Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O kobietach puszystych

Czy kobiety puszyste uprawiają seks w pozycji na jeźdźca?

Polecane posty

Gość O kobietach puszystych

Zwłaszcza te z naprawdę sporym biustem?

Gość ngngngngngn
nie, one w ogóle nie uprawiają seksu, nie wiedziałeś/aś?

Gość wikussssiaaa
halo halo.Ja mam 170 cm i waga 65 kg biust 70E i uwielbiam na jezdzca :p

Gość romantycznysen
przeciez ta pozycja jest bardzo przyjemna;p

Gość ty to kruszynka jestes
wikussssiaaa

A moja stara przy wzroście 172 waży około 76 kg i jak z rozmachem siada na moim kutasie, to dupskiem miażdży mi jajca, więc rzadko pozwalam jej dosiadać się w tej pozycji :o

ja nie jestem kruszynka... mam duzy biust ... i uprawiam :classic_cool: przeciez nie waze 250 kg :)

76 kg miazdzy kootasa? ... a jest tam cos do miazdzenia? ;)

czesc frida Moja kobieta waży około 120kg , jak już wejdzie na mnie to ja się jej trzymam za szyję i dudnie jak królik . po pół godzinie pyta mnie czy już skończyłem-ja mówię ,że nie wiem -nie pamietam :)

czesc cukierek :) ale chyba nie robicie tego w kroliczej norce... byloby troche ciasno :)

nie, nie w norce 2 łóżka zsuwamy razem i powstaje takie duże king size, a normalnie śpimy na osobnych bo się boję jej łokci :)

robotny facet z ciebie :) zsuwa...dudni... rozsuwa... zsuwa... dudni... rozsuwa... cyklicznie i bez konca ;) przeciez to sie po jakims czasie strasznie nudne staje :)

tzn te łóżka są takie hotelowe, pojedyncze ale obok siebie, bo moja kobieta przeczytała kiedyś, że sypianie w osobnych łóżkach, nawet jeśli są obok siebie, dobrze wpływa na związek i oczywiście na komfort spania . No i faktycznie lepiej się wysypiamy .:) Najważniejszy jest dobry materac, ortopedyczny

slyszalam, ze tylko wspolny materac naprawde laczy :) jeden duzy, oczywiscie

Gość ale ja też
też mam duży biust i w pozycji na jeżdźca lubię położyć się nim facetowi na twarzy . Przechylam się do przody aby mógł je wtedy wycałować :) wrrrrrrrr

Hmmm czy masa ciała warunkuje pozycję? Odwracając pytanie... czy w pozycji klasycznej kochają się otyli mężczyźni? Pewnie tak samo szczupli jak i grubi :P Z ciekawości... cukierek z co Ona Ci robi łokciami? :D

Gość ale ja też
173 cm , 72 kg , biust 75 E

Gość wandajandazanda
a ja cos slyszałam ze na stałe łączy trumna

Nie jestem co prawda puszysta, ale troszkę większa i nie sprawia to problemu, nie wiem czemu miałoby.l MOże jeśli partnerka byłaby większa od faceta, ale to teoria. W tej pozycji w zasadzie gabaryty kochanki nie sa tak istotne, jak sprzęt Pana. Mam pełne uda i zauważyłam, że większą przyjemność sprawia mi odwrócony jeździec, bo mogę jakby wziąć go głębiej. Jeśli chodzi o biust, czasem przeszkadza troszkę, ale z reguły albo sama go trzymam /odwrócony/ albo z przodu biorę ręce faceta i kładę na piersi. Ale gdybym miała tak sobie skakac bez tego, to pewnie ubrałabym biustonosz;p

chybas sie wsciekla jeszcze brakuje, zebym sie we lwasnej trumnie musial lokciami rozpychac chyba, ze jest to trumna ukochanej tesciowej, to szwagrow laczy na pewno :P:P:P

też tak myślałem, ale przeprowadziliśmy eksperyment i zmieniłem zdanie, tak pisza :"jesli wydaje wam się, że wspólne spanie jest wpisane w definicję małżeństwa, to ten tekst może wywrocic wasz świat dogory nogami . są bowiem dowody na to, że spanie w osobnych łóżkach może bezpośrednio wpłynąć na poprawienie relacji małżeńskich oraz wydłużenie związku .Osobne łóżka nie tylko pomagają uniknąć kłótni o większy kawałek kołdry ale również zmniejszyć ryzyko chorób serca i wylewow ." Coś w tym jest :)

to chyba jakas kolejna perwersyjna nowinka rodem ze zgnilego zachodu... a trumna ma byc dwuosobowa, zeby lepiej zlaczyla?

Gość wikussssiaaa
oooj nie taka kruszynka ze mnie ;) a ta pozycja ze piersi na twarz to sie nie sprawdzi bo gustuje w wysokich męzczyznach :)

Najgorsze jest to, że musisz skończyć (wyjść spod ciała partnerki )wtedy, kiedy ona chce! ,:) Chyba, że macie jakiś umówiony sygnał, np gryziesz ją mocno w sutka :)

Gość ale ja też
Ja też w wysokich , tylko te piersi na twarz są taką przerwą w stosunku :) potem wracam na miejsce i dalej :p A w trakcie to jak ktoś pisał albo facet trzyma ręce , albo ja coś tam kombinuje z masażem ;)