Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

ile zajęło wam pisanie magisterek? ja całe ferie nic nie napisałam

Polecane posty

nie chce mi się i jednak mnie nie interesuje mój temat, bardziej jestem skupiona na osobistych problemach i rozwoju osobistym, problemami z samooceną, próba ich rozwiązania, ułożenia sobie w gfłowie wielu spraw, rozmowy z ludźmi mnie leczą, dobre filmy, zakupy, trochę ruchu. takie sprawy. magisterka wydaje mi się czymś tak zbędnym...mam nadzieję, że keidyś zniosaą ten chory system pisania tego improwizatorkiego gówna...

Gość Monisia87*
Ja pisałam rok i wyniosła mi ona 140 stron a i tak dostałam z niej tylko 4,5:O

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Ja to nie wiem czasowo to 4 lata. Gdyby to jednak zebrać tak do kupy to ze 3 - 4 tygodnie łącznie. Dostałem 4.

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Monisia jesteś dziewicą czy ktoś już Cię zapinał ?

Gość młoda jędzah
heloiza - co studiujesz?

Gość młoda jędza
szajse, źle napisałam nick :o

Gość jnkieterka
heloiza999 nie chce mi się i jednak mnie nie interesuje mój temat, bardziej jestem skupiona na osobistych problemach i rozwoju osobistym, problemami z samooceną, próba ich rozwiązania, ułożenia sobie w gfłowie wielu spraw, rozmowy z ludźmi mnie leczą, dobre filmy, zakupy, trochę ruchu. takie sprawy." rozwijasz się we właściwym kierunku:P

ejże- nie śmiej sie ze mnie, to też jest ważne. dopóki mam mętlik w głowie to i tak niczego twórczego nie stworzę. a prawda jest taka, że licencjat szedł mi szybciej, mgr mnie męczy, nie chce mi sie tak bardzo jak tylko się da! studiuję języki obce

Gość hela!
mam 13 stron mgr i brak motywacji, by pisać dalej, jak oceniacie moje szanse? skończę do czerwca? temat na szczęscie dosyć prosty....ech... licensjat jakos szedł, a mgr nie idzie...;-( co uważacie? uważacie, że jak w maju zrobię sobie dwa tygodnie wolnego, to zdążę?

Gość kochanica abelarda 666
jest tu jeszcze ktoś???;-(((