Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O kobietach puszystych

Czy kobiety puszyste uprawiają seks w pozycji na jeźdźca?

Polecane posty

Gość 75 kg , 75 E
Wolę nawet tak, bo mój chłop ma ok 110 kg :-)

kochaj sie kobieto, kochaj choc kabaret to by osobiscie kilka innowacji wprowadzil ale tak jest ze starymi marudami prosze nie obrazac moich zwierzatek tak na marginesie dodam, ze bydle wyzera tylko suche puszki nie tknie, taka ciekawostka

Kochana! jeśli wam obojgu dobrze to waga nie gra tu żadnej roli!! :D:P Przecież to wiesz kobieto ;)

ow(ow) mnie się skecz tylko jeden przypomniał :) Skoro masz juz tyle nieszczęść nie chcesz może labka? Zanim mnie wykończy nerwowo :)

Gość 75 kg , 75 E
Ale mimo wagi puszysty raczej nie jest. Ma 194 cm wzrostu i raczej jest tak ubity. Siusiaka ma za to małego i chyba dlatego w tej pozycji najczęściej osiągam orgazm.

No to masz mały zwierzyniec w domu :) Ja lubię zwierzęta -głównie rybki akwariowe lub konserwowe! , Nie gubią włosów :)

ow(ow) no onego mam, kcesz ?:) Jest śmieszniasty, uczuciowy i w ogóle ale głuptas straszny :( Tylko nie wiem, czy by cie pokochał :(

Gość saarra
Cukierek weż się uspokuj ,bo męża obudzę ,tak się śmieję:D Poczucie humoru masz świetne

Gość susz antek
po wpisie widać że pojęcie puszysta kobiet nie sięga to pięt twojej wyobraźni nie mecz ptaka takim balastem :-) nie warto kobiety w rozmiarze są raczej poza twoim zasięgiem masz za krótkiego uda nawet dwa zlączone poprstu :-) dobranoc acha i nie zapomnij odsiodłać konia i nalej mu do korytka wody :-)

saarra zawsze w liceum pani od muzyki mówiła "cukierek z zachowania jak zwykle 2,ale za te oczy masz 5,to czyli wychodzi 4 ocena! :)

cukierek nie wiem, nie jestem przekonany ostatnio bylem w kameralnej na wagnerze i jak ty masz takie oczy jak jedna z walkirii :D hmmm jak to okreslic, , powiedzmy, ze cokolwiek wychodzily poza obreb mozgoczaszki (nie wiem, moze kostium byl ciasny:) )

Gość samotny chalim
źle liczysz bo mnie wychodzi 9 masz za krótko rozpieta skale ocen ale za intelektualny temat dałby tobie nawet 10 jak wsiądziesz i pogonisz konia ostrogami ale bez entuzjazmu coby sie nie rozpedził

pewnie, jeśli miały oczy jak welonka -teleskop, to można było w darty zagrać, :) pierwsza liga! a te walkirie chociaż sexxxy byli, czy tylko oczy widziałeś?

lece spać, jutro trzeba działać od samego rana, a sąsiadka pewnie o 5 obudzi, :) paka riebiata ;)

cukier ja nie wiem one byli w takiem pazlotku i kupie innego szpasu na sobie mieli ale na cyckach za to to jem wisieli takie srebrne miski, jak nasz burek na zarcie ma i akuratnie w takiem samem wymiarze

Gość do 75 kg , 75 E
a seks analny lubisz?

Gość 75 kg , 75 E
Lubię to może za wiele powiedziane, toleruję. Mój chłop jednak nie.

pieprzyc kalendarz majow facet nie lubi swiat sie konczy

Gość do 75 kg , 75 E
a jak u Ciebie z depilacja? masz moze nieogolona cipke?

Gość Panie Prezesie
o ciemnogrodzie :)

Gość SEKS NA JEZDZCA
JEST DLA ZGRABNYCH KOBIET Z NIEOBWISLYM BIUSTEM