Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaadelehkfvf

porzucona w ciąży

Polecane posty

Gość ..,mm,njjnn
alimenty niech gnojek płaci a nie na aborcje...

Dostalam kolejnego sms abym poszła na aborcje bo on nie ma pieniędzy na utrzymanie dziecka.

a jaka jest jego sytuacja materialna ? Dziecko ma rente po mamie? Bo jesli jest w trudnej sytuacji , to mozesz spodziewac sie malych alimentow , znam mamy samotne, ktore maja po 400 zl na dziecko :-( Raczej bedziesz zdana na siebie finnsowo , co nie znaczy , ze nie dasz rady.Bedzie skromnie byc moze , ale zycie przed Toba . A jaki ma zawod ojciec dziecka, bo moze miec dobre mozliwosci zarobkowania , tylko nie bierze sie za bary z zyciem:-)

Gość ja zona
Rob co chcesz prowokatorko. Zenada

Gość ja zona
Umarla przy porodzie,ale bullshit. Kolejny poryty leb.

Gość musisz ponieść konsekwencje
swoich czynów. Byłaś wystarczająco dojrzała by uprawiać seks to teraz bądź wystarczająco dojrzała na macierzyństwo.

Gość facet na pewno był taki od
początku i nie gadajcie bzdur, że wcześniej taki kochany, odpowiedzialny stututu. Jako bezdzietne patrzycie na tzw. zajebistość partnera. Taki kozak był itd. i to wam się podobało ale jak byłyście w ciąży dorosłyście trochę i inaczej patrzyłyście na partnerów. i to nie oni się zmienili tylko was sposób interpretacji otoczenia.

Gość Anetka 009
autorko a co sie stalo ze przestaliscie sie dogadywac? Gdzie sie poznaliscie? Mozna bylo powiedziec o was PARA?

chyba nie do konca i zawsze tak jest , ze od poczatku jest zly mezczyzna i to widac . Znany mi przypadek przeczy tej teorii.Para od czasow maturalnych,na koncowce studiow slub, dwojka dzieci , wspolny trudny dorobek od niczego , do zamoznosci .Inne malzenstwa sie rozpadaly z ich otoczenia , a oni ciagle trwali i byli fajnym , zgodnym malzenstwem.4 lata temu w rocznice slubu pojechali swietowac do Zakopanego .Bylo cudownie, podziekowania za wspolne zycie , za wszystko, prezent wypasiony . Po powrocie przyjaciolka nie mogla zniesc jej zycia w zaklamaniu i poinformowala ja , ze maz ma od 3 lat kochanke . Zapytany wprost - przyznal sie , wzial swoje manele i wprowadzil sie do kochanki .I co powiecie na to? 30 lat cudownego malzenstwa wydawalo jej sie i co -ZONK .

Tak żona umarła przy porodzie, to się zdarza nawet jeszcze teraz! Jest dyrektorem finansowym w Niemczech.

Zmień tej wkurwiający sposób pisania to może te prowokacje staną się bardziej wiarygodne...

Po prostu w pewnym momencie odsunął się ode mnie jak sobie zdał sprawę z konsekwencji tego związku, to znaczy ile musi zzmienić by się do mnie wprowadzić, powiedział ze ja chce tego za szybko itp, ale jak wogole z nim nie rozmawialam to on milczał, wiec chyba normalne ze nie bede czekać miesiącami na jednego smsa.

Gość ja zona
Dyrektor finansowy w niemczech hahahahaha. Wprowadzil do ciebie hahahahaha. Durna znudzona baba i prymitywne prowokacje

Gość ja piernicze autorko
ale co- nie wiesz co to zabezpieczenie? nie kumam- jak już wskakujesz z kimś do łóżka, to albo się kuźwa ZORIENTUJ czy aby na pewno ta osoba chce z Tobą byc (no na to potrzeba trochę czasu... :O) albo, KUŹWA, używaj mózgu- czyli zadbaj o antykoncepcję a nie się kurna żalisz, ze jestes teraz porzucona w cięzy... no ja piernicze :O

no to ja juz kompletnie nie rozumiem .Skoro zajmuje stanowisko wysokie , to jak go moze nie stac byc na utrzymanie dziecka drugiego?Tym bardziej w Niemczech :-D Nie rozumiem juz tego wszystkiego , no moze za wczesnie bylo na takie decyzje dalekosiezne , ale przeciez chyba wiedzial , ze uprawiajac seks mozna sie spodziewac ciazy .Tam gdzie drwa sie rabie , wiory leca:-P Napisz mu to , ze mogl zamiast seksu , wypic szklanke zimnej wody :-D

A co to znaczy do mnie? a czy ja jestem jakś niegodna dyrektora finansowego? Ostatnio miał przemianowania w w spółce i twierdzi, że stracił wszystko i nie stać go na dziecko.

