Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobić!

odpiszcie

Polecane posty

Gość niewiemcorobić!

Witam Was serdecznie. Potrzebuje porady bo często dzieki Wam odnalazłam sposób n rozwiązanie problemu. Ostatnio pokłociłam sie bardzo ostro z moim partnerem. Mamy rzem 9 miesieczne dziecko. Już wcześniej dochodziło między nami do bardzo poważnych awantur gdzie całkowicie zjarany i pijany ( bardzo dlugo regularnie palił trawe, przestał 2 miesiace temu) olewął mnie i dziecko. Nawet po porodzie zostawił mnie i mial wrócić wieczorem a pojawil sie o 6 nad ranem zjarany i nachlany bo zasnął na dworcu. Cały czas mu to wszystko wybaczałam. Kilka dni temu ( w walentynki) pokłóciliśmy się. W tej całej kłotni nazwal mnie puszczalską dziwką bo podobno dałam mu d**y kiedy tylko sie poznalismy a on mowił mi ze tylko lubi ze mną spędzc czas. Co jest zupełnie nie prawdą bo cały czas powtarzał mi, że jestem wspaniała i chce miec ze mną dziecko. Właśnie po tych słowach i innych strasznych wyzwiskach spoliczkowałam go z 3 razy. Wiem ze zachowałam sie strasznie bo nie powinnam nikogo bić. On natomiast w odwecie rzucił mnie na łożko i piescia udeżył w twarz, scisnal mi tez tak piers ze miałam prwiaki i silne zadrapania od pazurów. W szale sie wyrwalam i chcialam mu cos zrobic ale ja wze 50 kg a a on ok 90 i ma 190. Spopal mnie tak ze spadłam znowu na łózko i zaczęl tak mocno kolanem napierac na mój brzuch ze zyslalam ze zwariuje, prawie wyrwal mi szczenke i sciskal mocno moja szyje. Błagłam zeby przesta ł i płakałam. Jakos sie wyrwalam wezwlaam policje. Oni mi powiedzieli ze nie widac siniakow i ze krwi nie ma to nic nie moga zrobic. Został w domu pod warunkiem ze pójdzie spać. Nie poszedł tylko pluł po mnie i wyzywał. Poszlam na obdukcje i zlozylam donos na policje. Nie wiem juz sma co robić bo ostatnio był uu mnie zobaczyc sie z synkiem. Cały czas plakał. Sam nlegał zebym złozyła na niego donos bo musi poniesc konsekwencje. Mam z nim dziecko i go kocham. Czasami zachowuje sie jak wariat czasami jest aniołem. Nie wiem co robić. Czy powinnam mu wybaczyc skoro to ja ro sprowokowałam i pierwsza podniosłam reke? poradzcie mi cos. To chyba slepa milosc ale nie ma go 3 dni a ja czuje ze usycham i czaly czas placze

Witaj... To bardzo powazna sprawa...uwazam iz od tego zacznie sie reguralne bicie Cię z byle powodu...Bardzo Ci współczuję..ale co jest dla Ciebie ważniejsze on czy Twoj syn? Co jeśli na niego podniesie rękę??

Gość ja bym odeszla
Podniósł reke raz podniesie i drugi , a wkoncu przerzuci agresje na dziecko i co wtedy zrobisz, dzis uderzyl ciebie za tydzien uderzy synka, wolalabym zyc sama niz w strachu co bedzie jutro, wg mnie tak bedzie bezpieczniej dla ciebie i dziecka :/ przykro mi :/

Gość wspołuzalenienie
poczytaj o tym na necie potem marsz na terapie, to nie jest noromalne!!!! i niech se beczy jak dziecko, jak dziecko musi poniesc konsekwencje swoich czynow

Gość zonaKraka
Przede wszystkim nie mów i nie myśl że ty sprowokowałaś! Bo robisz z siebie zahukaną ofiarę... Jakbyś wyszła w mini w nocy do parku i by Cię zgwałcili, to też byś przyznała że sprowokowałaś? Bardzo dobrze zrobiłaś że złożyłaś pozew, że wzywałaś policję... A on jak chce faktycznie coś robić ze sobą, niech idzie na terapię, leczy się z uzależnień, ogarnie i jeżeli faktycznie się zmieni możecie próbować nawiązywać normalne kontakty. Ok, kochasz go, ale nie możesz się czuć przy nim bezpiecznie, dziecko też nie i to jest podstawa.

Gość rghk ghj
Kobieto to jest tyrana wiem coś o tym niestety a tacy sie nie zmieniają bedzie gorzej i gorzej bedzie Cie bił na oczach dziecka a biedak Boże Was wyzabija bo bedzie nacpany pijany i agresji nie powstrzyma. Ja bym sie z nim rozeszła hmmm miłość ślepą bardzo a morze przyzwyczajenie i strach przed samotnością ??? O

Gość Ja ona i ewa
nie wierze ze jestes tak glupia szok. Jak mozesz siebie obwiniac i z nim nadal byc . Mam taka kolezanke co jest w podobnej sytuacji tez on cpa pali trawe bije ja a ona ciagle wraca do niego i tez maja dziecko male . Moim zdaniem jak ciebie bije to i dziecko bedzie katowal w przyszlosci . Uciekaj od niego

Gość cóż......
no taka się zastanawia a potem słyszymy w tv ,ze skatowane dziecko trafiło do szpitala itp... gnaj dziada !!!