Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe hmmmmmm

dieta wg grupy krwi-stosujecie?

Polecane posty

Gość ciekawe hmmmmmm

pytanie jak w temacie

Gość jeszcze czego
ja nie bo wyjdzie mi że powinienem jeść tylko warzywa a tego bym nie zniósł

Gość ciekawe hmmmmmm
grupa A tak ma wiec przerabane :P moze ktos jeszcze sie wypowie?:)

Gość jeszcze czego
no właśnie , poważnie że grupa a tak ma ?

Gość jeszcze czego
a przerabane to będziesz miała jak ci dorwe ....

Gość no własnie ja mam A
i według niej same "korzonki" jeść powinnam A ja sobie nie wyobrażam zycia bez mięsa. Jestem mięsożerna i jeśli nie zjem ani kawałka to wciąż głodna jestem. Poza tym jestem chudzina i ŻADNYCH diet nie stosuję, a po tych warzywkach samych to pewnie w ogóle bym zniknęła :D

Gość jeszcze czego
człowiek jest miesozerny świadczą o tym nasze zeby a wszelkie diety trzeba traktować jako zboczenie

Gość piszą że B jest jarska
nie lubi miesa i nie powinna jesc w moim przypadku to sie nie sprawdza trzeba siebie poznac i diete ułozyć indywidualnie jakbym miała same korzonki jesc to bym chyba chodziła wiecznie głodna

Gość ciekawe hmmmmmm
hm ja wlasnie mam A ale u mnie sprawdza sie to, ze miesa moj organizm nie toleruje. zle sie po nim czuje, bardzo dlugo trawi i po nim zwyczajnie tyje. z nabialem tez tak dziwnie. widocznie ja jestem ksiazkowym przykladem ze "krewniacy" A nie moga jesc miesa. sęk w tym ze ja wlasciwie nic nie powinnam jesc bo od razu tyje. zazdroszcze Wam ze mozecie jesc i nie tyjecie :D

Gość pospolitustrollorusforumos
wszystek żarło które przypisane jest do mnie mój organizm nie trawi a nawet mam odruchy wymiotne więc do dupy z tą dietą

Gość G.o.ś.ć
Dieta grupy krwi, to głupota, przecież wiadomo, że świat będzie ewaluował i nie zatrzyma się tylko na pracy w polu, czy polowaniu w lesie. Ponieważ rozwój jest nierozerwalny z adaptacją, to chyba normalne, że stare zasady żywienia wg grupy krwi są nieaktualne. Nawet zwierzęta, które nie mają "niby" rozumu potrafią się przystosować do zmiennych warunków, a co dopiero człowiek myślący.

Gość ciekawe hmmmmmm
to ja widocznie jestem jakims elementem z przeszlosci bo miesa nie moge i wlasciwie jak jem tylko owoce i warzywa (doslownie) to nie tyje. jestem tym zmeczona. dodam, ze biegam wiec tym bardziej powinnam moc wiecej jesc ale gdzie tam :/. jem tez 5-6 razy a malo, nie pije gazowanych i tego typu bajerow. postanowilam ze zaczne jeszcze chdozic na basen i moze jeszcze cos zeby wiecej jesc bo zwyczajnie organizm buntuje sie:/