Gość wsciekly pies
zanim wejdziesz nastepny raz z chlopem do lozka to sie zastanow co robisz bo cipka to nie organki i przestan nawijac o tym dyrektorze,bo w polsce pozostali tylko kierownicy i dyrektorzy.

Wiesz co zostałam zapytana o jego zawód więc odpowiedziałam, to wszystko. Czy ja gdzieś napisałam, że nie biorę za to odpowiedzialności? Biorę, chciałam się tylko pożalić, że on nie bierze.

Gość przecieszzzzzzzzzz tgo proste
wez kase na aborcje, bardzo duzo kasy i bedziesz miala na wyprawke dla dziecka :)

Gość salt&pepper
chcesz pogadac to moj mail martitax84@o2.pl

Gość niewiemjakiwybracpseudonim1234
zrozpaczonaadelehkfvf: Naprawde bardzo ci współczuje. Kawał chuja z niego ! Nie myśl o nim on za to jeszcze zapłaci za to co ci zrobił. Teraz najwazniejsze jest dziecko. Które nosisz pod serduszkiem, które będzie cie kochac nad zyie bedziesz jego mamusia i TO DZIECKO DA CI PEŁNIE szczesia nic wiecej nie bedzie i potrzebne do szczescia. Głowa do góry :)

Gość agniesia00332
ja bym usunęła na twoim miejscu gość jest ok, nie dziwię mu się, przynajmniej dobrze że ma kasę i ci da na skrobanke

Gość agniesia00332
niewiemjakiwybracpseudonim1234 tak jak Ty dajesz szczęście swojej Maciorze każdego dnia... polska pokalana Su....

Gość KASIA4545
Popieram! Wez duuuzo kasy na aborcje, przyda Ci sie na wyprawke, a pozniej i tak pozwiesz go o alimenty...

Gość mamaKrystianka
autorko Mój facet tez mnie porzucił w ciąży . Miałam 23 lata a On 35 . Długo ukrywalam przed nim swój stan bo czułam, że zachwycony nie będzie . gdy wiedząc o ciąży zapytałam sie co by zrobił gdyby okazało sie, że jestem w ciązy to odpowiedzial, że nie chcial by miec z nim nic wspólnego :( Byłam wszoku ! Zrozumialam, że dla niego jestem tylko dziewczyna na seks . Powiedziałam mu o ciąży bedą c 4 miesiącu !! Poszlismy do kawiarni i pokazalam mu badania prenatalne . Byl wsciekły- wyszlismy po chwili ... Podrzucił mnie pod dom i nie odbierał telefonów . Gdy ochłonąl to sam zadzwonił i zaproponowal spotkanie ! Pobieglam jak w skowronkach mysląc, że zmienił zdanie ! I co uslyszałam ? Zaproponował mi aborcję :( Gdy byłam w 7 mc to spotkalismy sie przypadkiem . Zaprosił mnie do siebie i rozmawialiśmy . Umówilismy sie na spotkanie za kilka dni. Zmienił zdanie i chciał wychowac dziecko ze mną . Po kilku dniach jednak nie zadzwonił ani nie odbierał telefonów . Az do dnia dzisiejszego !! Syn wczoraj skonczył roczek i Jego tatus zaczął sie nim interesować . Wysłal mu prezent i nalega na spotkanie ! Ale ja nie chce . O alimenty go nie podałam wiec nie ma do niego żadnych praw Nie usuwaj autorko !! Poradzisz sobie ! A tatuś może kiedyś zapragnie być ojcem to wtedy Ty pokażesz mu drzwi .Powodzenia

Gość salt&pepper
mamoKrystianka moze pogadamy na priv?