dobra????" x no dla niego jest dobra raczej.

Gość samanta mamba -
oferma nigdy nie jest za późno na miłość.

"A podrywałeś dziewczyny w ogóle?" nie wiem o co ci chodzi konkretnie.

"oferma nigdy nie jest za późno na miłość." x czyli nie mam się co spieszyć :D

Czy np. zapraszałeś jakieś do kawiarni, a później np. chciałeś pocałować. Czy jak to wyglądało?

Gość o Bielyje Rozy
ale przeciez ona bardzo mloda

Gość mnie to najbardziej dziwi
, ze oferma nie ma laski,bo jest bardzo madrym facetem. I nie chrzan oferma, ze zadna Cie nie chciala, bo chociazby na tym forum prawie kazda za Toba latala, a zaba to juz wstydu nie ma, tak Ci sie narzuca nadal:D Slepy jestes czy udajesz? Mysle, ze masz laske, a tu tylko sobie jaja robisz i nabijasz sie z idiotek:P

"Czy np. zapraszałeś jakieś do kawiarni, a później np. chciałeś pocałować." x niejedną bym chciał pocałować. ale one raczej nie były zainteresowane. x Czy jak to wyglądało? x co "jak wyglądało"?

!offerma jedynie ma szanse jak Woody Allen. Niech zaadoptuje sobie 13-latkę z krajów trzeciego świata, poczeka parę lat i w końcu będzie miał żonę.

Gość IMO12335
mnie to najbardziej dziwi "ze oferma nie ma laski,bo jest bardzo madrym facetem." ­ Bo najważniejszy jest Intelekt i Charakter. :classic_cool:

" bo chociazby na tym forum" x forum to tylko forum. żadna z forum mnie na oczy nie widziała więc o czym tu gadać.

"mnie to najbardziej dziwi, ze oferma nie ma laski,bo jest bardzo madrym facetem." ­ Czyżby ewolucja przyśpieszyła i teraz dziewczyny lecą na mądrość? :D

Pewnie po prostu nic nie robiłeś, nie wykazywałeś inicjatywy w podrywie.

to nie wiedziałeś darker? przede wszystkim intelekt i charakter. i tego nam właśnie brakuje, czas się z tym pogodzić.

"usunięcia] IMO12335 mnie to najbardziej dziwi "ze oferma nie ma laski,bo jest bardzo madrym facetem." Bo najważniejszy jest Intelekt i Charakter" :P ⇓ Pewnie nie dla kazdego.ale to co wymieniles jest na pierwszym miejscu.

Luzer znowu z pytaniami na poziomie: a srałeś kiedyś? Weź się skończony nieudaczniku nie kompromituj do reszty.

Gość IMO12335
mnie to najbardziej dziwi "Pewnie nie dla kazdego.ale to co wymieniles jest na pierwszym miejscu." ­ No ba! Samice wręcz się zabijają na widok świadectwa członkostwa Mensy. :P

" 21:20 [zgłoś do usunięcia] !offerma " bo chociazby na tym forum" x forum to tylko forum. żadna z forum mnie na oczy nie widziała więc o czym tu gadać." ⇓ czyzby? Doskonale pamietam jak dawno temu Sami pisala,ze wyslales jej foto i zachwycala sie Twoim cialem:P, wiec tego brzucha musiales sie dorobic calkiem niedawno albo jak pisalam wyzej jaja sobie robisz:D Notabene co za problem sie go pozbyc?

Chce poznać szczegóły podrywu prawiczków. Według mnie często to po prostu brak podrywania i męskiego działania.