Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm .,.,.,

Czekać na mój ideał kobiety czy obniżyć "próg"

Polecane posty

Gość zamiast...
wiec kleja sie pasztety...bo wartosciowe kobiety maja cie gdzies wychodzi na to

Gość znam takiego
laski go chcą bo jest wysoki i do wzięcia, na tym tle dostał manii wielkości i mysli, że jest Bóg wie jakim apollem a tak naprawdę jest brzydki jak pupa i wcale nie zdaje sobie z tego sprawy.

Gość Loss santos carlos
Wartościowa (masz na myśli moralnie?) kobieta nie musi być ładna wcale. Skoro mi się podobają i to aż na 3 miesiące, może nie jest tak źle. W sam raz na raz wystarczy.

Gość Loss santos carlos
To nie jest prawda, że kobiety lecą TYLKO na wzrost, albo że jest najważniejszy. Jak twarz jest niewyjściowa to możesz mieć i 3 metry = nic konkretnego ci to nie da.

Gość samotny chalim
a może mieć kupe na twarzy? takie tesz somidealne bo maja wypisaną na twarzy diiety pewnie lubisz scupłe bo masz małe mieszkanie to nie szkodzi grunt ześ przystojny i mądry i masz komputer

Gość znam takiego
właśnie, może przeceniasz swoja urodę albo jej w ogóle nie ma.

Gość znam takiego
ja lubiem kupę

Gość znam takiego
to smacznego, podszywie :)

Gość Loss santos carlos
Przeceniałbym, jakby nie było rezultatów + miał się za bóg wie kogo. Dyskusja z ekspertem forumowej męskiej urody jest zbyteczna.

Gość KRZACZORRO
Dokładnie nawet jak będzie to największy pasztet, to możesz wmówić sobie że jest ładna, bo to zależy od twojego charakteru.

Gość hmmmm .,.,.,
Nie uważam się wcale za młodego Boga :) Ale jestem dośc wysokim, dobrze zbudowanym gościem. I tak jak ktoś tam pisał o twarzy... mógłbym być niski, gruby ale gęby nie oddam :) Charakter jest też ok, ale dziewczyny skreślam np po tym jak zaczyna klnąć jak jakiś prostak, jak będąc w moim wieku myśli, że pieniądze biorą sie od tatusia, lub po prostu jest typem ponurej kobiety. Co do wyglądu mam jedną cechę której nie zmienie... Podobają mi się szczupłe kobity i chyba nic w tym dzinego. Ktoś spytał czy próbowałem przez neta:) hehe no na pewno... prędzej wybrałbym się na spacer i zagadywał do każdej która mi się spodoba :)

Gość a co mnie to obchodzii
jakiś niewydarzony narcyzek, nie wie czy jest wysoki czy niski i gruby, pewnie to drugie ale kobity nie potrafi sobie znaleźć mimo że wie, jaka ma być, no jeszcze jeden polaczek z gatunku kiepskich i nic więcej.