Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1eek1o1o10401

Poczta Polska i Sprzedajacy

Polecane posty

Gość 1eek1o1o10401

Siemanko , mam pytanie z innej bajki. A więc wpłaciłem pewną kwote sprzedającemu na pewnym serwisie. Tego samego dnia w piątek miał już zaksięgowane pieniążki. Na rano w Sobote dokładnie wysłał mi przez poczte mój towar --> Podał mi numery paczki , jest niedziela i wpisuje te numery ale wyswietla się że dane numery identyfikacyjne sa złe , czyli paczki w obiegu nie ma. Może być to wina poczty i w poniedziałek kiedy już będzie w trasie dopiero sie wyswietla?

Gość Przecież poczta nie działa
w niedzielę więc kiedy pracownik magazynu miał niby wbić paczkę? Sprawdź w poniedziałek

Gość w ogromnym przelocie XV
Jeśli to paczka to powinna być w systemie praktycznie od razu (wprowadza ją do systemu pracownik przyjmujący paczkę w okienku). Jak jest jakaś awaria albo pracownik coś namieszał to wówczas może być dopiero jak przyjmą paczkę na rozdzielnię. A jeśli zostało wysłane jako list polecony to częstokroć informacja o przesyłce pojawia się dopiero po odebraniu jej przez adresata. W każdym razie do południa w poniedziałek na pewno nie ma powodu do paniki. A poczta w niedzielę jak najbardziej pracuje, a przynajmniej rozdzielnie w większych miastach.