Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swanpoel

uczucie do niewłaściwej osoby

Polecane posty

Gość swanpoel

od ponad miesiąca jestem z pewnym chłopakiem. Mam 20 lat on jest ode mnie 6 lat starszy. Od samego początku nie czułam do niego nic szczególnego, ale myślalam, że to przyjdzie z czasem, bo jest dobrze ustawiony mogłabym sie przy nim wybić,zdobyć kontakty,karierę. Przedwczoraj poznałam jego rodzeństwo, siostra ma olewczy stosunek do wszystkiego i wszystkich, ale brat .. zauroczyłam sie w nim od pierwszego wejrzenia. myślę teraz tylko o nim, a do swojego chłopaka czuję wręcz odrazę, nie chce sie z nim spotykać, po prostu mnie odpycha :( okropnie sie z tym czuje, nie myślałam, że taka sytuacja może mnie spotkać.po tym zdarzeniu przekonałam sie, że nie można żyć z kimś bez uczucia.tak sie nie da. jak to rozegrać, żeby nikogo nie skrzywdzić? :(

Gość PerfekcyjnieWszystkoNaMiejscu
Myślę że powinnaś przemyśleć to na poważnie jeszcze z raz, i nie podejmować pochopnych decyzji, wiem jak się czujesz nie raz byłam w takiej sytuacji i to jest bardzo trudne. Musisz też upewnić się czy ten bratowi też się podobasz jeśli nie daj spokój i staraj się zapomnieć o nim i angazuj się w Twój związek.. albo poprostu odejdz