Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny brzydal do kolekcji

Znam takiego przystojniaka ktorzy przyznal sie ze spal juz z ponad 20 kobietami

Polecane posty

z sympatii. Boze jak ja mu zazdroszcze :( On 190, przystojny wysoki brunet normalnie jak z obrazka. Zle mi z tym ze ja moge co najwyzej sobie na obrazki popatrzec. Jego zycie jest 1000000 razy wiecej warte od mojego a to tylko z tego powodu jak wyglada :(

Oddalbym cale zycie zeby moc byc nim choc jeden miesiac. Ale co to jest cale zycie takiej poczwary jak ja? Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :(

Gość Sylwia Grudn.
Ejjj.. nie mów tak. Przecież każdy ma w sobie coś wyjatkowego:)

Gość przyszły samobójca
Są kraje, gdzie faceci w wieku 20 lat ruchali juz 50 lasek a nawet i więcej- tak samo dziewczyny też ruchały się z wieloma typami. Tam ludzie są jakoś szczęśliwsi i radośni a w polsce jedna wielka pipa- seks jest czymś złym itd.

Gość rurkowate spodnie na tylku
Gratuluje ambicji zyciowych, naprawde zalezy ci tylko na sypianiu z kazda panienka z sympatii? Naprawde, gwarantuje ci, ze sa w zyciu wazniejsze rzeczy, ktore naprawde sie licza w zyciu.

On nie jest nic warty? Gdyby tak było to nie miałby takiego powodzenia. :( Po co ja mam się o kogokolwiek starac skoro taki tylko sie do obiektu moich westchnien usmiechnie i godzine pozniej skoncza w lozku? Czasami ja facet potrafie gapic sie na jego fotki i fantazjowac jak moje zycie byloby piekne i wartosciowe gdybym wygladal jak on. Od podstawowki dziewczyny za nim lataly. Nauczyciele byli dla niego mili, mial duzo kolegow, zapraszano go wszedzie, dziewczyn to mial pewnie z 20. A ja co? Siedze jak taki marny robak czekajc az taki go rozdepcze

"Ten śmieć jest nic nie wartym k**wiarzem Ty też, bo chcesz być taki sam jak to." x te 20 kobiet się chyba z tobą nie zgadza. :D

To tylko o samej sympatii mowil w zyciu to on pewnie grubo ponad 100 kobiet mial w lozku :(

Gość też brzydki
jestem brzydki spałem z 5cioma kobietami, mam 27 lat, nie jest to 20 i też wolałbym się z tym gościem zamienić

Ja bede mial w tym roku 26 i nie spalem z zadna :(

Gość HrScer
A ja mam 21 i nie spałam z żadnym. Rzygać mi się chce, jak pomyślę, że miałabym to zrobic z takim wytarzanym w innych pizdach chujem :o

Gość też brzydki
no z żadną to jednak sobie nie wyobrażam nie spać - dlaczego do tego doszło? masz jakikolwiek kontakt z kobietami?

wbrew pozorom to nie taka wielka przyjemnosc:), nie pekaj... najlepiej miec mniej i z uczuciem niz mnostow bez uczucia... staraj sie zakrecic obok jakiejs kolezan kiedys i nie rozpaczaj. czesto ktos zmnienia partnerow czesto dlatego ze nie czuje sie szczesliwy a seks jest tylko marnym zapelnieniem pustki...oczywiscie jest mnostwo takich co dymanja dla sportu ale to bez sensu... glowa do gory:)

Gość IMO12335
HrScer "Rzygać mi się chce, jak pomyślę, że miałabym to zrobic z takim wytarzanym w innych pi**ach ch*jem" ­ Tyle, że on nie będzie Ci się spowiadał ze swoich podbojów, a Ty nie będziesz pytała, bo myślenie przejmie Twa cipka. :)

Gość HrScer
IMO12335 nie bądź taki pewny siebie ;] już z dwoma facetami zerwałam, bo namawiali mnie na seks i postanowiłam, że nigdy więcej związku- brzydzę się wami fizycznie :(

Gość dsf
Prawda jest taka dla facetów jak kobieta ma dużo partnerów - lipa bo przeruchana itp. dla kobiet jak facet ma dużo partnerek - super bo doświadczony itp.

Gość HrScer
dsf- i to mnie właśnie w was obrzydza :D oblechy zaliczacze, fuj.

Gość IMO12335
dsf "dla kobiet jak facet ma dużo partnerek - super bo doświadczony itp." ­ Super, bo pożądany przez 'inne'. A skoro 'inne' czegoś chcą, to też trzeba to mieć. I tak się toczy śnieżna kula... :)

Gość dsf
ale to Wy wymagacie doświadczenia nie my! Zauważ, że dziewica prędzej zostanie zaakceptowana przez mężczyznę niż prawiczek przez kobietę.

Gość HrScer
jak widać ja nie wymagam!! i mowie tylko za siebie :( ale gdzie ja znajde takiego faceta, jak wszyscy dostosowujecie sie do wiekszości :(

Aha Czyli chciałbyś się puszczać? No naprawdę górnolotne marzenia.

Gość HrScer
Te które wymagają doświadczenia to jakieś głupie cipy, które potem się dziwią skąd ten grzyb w ich czulym miejscu :(

Gość IMO12335
Oczywiście, że Ty nie wymagasz Lala. Ty jesteś wyjątkowa i unikalna, nie taka jak inne. Nie żeby to samo było powtarzane przez każdą...:D

Gość realiaaa
hhehe a zachodizsz na spotkanie i siedize opasły przetłuszczony grubac z 5 pln w kieszeni .

Gość IMO12335
O nie...Całuśna przylazła i zaraz zacznie prawić o wyższości Charakteru nad Wyglądem...w przerwach pomiędzy napadami orgazmu na wspomnienie swego exa - modela. :classic_cool:

Bez przesady z tą restrykcją co do wyboru partnera ze względu na jego doświadczenie. Przeszłość to przeszłość. Szansa na to, że spotka się kogoś kto miał bardzo dużo partnerów jest raczej mała. Większość przez całe życie ma 2-5.

Gość HrScer
IMO- niezbyt mnie obchodzi twoje zdanie na mój temat- ważne, że to ja wiem, czego chcę i że to nie ja będę miała grzyba między nogami ;]

Gość HrScer
No to ja zaniżę te statystyki i będę miała 0 :(