Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwy kupon

Wygrałam w Lotto

Polecane posty

Gość Szczęśliwy kupon

trafiłam na chybił trafił.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................TRÓJKĘ

ale kurde szczęściarz ten ktos kto trafił te 30 milionow :D z poznania jakis:D

Gość Szczęśliwy kupon
Jeden zwinął całość?

Gość Gdybym ja wygrała
to w końcu przespałabym spokojnie całą noc

Gość wwdsd212
skąd wiesz, że z poznania?

Gość baba z jagą i bez chłopa
kopsnij 500 zł bo padł mi dysk w kompie i nie mogę odpisywać na wszystkie poważne tematy na kafe :(

mowili w wiadomosciach... ze z poznania i tylko jedno trafienie w 6 było:D......................bu :(